ea6gka Οκτώβριος 10, 2009 #2141 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2009 οχι ρε καλα ειμαι , εχθες βεβαια οταν γυρισα φτερνιστηκα και ο γατος μου που ηταν παραδιπλα ξυπνησε μετα απο 2 μερες και δεν νομιζω οτι ηταν απο το θορυβο του φτερνισματος....αρε μαυρε το 2ο μας καρφοκωλιασε Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 10, 2009 #2142 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2009 τι χανω? Πεστε και σε μας τους λαθρομεταναστες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
subzero Οκτώβριος 10, 2009 #2143 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2009 μιλαμε για πολυ δυναμη Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Οκτώβριος 10, 2009 #2144 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2009 Κοντεψαμε να αφησουμε τα κοκαλακια μας στη καντινα του Μαυρου. Ενταξει το πρωτο απλα καυτερο ηταν την ωρα που εκανε το δευτερο πεταγετε η αλλη η λουλου :κανε ενα εξτρα στο κυριο, δε καιγετε λεει... Λεει ο μαυρος: θα σε κανω να ξεχασεις πως σε λενε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Οκτώβριος 10, 2009 #2145 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2009 Ξέρει κανείς απο ενισχυτές για τηλεοράσεις?? Θέλω να πάρω έναν γιατί βάλαμε splitter και έπεσε αρκετά το σήμα στη 2η TV αλλά δεν ξέρω απο db και τα σχετικά τι να προσέξω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Οκτώβριος 10, 2009 #2146 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2009 τι χανω? Πεστε και σε μας τους λαθρομεταναστες...αυτοhttp://www.facebook.com/group.php?gid=23767419254Ισως το καλυτερο "βρωμικο" στην Ελλαδα και με διαφορα απο τον δευτερο :gyrosΚ δεν εχει στομαχικες παρενεργειες την επομενη μερα (δειγμα ποιοτητας και καθαροτητας του φαγητου)Οταν ξανακατεβεις στα μερη μας,να σε παω μια βολτα να παρεις γευση.Πηγαμε χθες με τον ea6gka και τον Βαλαντη και επειδη και οι 2 μαγκισαν λιγακι (λεγαν πως δεν καιγονται),ο Μαυρος τους περιποιηθηκε στο δευτερο γυρο bananabanana Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Οκτώβριος 10, 2009 #2147 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2009 Ξέρει κανείς απο ενισχυτές για τηλεοράσεις?? Θέλω να πάρω έναν γιατί βάλαμε splitter και έπεσε αρκετά το σήμα στη 2η TV αλλά δεν ξέρω απο db και τα σχετικά τι να προσέξω...Πόσες tv θα πάρουν σήμα Βασίλη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 10, 2009 #2148 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2009 αυτοhttp://www.facebook.com/group.php?gid=23767419254Ισως το καλυτερο "βρωμικο" στην Ελλαδα και με διαφορα απο τον δευτερο :gyrosΚ δεν εχει στομαχικες παρενεργειες την επομενη μερα (δειγμα ποιοτητας και καθαροτητας του φαγητου)Οταν ξανακατεβεις στα μερη μας,να σε παω μια βολτα να παρεις γευση.Πηγαμε χθες με τον ea6gka και τον Βαλαντη και επειδη και οι 2 μαγκισαν λιγακι (λεγαν πως δεν καιγονται),ο Μαυρος τους περιποιηθηκε στο δευτερο γυρο bananabananaΔειγμα της ποιοτητας ή δειγμα της προπονημενης κοιλιακης μας χωρας σε πασα ειδους τοξικης ουσιας? εγω παντως χθες στο δευτερο το ομολογω τα ειδα λιγο κωλυωμενα , στο δρομο της επιστροφης για χαλκιδικη εβλεπα οπως τα κομαντα με κυαλία νυχτερινης ορασεως...This is Sparta Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Οκτώβριος 10, 2009 #2149 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2009 Εσυ εισαι φλωρος,το απεδειξες και εμπρακτως Thats the difference between boys and men This is SpartaThis is Sparta Link to comment Share on other sites More sharing options...
vdeseris Οκτώβριος 10, 2009 #2150 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2009 Πόσες tv θα πάρουν σήμα Βασίλη?Δύο μόνο. Έλεγα να βάλω τον ενισχυτή πρίν την 2η... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Οκτώβριος 10, 2009 #2151 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2009 Όποιον βρεις με τα λιγότερα dbΑν και έχω μια επιφύλαξη μήπως σου δημιουργήσει είδωλο (υπερβολικό σήμα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 10, 2009 #2152 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2009 Ουφφ! Μόλις γύρισα από το LanParty! Περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Οκτώβριος 12, 2009 #2153 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2009 Οντως πολυ ωραια ηταν. Θα εχουμε video online ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 12, 2009 #2154 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2009 Οταν ο φανταστικος Xrist το ετοιμασει.. ΑΝΤΕ Χρηστο..ο λαος θελει Video!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Οκτώβριος 14, 2009 #2155 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2009 Μεγαλο μπερδεμα αυτα "τα linux"© ρε παιδι μου. θες να περασεις στατικη IP. δεν εχει το προγραμμα μεσα. πατας apt-get και δεν το φερνει. με τα πολλα το βρισκεις και το περνας. το τρεχεις. σε λεει: Click the "Administrator mode" button to allow modifications. κοιτας το παραθυρο, πουθενα αυτο το κουμπι. ε λες ας το παιξω λινουξας. ξεκινας sudo και kdesudo αλλα τπτ... μετα απο κανενα μισαωρο στο google, βρισκεις οτι το προγραμμα εχει bug και πως για να δεις το κουμπι πρεπει να πατισεις maximize :nare και ποια ειναι η πλακα;;;; το πατας και δεν γινεται τπτ! banana Περασμα ip @ windows: 2 λεπτα. Περασμα ip @ linux: το παλευω ακομα! καλα τα παω! banana Link to comment Share on other sites More sharing options...
harogeo Οκτώβριος 14, 2009 #2156 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2009 Σάκη γιατί μπλέκεις με βαριά "ναρκωτικά" ?bananaAYTO είναι modding!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 14, 2009 #2157 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2009 Μεγαλο μπερδεμα αυτα "τα linux"© ρε παιδι μου. θες να περασεις στατικη IP. δεν εχει το προγραμμα μεσα. πατας apt-get και δεν το φερνει. με τα πολλα το βρισκεις και το περνας. το τρεχεις. σε λεει: Click the "Administrator mode" button to allow modifications. κοιτας το παραθυρο, πουθενα αυτο το κουμπι. ε λες ας το παιξω λινουξας. ξεκινας sudo και kdesudo αλλα τπτ... μετα απο κανενα μισαωρο στο google, βρισκεις οτι το προγραμμα εχει bug και πως για να δεις το κουμπι πρεπει να πατισεις maximize :nare και ποια ειναι η πλακα;;;; το πατας και δεν γινεται τπτ! banana Περασμα ip @ windows: 2 λεπτα. Περασμα ip @ linux: το παλευω ακομα! καλα τα παω! banana Το 99% αυτων που ψαχνεις υπαρχουν ετοιμα με ενα απλο Searching στο google. Ξεχνα τα παραθυρακια των Win..δεν παιζουν εδω αυτα. Τι διανομη εβαλες και τι θελεις να κανεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Οκτώβριος 14, 2009 #2158 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2009 Σάκη γιατί μπλέκεις με βαριά "ναρκωτικά" ?banana ειπα να δω και γω με τι πωρονονται ολοι αυτοι! Το 99% αυτων που ψαχνεις υπαρχουν ετοιμα με ενα απλο Searching στο google. μονο που ειναι στην 3η σελιδα Ξεχνα τα παραθυρακια των Win..δεν παιζουν εδω αυτα. λαθος. Wicd FTW This is Sparta Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 14, 2009 #2159 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2009 λαθος. Wicd FTW This is Sparta Μην προσπαθείς να κάνεις τα Linux --> Win και να τα δουλέψεις έτσι..γιατί απλα δεν γινεται. Ειναι σαν να ενωνεις 2 μαγνητες με αντιθετους πολους. Πρεπει να μπεις σε αλλη διαδικασια..και θα καταλαβεις μετα οτι ολα παιζουν Out of the box. Τι διανομη εβαλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Οκτώβριος 14, 2009 #2160 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2009 Σακη κανε topic με τις αποριες σου και ολο και κατι θα κανουμε να σου βρουμε λυσεις. ΕΙναι λιγο μπερδεμα στην αρχη αλλα πρεπει να κατανοήσεις πως λειτουργει το Linux. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.