sakis_the_fraud Οκτώβριος 9, 2009 #2121 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2009 το ακουσα....Αν οντως ισχυει (γιατι εξαλλου το ειχε δηλωσει πως αν ξαναγινουν σοβαρα επισοδια θα την κανει) παλι στη μιζερια θα πεσει η ομαδα... ισχυει. Υπαρχει η δηλωση παραιτησης του στο σαιτ της παε ΠΑΟΚ. Υπάρχουν μέρες στη ζωή του κάθε ανθρώπου που τα «θέλω» υποκύπτουν σε ανώτερες δυνάμεις. Σήμερα 8 Οκτωβρίου 2009 είναι μια τέτοια μέρα για μένα. Είμαι υποχρεωμένος για προσωπικούς λόγους να υποβάλω την παραίτηση μου από το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.Σύντομα και συγκεκριμένα όταν οι συνθήκες μου το επιτρέψουν θα είμαι σε θέση να εξηγήσω με σαφήνεια - ως οφείλω να κάνω απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ και τους χιλιάδες μετόχους που στήριξαν με πίστη και αφοσίωση την προσπάθεια μας για εξυγίανση και αναγέννηση - τους λόγους για τους οποίους σήμερα υποβάλω την παραίτηση μου από τη θέση του προέδρου. Ο ΠΑΟΚ έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον. Είμαι πεπεισμένος ότι η προσπάθεια για την αναρρίχηση της ομάδας στην κορυφή του Ελληνικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση τόσο από τους φιλάθλους, όσο και από τους ανθρώπους που πριν από 2.5 χρόνια οραματίστηκαν μαζί με μένα έναν ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή. Με τιμή Θεόδωρος Ζαγοράκης πιεζουν τον Βρυζα να αναλαβει... Θελω να μαθω ποιες ειναι αυτες οι "ανωτερες δυναμεις". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Οκτώβριος 9, 2009 #2122 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2009 [zzz mode] I need sleep . . . . [/zzz mode]Εφυγε ο Τεο ; Ο,τι να ναι . . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 9, 2009 #2123 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2009 Παοκ, Πασοκ, Ηλεκτροσοκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 9, 2009 #2124 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2009 Παοκ,πρεζα,γυρο-ουγγαρεζα.... Said by eagka Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Οκτώβριος 9, 2009 #2125 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2009 Ελιωσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Οκτώβριος 9, 2009 #2126 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2009 Καλημέρα ρεμάλια είμαι χεσμένος από την χαρά μου αύριο παίρνω καινούριο μηχανάκι άντε Σάκη σειρά σου να φύγεις από την πάπια Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 9, 2009 #2127 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2009 Εγώ που κόπηκα προχτές για τρίτη φορά στην οδήγηση...δεν είμαι και τόσο...χαρούμενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 9, 2009 #2128 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2009 Καλημέρα ρεμάλια είμαι χεσμένος από την χαρά μου αύριο παίρνω καινούριο μηχανάκι άντε Σάκη σειρά σου να φύγεις από την πάπια Γιαυτο ρε τα πουλησες ολα? LOL re! Eχω ενα Kle στην ελλαδα. Δε μου λεγες να το δωσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Οκτώβριος 9, 2009 #2129 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2009 Γιαυτο ρε τα πουλησες ολα? LOL re! Eχω ενα Kle στην ελλαδα. Δε μου λεγες να το δωσω Ναι καλά ........το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?..... @ Vatos Μεγειές ,καλοτάξιδο και αγρατζούνιστο . Τι με το καλό πήρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Οκτώβριος 9, 2009 #2130 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2009 Εγώ που κόπηκα προχτές για τρίτη φορά στην οδήγηση...δεν είμαι και τόσο...χαρούμενος.ποσα φραγκα σου ωγηκε το διπλωμα?γιατι το σκεφτομαι και γω να βγαλω τωρα στα κοντινα Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Οκτώβριος 9, 2009 #2131 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2009 Καλημέρα ρεμάλια είμαι χεσμένος από την χαρά μου αύριο παίρνω καινούριο μηχανάκι άντε Σάκη σειρά σου να φύγεις από την πάπια με γεια και καλοταξιδο ραααααααααα! εγω μαλλον θα προσπερασω το σταδιο μηχανη και θα παω σε αμαξι κατευθειαν Γιαυτο ρε τα πουλησες ολα? LOL re! Eχω ενα Kle στην ελλαδα. Δε μου λεγες να το δωσω Που το χες και δεν το χω δει ποτε;;;;; δωσε το κλειδι στον Σολωνα να στο ξεμπουκωσει @ VatosΜεγειές ,καλοτάξιδο και αγρατζούνιστο . Τι με το καλό πήρες? φανταζομαι SUZUKI GSR ή Ninja τωρα δεν εχει δικαιολογιες! Καβαλα το και ανεβα! ποσα φραγκα σου ωγηκε το διπλωμα?γιατι το σκεφτομαι και γω να βγαλω τωρα στα κοντινα καλα ρε, εσυ δεν εχεις διπλωμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Οκτώβριος 9, 2009 #2132 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2009 καλα ρε, εσυ δεν εχεις διπλωμα;μπορεις με διπλωμα αμαξιου να παρεις μηχανακι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 9, 2009 #2133 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2009 oxi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Οκτώβριος 9, 2009 #2134 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2009 λολ νομιζα ελεγε για αμαξι και λεω "τι λεει;;;" μπορεις με διπλωμα αμαξιου να παρεις μηχανακι?? απλα δεν ξαναδινεις σηματα. μονο ενα μικρο βιβλιαρακι για τις μηχανες, της πλακας. edit Ο κ. Βρύζας αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου στην ΠΑΕ Ύστερα από την υποβολή παραίτησης του κ. Θόδωρου Ζαγοράκη από την θέση του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο κ. Ζήσης Βρύζας αποδέχθηκε την ομόφωνη πρόταση του Δ.Σ. να αναλάβει τα καθήκοντα του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. «Ο Θόδωρος ήταν και θα είναι αδελφός μας. Η παραίτηση του είναι μεγάλη απώλεια, ωστόσο συνεχίζουμε ενωμένοι, όλοι σαν μια γροθιά. Αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση. Προχωράμε ενωμένοι μέσα από το σχέδιο και το πλάνο που έχουμε για έναν ενωμένο ΠΑΟΚ», δήλωσε προς τους εκπροσώπους του Τύπου ο κ. Ζήσης Βρύζας. «Όπως είπε και ο Θόδωρος Ζαγοράκης, ο ΠΑΟΚ έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον», υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Ηλίας Βιολίδης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Οκτώβριος 9, 2009 #2135 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2009 εδωσα το κλειδι στον 11 να το ξεμπουκωνει και ουτε που πηγ να το δει ο αχρηστος! Τωρα το πηρε ο πατερας στο Βολο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Οκτώβριος 9, 2009 #2136 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2009 και μιας το πιασαμε κουβεντα ποσο κανει μια μπαταρια για μηχανακι , (μπεβερλυ 250) ? κανα 70ρι να πουμε ? ειναι υγρου τυπου...2 χιλιομετρα το εσερνα γμτ #^^^$&^%&@# Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Οκτώβριος 9, 2009 #2137 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2009 ποσα φραγκα σου ωγηκε το διπλωμα?γιατι το σκεφτομαι και γω να βγαλω τωρα στα κοντιναΚανα 350αρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Οκτώβριος 9, 2009 #2138 Κοινοποίηση Οκτώβριος 9, 2009 Αρα εγω που το βρηκα με 250 ειμαι πολυ καλα ε?Οταν θα παω απο εκει θα επιβεβαιωσω κ το κατα ποσο ισχυει κ το νουμερο που προανεφερα,γιατι διατειρω τις επιφυλαξεις μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Οκτώβριος 10, 2009 #2139 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2009 Για τον Ea6gka... http://www.tavernoxoros.gr/#p=t2031Μεσα εισαι ψηλε... ξεκολα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Οκτώβριος 10, 2009 #2140 Κοινοποίηση Οκτώβριος 10, 2009 αστον αυτον,ακομα το φυσαει για να του φυγει η καψα Εσυ επιβιωσες τελικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.