Jump to content

OffTopic;

devious

Recommended Posts

• Replies 4,2k
  • Created
  • Last Reply
Δεν ξέρω αν θα σκίσω κανένα καλσον, αλλά η αρβύλα η μαύρη σε συνδυασμό με το μακρύ παντελόνι, απλά δεν παλεύεται!

παραλλαγη πανω κατω πανε παρε μια λεπτη καλοκαιρινη κανει θαυματα. Αρβυλες δεν εχω ιδεα τι παιζει ( εγω δεν φορεσα ποτε ελεω νουμερο..δεν ειχαν) αλλα ενα χαρτι για αθλητικα κανενα δεν τον χαλεσε.

Δεν γ@μεις...

Θα περάσει ο καιρός, θα φάμε λίγο ζέστη ακόμη και θα τελειώσει κι αυτό. Χαλαρά...

Δεν γ@μεις...

Θα περάσει ο καιρός, θα φάμε λίγο ζέστη ακόμη και θα τελειώσει κι αυτό. Χαλαρά...

Έτσι σε θέλω σκληρό αγόρι...

Ρε παιδιά ο Ανδρέας τελείωσε? Είναι εδώ? έφυγε?

ομηρε θα περασει και αυτο :D

by the way την δευτερα παραγκελνω τον samsung 830 128gb . αντε να ηρεμησω και λιγο :D

@unseen na sas zisei! Kala kouragia :)

@skyserfaaaaa raspberry re loulou.. gia trofodotiko vale kanena apo kinito eixa ena spare apo htc kai ekatse mia xara

vale kai ton eleven na sou ftiaksei ena koutaki se plexy gamaei.. evala XBMC pano :) photos soon

@Unseen: Να σας ζήσει Χρήστο και να είναι γερό και δυνατό!

@Orion: δεν είχα ποτέ κινητό με τέτοιο φορτιστή :p οπότε περιμένω την παραλαβή τώρα... :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.