Jump to content

OffTopic;

devious

Recommended Posts

• Replies 4,2k
  • Created
  • Last Reply

αν καταφέρω να βρω μητρική που να χωράει θα γίνει σερβερακι αν οχι κάτι θα βρω να το κάνω .

[ATTACH]9804[/ATTACH]

[ATTACH]9805[/ATTACH]

2 διπλά ψυγεία με αντλία και τανκ τα χωράει πάντως :D αλλα δεν μου χρειάζεται watercooling case .

αυτά τα μινι ιτχ τραβάνε καθόλου? για file σερβερ το θέλω (2-3-4 δίσκους δηλαδή )

post-497-1414343543,5686_thumb.jpg

post-497-1414343543,7172_thumb.jpg

Ολα πηγαιναν καλα μεχρι το μεσημερι... εξακολουθω να μην εχω τηλεφωνο και σπανια πιανω και Internet.

Ευχαριστω Forthnet :) Μακραν τα καλύτερα Χριστούγεννα.....

Απο χθες που ποσταρα τωρα ξανα εχω νετ. Τηλεφωνο ουτε για αστειο. Δυστυχως δεν παιζει εδω στα βουνα που μενω :p εκτος κι αν βρω κανα κατσικα-νετ.

Μολις βγαζω ολα τα τηλεφωνα, φαινεται να εχω internet. Με τα τηλεφωνα συνδεμενα έχω 59 attenuation.

Περαστικά πουλίμ.

Να λες την μπάμπουσκα να εφτάει σε μπορτσ καπούστι να γίνεσαι καλά.

Ωραίος, πρέπει καίγω σιγά σιγά να αλλάξω τους δίσκους μου από 500gb σε 1 τέρα ;)

Πήγαινε στο google http://translate.google.com/

πάτα τη μετάφραση από ελληνικά σε αγγλικά και βάλε να μεταφράσει τη φράση υπαρχουν λεφτα (χωρίς τόνους)

τι λέτε ότι βγάζει;;;;;;;;;;;;;;ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ

Τελικά είναι όλοι στο κόλπο !

4 software updates(του profiler)

9(!) critical hotfixes net framework

δεν ξέρω και γώ πόσα resart(έχασα το λογαριασμό)

Και το profiler για το *^&%$*&^$mouse δεν δουλεύει ακόμη!

edit

It works:huepfend009::huepfend011:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.