Jump to content

OffTopic;

devious

Recommended Posts

παιδια ξερει κανεις που πουλαν ετσι καλα mouce pad?εκτος πλαισιο και eshop δεν μου αρεσε κατι.θελω να ειναι μεγαλο και σε καποια προσιτη τιμη...αν γνωριζει καποιος κανα μαγαζακι η πουλαει κανεις...Ευχαριστω

Είχα πάρει απο τον koum-lee αυτό. Αν και είχα steelpad, τελικά και αυτό πολύ καλό είναι. Εαν του έχει ξεμείνει κανένα, καλώς. Είναι και οικονομικό!

• Replies 4,2k
  • Created
  • Last Reply
παιδια ξερει κανεις που πουλαν ετσι καλα mouce pad?εκτος πλαισιο και eshop δεν μου αρεσε κατι.θελω να ειναι μεγαλο και σε καποια προσιτη τιμη...αν γνωριζει καποιος κανα μαγαζακι η πουλαει κανεις...Ευχαριστω

Aν θες κατι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλο, ψαξε για τα Steelseries.

Εγω εχω το Steelseries heavy QCK, απλα τα σπαει.

Υ.Γ. η τιμη του δεν θα ελεγα οτι ειναι ιδιεταιρα προσιτη... :p

εγω δεν θα ελεγα steel series μονο και μονο για την τιμη. 45 ευρω ... νταξ ειναι καλο, αλλα για mousepad τα χιλιομετάνιωσα. Καλύτερα σε σουβλάκια :D

θεωρητικά είναι απο τους πλέον αθόρυβους για υπόγεια έργα (85db στα 3μέτρα) - θα δούμε στην πράξη!

Μαμώ την τύχη μου!!!!!!!

Μου έκλεψαν ποδήλατο που πήρα τον Ιούνιο!!!:brutal003::brutal003:

Περαστικά! Το είχες με κλειδαριά; Τι μάρκα;

Μαμώ την τύχη μου!!!!!!!

Μου έκλεψαν ποδήλατο που πήρα τον Ιούνιο!!!:brutal003::brutal003:

πως που ποτε ?

Ποσο?

Το είχα με κλειδαριά έξω από ΑΒ Βασιλόπουλο σήμερα το απόγευμα. Giant Boulder ήταν + μπρος-πίσω φώτα + κοντέρ + σέλα αγορασμένη ξεχωριστά + ξεχωριστά αγορασμένα πετάλια, έδωσα περίπου 350-400€.

Το είχα με κλειδαριά έξω από ΑΒ Βασιλόπουλο σήμερα το απόγευμα. Giant Boulder ήταν + μπρος-πίσω φώτα + κοντέρ + σέλα αγορασμένη ξεχωριστά + ξεχωριστά αγορασμένα πετάλια, έδωσα περίπου 350-400€.

Με τι κλειδαριά το είχες (μάρκα/μοντέλο); Είμαι στο ψάξιμο αυτές τις μέρες.

Φωτια να τους κάψει ρε! Αληταράδες! Με λοστο στα μούστρα να τους χτυπάς να τους κάνεις την μούρη κυμά!

Με τι κλειδαριά το είχες (μάρκα/μοντέλο); Είμαι στο ψάξιμο αυτές τις μέρες.

Οι καλες εχουν κανενα 70αρι

Αλλα να ξερετε οτι ολες οι κλειδαριες ανοιγουν.

Εμενα η κλειδαριά είναι από χοντρή λαμαρίνα και ανοίγει με blutooth από το κινητό μου. Είναι custom :p

Αλλα σπάει εύκολα... :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.