Jump to content

OffTopic;

devious

Recommended Posts

ερωτηση !!

το pc παγωνει μερικες φορες για λιγα sec (1-2) οταν "ανοιξω" τον 1tb δισκο που εχω ειναι samsung hd103uj

στο hd health τον διχνει σαν 75% health.

επισης καμια φορα παγωνει οταν παιζει mp3 (τα οποια βρισκονται σε αυτον τον δισκο )

να αρχισω το back up ? εχει ολα τα αρχεια μου μεσα .

να τον στηλω και να παρω εναν wd 1.5tb green power?

για πειτε

• Replies 4,2k
  • Created
  • Last Reply
θα παρει μια ανασα το δικτυο της Forthnet; :p

Είπες τπτ??

Forthnet@Volos.

.

[ATTACH]5738[/ATTACH]

H μαλακια το Tompson πήρε τον μπουλο ηταν σταθερό μεν αλλα κατεβαζα με 400ΚΒ/s.(συγχρονίζοντας στα 16)

Ευτυχώς είχε ξεμείνει στο Valaki Rulez ενα τετοιο το οποίο έγινε ownz..:D (Το οποιο εχει παρααα πολλες επιλογες!):D

Γιατι καθετε μονο σε μενα η Forthnet??This is Sparta

@Antoni..ξεκίνα διαγνωστικό εταιριας + διαγνωστικό HDtune και μετα ολα τα αλλα.

post-196-1414343299,2092_thumb.jpg

μετα απο ενα scan με το hd tune το οποιο δεν βρηκε error το hdd health ανεβηκε στο 81% και μεχρι στιγμης δεν εχω δει freezαρισμα .:D

ερωτηση !!

το pc παγωνει μερικες φορες για λιγα sec (1-2) οταν "ανοιξω" τον 1tb δισκο που εχω ειναι samsung hd103uj

στο hd health τον διχνει σαν 75% health.

επισης καμια φορα παγωνει οταν παιζει mp3 (τα οποια βρισκονται σε αυτον τον δισκο )

να αρχισω το back up ? εχει ολα τα αρχεια μου μεσα .

να τον στηλω και να παρω εναν wd 1.5tb green power?

για πειτε

Μήπως το "πάγωμα" το κάνει μετά απο κάποια ώρα που δεν χρησιμοποιείς το δίσκο; Ενδεχομένως τα windows να τον σβήνουν και η καθυστέρηση να οφείλεται στο power on του δίσκου.

Africa... ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ

Και η εκτέλεση πολύ πρωτότυπη.

Πραγματικά τα σπάει.

Ο ντραμίστας όλα τα λεφτά.

Africa... ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ

Και η εκτέλεση πολύ πρωτότυπη.

Πραγματικά τα σπάει.

Ο ντραμίστας όλα τα λεφτά.

Κανουνε καταιγίδα στην αρχη!Ειναι πολυ ομορφο!;)

Καλή και η καταιγίδα άλλα η ερμηνεία του τραγουδιού μου άρεσε πιο πολύ...

γούστα:p

Toto -Arfrica

Κάτι απο το 1983-84 αν δεν κάνω λάθος .Πολύ όμορφο κομάτι , απο τα αγαπημένα της εποχής

Και μια που θυμήκα τα παλία

Άστα αυτά και πες ποιο είναι εκείνο το τραγούδι που ακούσαμε το καλοκαίρι μαζί με τις "μάνες"©® και σου ξύπνησε τρελές αναμνήσεις!!!

Οχι ρε τι χαζά είναι αυτά ....Τωρα που το ξανακούω ομως αυτό δεν είναι το τραγουδάκι που σου βάζει κάποιος ( ονόματα δεν λέμε) όταν πάς στο σπίτι του........:D

Άστα αυτά και πες ποιο είναι εκείνο το τραγούδι που ακούσαμε το καλοκαίρι μαζί με τις "μάνες"©® και σου ξύπνησε τρελές αναμνήσεις!!!

Αρε νιντζοκουμλίδη τι μου το θύμησες .Εχω ηδη 4-5 ωρες και ψάχνω στο εσυ-tube αλλά δεν το βρήκα. Βρήκα όμως ενα βιντεάκι μιας απο τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες της εποχής...........:respect:

1-------->

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.