Alexisferos Ιανουάριος 21, 2009 #1621 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2009 δεν ξέρω ρε φίλος. :D πήγα εκανα την σύνδεση και λέω ποια είναι η ποιο φτηνή γραμμή που έχετε. 5€ τον μήνα μου λέει εκει ενα μανούλι.. αμάν λεω εδώ είμαστε, είσαι και μανούλι.. ε και αφού ειναι να πληρώνω καθε μήνα στο μανούλι τι να έκανα. ξερω με έπιασαν θύμα αλλά... το αλλο που δεν μου έφεραν καν μόντεμ σπίτι.. μια γραμμή utp ξέρεις το κλασικό λαν καλωδιακι, το έβαλα στην λαν καρτα μου και εχω ιντερνετ. θελω να σου πω οτι δεν ειμαι ελλαδα και οτι η εταιρία που μου παρέχει νετ εχει τα γραφεία στο διπλανό χτίριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 21, 2009 #1622 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2009 E, πες το ρε συ ψηλε και αγχωθηκαμε...Απο το μανουλι φωτο εχουμε? για να ξερουμε ποσο θυμα σε ποιασανεκαι να αποφυγουμε τις κακοτοπιες στο μελλον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Ιανουάριος 21, 2009 #1623 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2009 Για όλα φταίει ο ΟΤΕ ναι ρε γμτ! σερνομαστε! [ATTACH]4785[/ATTACH] βασικά και εμένα το kaspersky με τον ίδιο ρυθμό κάνει update οντως... ευτυχως ειναι μικρα τα πακετα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkySurfer Ιανουάριος 21, 2009 #1624 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2009 Υπονοεις οτι καποτε πηγαινε καλα? εκπλησσομαι , εδω απο το πολυ ερπινγκ εχουνε ματωσει αγκωνες γονατα , πλεον εχει βγει το κοκαλο . Δλδ τι περιμενουν οτι θα μπορουνε να λειτουργουνε ετσι , νομιζουν οτι επειδη πουλανε φτηνα (που πανακριβα πουλανε γιατι εχουμε 512ρες στη τιμη των 40 ευρω) θα τη γλυτωσουν? Αν με ρωτησει καποιος τι λεει η 4νετ τι νομιζουν οτι θα του πω?Μέχρι πριν ενα μήνα δεν είχα παράπονο. Όσο συγχρόνιζα τόσο κατέβαζα (11200) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 21, 2009 #1625 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2009 Πριν κάμποσο καιρό είχα για κάποιες μέρες πρόβλημα...(τοτε που εκραζε ο σακης).Τωρα παλι στα ιδια ειμαι οπως ημουν...απλα καπου καπου το Downstream Margin αποκτα πολλα ψηφια(eg 2144654687 db) και θελει Reboot...Eπισης τρωω που και που κανενα DC..αλλα υποψιαζομαι οτι καποιο γειτονακι..προσπαθει να σπασει το wireless.DSL Status: ConnectedDSL Modulation Mode: ADSL2+DSL Path Mode: InterleavedDownstream Rate: 20338 kbpsUpstream Rate: 1020 kbpsDownstream Margin: 4 dbUpstream Margin: 7 dbDownstream Line Attenuation: 17 dbUpstream Line Attenuation: 3.5 db Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιανουάριος 21, 2009 #1626 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2009 E, πες το ρε συ ψηλε και αγχωθηκαμε...Απο το μανουλι φωτο εχουμε? για να ξερουμε ποσο θυμα σε ποιασανεκαι να αποφυγουμε τις κακοτοπιες στο μελλον...ασε φιλε ασε με εχουνε πιασει θυμα....θα κανω κατι καλύτερό.ορίστε το λινκ τις απο ένα κανάλι γνωριμιών..http://www.sladur.com/new_img/8/6/1/3/5/86135.htmlαν γραφτείς εχει και το τηλέφωνο της.αλλα αν μου έρθεις διακοπές θα κανονίσω για ποτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 21, 2009 #1627 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2009 Βρε εγω να ερθω, αλλα μετα η γυναικα μου θα κανονισει το διαζυγιο...Παντως, απ'οσο βλεπω οντως σε ποιασανε κοροϊδο, αλλα μπρος στα καλη τ'ειν'ο πονος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιανουάριος 21, 2009 #1628 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2009 ελα μωρέ 5€ τον μήνα δίνω δεν πειραζει.έκοψα και το κάπνισμα ετσι μου περισευουν λ7 τώρα και εβαλα και νετ.. χιχιχιχιχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιανουάριος 22, 2009 #1629 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Επιτέλους..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Ιανουάριος 22, 2009 #1630 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Επιτέλους..... μηχαλη τελικα ηταν λαθος τα καλωδια ? ποιος την εφτιαξε ? πολυ ομορφια Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 22, 2009 #1631 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 ασε φιλε ασε με εχουνε πιασει θυμα....θα κανω κατι καλύτερό.ορίστε το λινκ τις απο ένα κανάλι γνωριμιών..http://www.sladur.com/new_img/8/6/1/3/5/86135.htmlαν γραφτείς εχει και το τηλέφωνο της.αλλα αν μου έρθεις διακοπές θα κανονίσω για ποτο.Ρε συ κάτσε για να καταλάβω...αυτή σου πούλησε τη σύνδεση?Σε ποια πόλη είσαι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιανουάριος 22, 2009 #1632 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 μηχαλη τελικα ηταν λαθος τα καλωδια ?ποιος την εφτιαξε ? πολυ ομορφια Εγώ ρα..... Μια χαρά ήταν τελικά τα καλώδια απλά ήθελε και ένα καλωδιάκι απο μπροστά και την αντισταση(την οποία ξεκόλλησα απο την άλλη οθονίτσα) απο το πίσω μέρος για τον φωτισμό .Κόλλησα επίσης και 2 καλωδιάκια που έιχαν ξεκολλήσει και βουαλά .Για την ώρα χρησιμοποιώ το jalcds για τις ενδειξεις.Καμιά καλύτερη πρόταση η να μείνω σε αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Ιανουάριος 22, 2009 #1633 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 niiice Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 22, 2009 #1634 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Ωραία φάση Μιχάλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 22, 2009 #1635 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Μιχαλη για δωσε περισοοτερο Info,κοστος μεγεθος,τροπος συνδεσης κτλ κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Ιανουάριος 22, 2009 #1636 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 VFD ,4x20 (είναι σαν και αυτές που έβαζε ο unseen στα phase )Συνδέεται στην παράλληλη και παίρνει ρεύμα απο μόλεξΟι πληροφορίες οπως έγραψα πιο πάνω εμφανίζονται μέσω του jalcds Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios Ιανουάριος 22, 2009 #1637 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Μήπως ξέρει καποιος κάποιο πρόγραμμα που σίγουρα δουλεύει με την 4870Χ2 για overclock? Το CCC δεν μου φτάνει (>900 ) Mέχρι στιγμής φλασάρω συνεχώς αλλά subzero θα πάρει πολύ χρόνο για να βρώ max clocks και ίσως διμιουργηθούν άλλα προβλήματα και ποιος με σώζει μετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos_saxo Ιανουάριος 22, 2009 #1638 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 eleven μηπως μπορεις να βγαλεις μια κοντινη φοτο την συνδεσμολογια της οθονης?Διοτι την εχω φτιαξει και γω αλλα μονο φωτισμο βλεπω,κατι θα εχω κανει λαθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Ιανουάριος 22, 2009 #1639 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Μήπως ξέρει καποιος κάποιο πρόγραμμα που σίγουρα δουλεύει με την 4870Χ2 για overclock? Το CCC δεν μου φτάνει (>900 ) Mέχρι στιγμής φλασάρω συνεχώς αλλά subzero θα πάρει πολύ χρόνο για να βρώ max clocks και ίσως διμιουργηθούν άλλα προβλήματα και ποιος με σώζει μετα riva tuner με τους 8.11 και amd gpu tool νομίζω με όλους βάλτης και τα bios (2) της Asus TOP Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios Ιανουάριος 22, 2009 #1640 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 AMDgpuClock δεν δουλεύει σε μένα.. Τα bios της ASUS επίσης μου έκαναν πρόβλημα και το riva με 8.11 δεν το δοκίμασα.. θα το ψάξω άυριο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.