Jump to content

OffTopic;

devious

Recommended Posts

να κόψεις ένα καλώδιο είναι εύκολο άντε αν είναι buzzer του κολλάς μια τσίχλα και καθάρισες δεν χρειάζεται να γίνεις πυροτεχνουργός για να το καταφέρεις

το θέμα είναι οτι στο ups περνάνε ρεύματα αρκετά να σε στείλουν "αδιάβαστο" οπότε εκτός πρίζας χωρίς μπαταρίες και με δοκιμή πάνω σε pc να φύγει όλο το ρεύμα που έχουν κρατήσει οι πυκνωτές του

• Replies 4,2k
  • Created
  • Last Reply
τι εκανε το ατομο!!!!!!:sauer030:

http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=157656

δεν πιστευω να του βγηκε φθηνοτερο αποτι το real stacker :D

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

τι εκανε το ατομο!!!!!!:sauer030:

http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=157656

δεν πιστευω να του βγηκε φθηνοτερο αποτι το real stacker :D

δες τι λέει ο ίδιος όμως

I'd say around 80$ was the total cost.

Considering that CM Stacker costs about 350$ here, it's ok

ναι βρε για πλακα το ειπα :D

αμα εβγαινε και ποιο ακριβο ε του φουστη θα ηταν και πολυ ....λακας .

edit:

GV βρηκα sleeving ρααααα . απο το super market της γειτονιας .:D

[ATTACH]3954[/ATTACH]

ξαναedit :κορδονι για παπουτσια .

post-497-1414343189,3356_thumb.jpg

μου είχε πει ο GV μέρος στην Αθήνα αλλά δεν κράτησα διεύθυνση του είπα να μου το στείλει σε sms να πάω να σας πάρω αλλά δεν μου έστειλε αν βρω χρόνο και πάω θα πάρω να σας στείλω πάνω γιατί έχω πήξει από τα ξενύχτια στην δουλειά

από Θεσσαλονίκη δεν ξέρω τίποτα

Καλό απόγευμα παιδιά θέλω μια βοήθεια από όποιους έχουν πήρα σε αγορές από USA και άλλες χώρες. Έκανα και εγώ την προηγούμενη βδομάδα μια αγορά από νετ πιο πολύ να δω πως γίνεται η δουλειά . Η αγορά έγινε από China μεριά και θα έρθει με EMS . Αν γνωρίζει κανείς περίπου πόσο θα κάνει και αν χρειάζεται να κάνω τπτ με το τελωνείο?

China?!?! Για δωσε κανενα link γιατι εψαχνα κι εγω απο την απο κει πλευρα χωρις επιτυχια. Θελω να δω τιμες βασικα!

Γενικα υπαρχει η πιθανοτητα να το σταματησουν στο τελωνειο και να χρειαστει να πληρωσεις, αλλα αν δεν το ελεγξουν δεν εχεις προβλημα. Απ οσο ξερω αυτο ειναι θεμα τυχης (imo το κυριοτερο) αλλα και τιμης, ογκου, βαρους και μεταφορικης εταιριας. Για το ποτε θα ερθει πρεπει να λεει στο site που παρηγγειλες.

Λοιπόν το site είναι www.ioffer.com. Φίλε μου είπα China διότι το Tracking number τελείωνε σε CN οπότε υπέθεσα .. Τώρα όταν ολοκλήρωσα την αγορά έλεγε Estimated delivery: 2008-10-13 πείρα στα ελτα και ρώτησα και τπτ ακόμα. Ξέρει κανένας κανα τηλέφωνο από Τελωνείο να πάρω να ρωτήσω τη παίζει η δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.