manos_ir Αύγουστος 2, 2008 #1161 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2008 που σκατα ησουν και δε σε ειδα ρααααα?????εγω στο κεντρικο...ο βασιλης τα σπαγε by the way....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Αύγουστος 3, 2008 #1162 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2008 ξέρουμε κανένα e-shop με μεγάφωνα για σπίτι και σε καλές τιμές ? να αλλάξω τα Crystal Audio γιατί πάλιωσαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios Αύγουστος 3, 2008 #1163 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2008 45ο τάγμα διαβιβάσεων - Στρατοπεδο Νήσου-Κόρνου - Ειδικότητα μάγειρας banana bananaΉθελα να ξερα με ποια κριτήρια κάνουν τις επιλογές.. Δηλαδή τώρα εγώ θα εκπεδευτώ για διαβιβαστής η μάγειρας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Αύγουστος 3, 2008 #1164 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2008 45ο τάγμα διαβιβάσεων - Στρατοπεδο Νήσου-Κόρνου - Ειδικότητα μάγειρας banana bananaΉθελα να ξερα με ποια κριτήρια κάνουν τις επιλογές.. Δηλαδή τώρα εγώ θα εκπεδευτώ για διαβιβαστής η μάγειρας?Γιατί ξέρεις εσύ να μαγειρεύεις ή θα λιμοκτονήσουν οι καημένοι?bananaΜε σ΄να μάγειρα τους λείπαμε:DThis is Sparta Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Αύγουστος 3, 2008 #1165 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2008 Μα που σε στείλανε ρε? Ψυγεία έχει εκεί η να βρω δικαιολογία για να φέρνω άζωτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inertiacreep Αύγουστος 3, 2008 #1166 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2008 45ο τάγμα διαβιβάσεων - Στρατοπεδο Νήσου-Κόρνου - Ειδικότητα μάγειρας banana bananaΉθελα να ξερα με ποια κριτήρια κάνουν τις επιλογές.. Δηλαδή τώρα εγώ θα εκπεδευτώ για διαβιβαστής η μάγειρας? Πρέπει να φάνε και οι διαβιβάσεις ρααα Θα περάσεις εκπαίδευση μάγειρα εννοείται...και λογικά όλη τη θητεία σου μόνο θα μαγειρεύεις...κουφαλίτσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios Αύγουστος 3, 2008 #1167 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2008 Γιατί ξέρεις εσύ να μαγειρεύεις ή θα λιμοκτονήσουν οι καημένοι?banana Το 2ο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bibis Αύγουστος 3, 2008 #1168 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2008 μια χαρά θα είσαι μην μιλάς καθόλου!δεν θα σε πιάνει τίποτα άμα είσαι σε καλό τάγμα!αμα είστε και πολλοί μάγειρες θα έχεις και καλές εξόδους Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios Αύγουστος 3, 2008 #1169 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2008 Ρώτησα και έμαθα.. Πάάρα πολύ καλά είναι.. εξόδοι σχεδόν 1 μεσα 1 εξω, όταν αποκτήσω την ιδικότητα ούτε αναφορές ούτε υπηρεσίες.. νταξ.. καλα θα περάσουμε..banana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Αύγουστος 3, 2008 #1170 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2008 Ρώτησα και έμαθα.. Πάάρα πολύ καλά είναι.. εξόδοι σχεδόν 1 μεσα 1 εξω, όταν αποκτήσω την ιδικότητα ούτε αναφορές ούτε υπηρεσίες.. νταξ.. καλα θα περάσουμε..bananaΕαν δεν μπεις να δεις ποτε μην ακους τι σου λενε. Μπες δες και κρινε , καλυτερα να περιμενεις κατι πιο "βαρυ" ωστε μια εμπλοκη να σου φανει πιο ευκολη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stelios Αύγουστος 3, 2008 #1171 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2008 Ναι ρε συ.. Σίγουρα.. πάντα για τα χειρότερα περιμένω.. Όπως και να είναι όμως υπομονή υπάρχει μπόλικη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickL Αύγουστος 3, 2008 #1172 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2008 Εαν δεν μπεις να δεις ποτε μην ακους τι σου λενε. Μπες δες και κρινε , καλυτερα να περιμενεις κατι πιο "βαρυ" ωστε μια εμπλοκη να σου φανει πιο ευκολη. Μιλάει ο παγιός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Αύγουστος 4, 2008 #1173 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2008 Μιλάει ο παγιός. Ποντικαρα δεν ξερω εαν προλαβαινω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 4, 2008 #1174 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2008 που σκατα ησουν και δε σε ειδα ρααααα?????εγω στο κεντρικο... ο βασιλης τα σπαγε by the way....... Στο κεντρικο πανω ή κατω? Ειμουν στο κατω στην γωνια οπως μπενεις αριστερα διπλα απο τα 2 ηχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Αύγουστος 7, 2008 #1175 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2008 Στο κεντρικο πανω ή κατω?Ειμουν στο κατω στην γωνια οπως μπενεις αριστερα διπλα απο τα 2 ηχεια... στο μεγαλο βρε... ήμουν οπως μπαίνεις αριστερά...στην μικρη πλευρά του μπαρ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Αύγουστος 7, 2008 #1176 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2008 τα νεα στο φόρουμ πλεον ειναι λιγα........ γιατί οι αλήτες οι newsposters εχουν πάρει τις παραλίες και αδιαφορούν........ντροπή...... [ATTACH]3467[/ATTACH] το χαμόγελο οφείλετε στο backround..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Αύγουστος 7, 2008 #1177 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2008 Αίσχος ντροπή!:D Το Background υπάρχει ίδιο και με ποιο προκλητικό.. κόκκινο μαγιό..:D:p Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Αύγουστος 7, 2008 #1178 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2008 Γυρίστε πισω ρααααα!!! Θα ζηλεψουν οι admin . θα το κλεισουμε το μαγαζακι. καλα μπανια . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Αύγουστος 7, 2008 #1179 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2008 Το Background υπάρχει ίδιο και με ποιο προκλητικό.. κόκκινο μαγιό..:D:p εσύ είσαι μέσα ? αν ναι πόσταρετέ το bananabananabanana θέλω και εγώ διακοπές Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obijuan83 Αύγουστος 7, 2008 #1180 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2008 VW Scirocco FTW Θέλω ένα σε ασπρο ΤΩΡΑ PS. @ Doom/Koumle/Vag Σε περίπτωση που θεωρηθεί spam εντάξει τι να πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.