magicman Απρίλιος 18, 2008 #801 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 Sukhoi νομιζω οτι ειναι τα αρχικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Απρίλιος 18, 2008 #802 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 Αν κατάλαβα καλά θα πάρουμε πολεμικά αεροσκάφη από τους Ρώσσους;Μακάρι να παίρναμε.Sukhoi νομιζω οτι ειναι τα αρχικασωστος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Απρίλιος 18, 2008 #803 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 Sukhoi http://en.wikipedia.org/wiki/Sukhoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuore Sportivo Απρίλιος 18, 2008 #804 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2008 Μακάρι να παίρναμε. Δεν ξέρω ποιά είναι καλύτερα (F-16/Sukhoi) γιατί δεν ασχολούμαι. Αλλά αν (ειδικά αυτήν την περίοδο) παίρναμε ρώσσικα όπλα θα μας άλλαζαν τα φώτα τα αμερικλανάκια... Εδώ πριν κάποια χρόνια που πήραμε κάποιους S-300 μας απείλησαν με πόλεμο οι Τούρκοι (προφανώς όμως τους έβαλαν οι φίλοι και σύμμαχοι μας αμερικάνοι για μας δώσουν ένα μάθημα από ποιον πρέπει να αγοράζουμε). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 19, 2008 #805 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2008 Δεν γινεται μια χωρα που εχει υποδομη ΝΑΤΟ να παρει ενα ρωσικο αεροσκαφος , θα ειναι σαν επανιδρυση της ΠΑ απο οσο μου λεει κολητος ιπταμενος. Εξαλλου οπως ειπε παντα καλα τα SU35 αλλα δε παυει να ειναι 3ης γενιας , απεναντι στα Φ16 και τα λοιπα ειναι 2 κλασεις ανωτερο αλλα απεναντι στο Φ35 και ΕΦ2000 το πινει χαλαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Απρίλιος 19, 2008 #806 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2008 Δεν γινεται μια χωρα που εχει υποδομη ΝΑΤΟ να παρει ενα ρωσικο αεροσκαφος , θα ειναι σαν επανιδρυση της ΠΑ απο οσο μου λεει κολητος ιπταμενος. Εξαλλου οπως ειπε παντα καλα τα SU35 αλλα δε παυει να ειναι 3ης γενιας , απεναντι στα Φ16 και τα λοιπα ειναι 2 κλασεις ανωτερο αλλα απεναντι στο Φ35 και ΕΦ2000 το πινει χαλαραΕτσι είναι..Απλα στο άμεσο μέλλον δεν τα δίνουν σε άλλους αυτά τα αεροσκάφη οι Αμερικανοί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Απρίλιος 23, 2008 #807 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 για δωστε τα φωτα σας... αγορασα 2 απο αυτους COOLERMASTER R4-L8S-18FB-GP LED ON/OFF FAN 80MM αλλα αυτο το on/off δεν το βλεπω μηπως πρεπει να βραχυκυκλώσω το 2πινο? [ATTACH]2592[/ATTACH] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Απρίλιος 23, 2008 #808 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 εκοψα το καλωδιο που συνδεει το κουμπι ΟΝ/ΟΦΦ του κουτιου μου κατα λαθος...δωστε κανα φως τι να κανω , ειναι απιστευτα σπαστικη ζημια Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Απρίλιος 23, 2008 #809 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 εκοψα το καλωδιο που συνδεει το κουμπι ΟΝ/ΟΦΦ του κουτιου μου κατα λαθος...δωστε κανα φως τι να κανω , ειναι απιστευτα σπαστικη ζημια Κολλητήρι και καλάι? η είναι σε Δύσκολο σημείο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kourman Απρίλιος 23, 2008 #810 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Γειά σας ρε boyzzzzzΌσον αφορά τα αεροπλάνα, rafale θα πάρουμε..... Μην έχετε αμφιβολία πως γι'αυτό και τα κολητιλίκια του Σαρκοζί στη σύνοδο του Νάτο.....Όσον αφορά τα υπόλοιπα..... ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ !!! κανούργια παιχνίδια και όρεξη για σκορρρρρρρρ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Απρίλιος 23, 2008 #811 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2008 Γεια ρε Νικόλα Με γεια.. και καλά σκορ Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis Απρίλιος 24, 2008 #812 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2008 Γειά σας ρε boyzzzzzΌσον αφορά τα αεροπλάνα, rafale θα πάρουμε..... Μην έχετε αμφιβολία πως γι'αυτό και τα κολητιλίκια του Σαρκοζί στη σύνοδο του Νάτο..... Όσον αφορά τα υπόλοιπα..... ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ !!! κανούργια παιχνίδια και όρεξη για σκορρρρρρρρ!!! ναι αλλα δεν ερχεσαι παραπανω για κανα καφε . περιμενω σκορακιααααααααααα!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
harogeo Απρίλιος 24, 2008 #813 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2008 Another toy just arrived! [ATTACH]2676[/ATTACH] [ATTACH]2677[/ATTACH] Αντε με το καλό να έρθει και το Air...Ελπίζω πριν φύγω για Δράμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vatos_locos Απρίλιος 24, 2008 #814 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2008 i'am in love μεγιές και καλοδούλευτο αδερφέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obijuan83 Απρίλιος 24, 2008 #815 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2008 Another toy just arrived![ATTACH]3005[/ATTACH] [ATTACH]3006[/ATTACH] Αντε με το καλό να έρθει και το Air...Ελπίζω πριν φύγω για Δράμα. Tι θα κάνεις Δράμα ρε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevilCry Απρίλιος 24, 2008 #816 Κοινοποίηση Απρίλιος 24, 2008 Δεν παλεύεσαι ρε!!!Μαγείες και καλό...πήξιμο!!!Υ.Γ Το Air???Την τούτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Απρίλιος 25, 2008 #817 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2008 http://www.apple.com/macbookair/ λιγο ποιο χοντρο απο το δικο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiancar Απρίλιος 25, 2008 #818 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2008 Παιδιά το air το δοκίμασε κανένας? σκέφτομαι να το κτυπήσω μόλις έχω λεφτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
masxerofkartis143 Απρίλιος 25, 2008 #819 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2008 Παιδιά το air το δοκίμασε κανένας?σκέφτομαι να το κτυπήσω μόλις έχω λεφτά Δεν ντρέπεσε ρε εσυ να πάρεις τετοιο πράμα??? Κι εγώ που νόμιζα πως είσουν ορκίσμενος των παραθύρων Τελός πάντων έτσι που πάς δεν νόμιζω να το πάρεις μέχρι να βρείς εσυ λ7 έχει ο θεός Link to comment Share on other sites More sharing options...
harogeo Απρίλιος 25, 2008 #820 Κοινοποίηση Απρίλιος 25, 2008 Thanx για τα καλά σας λογια. @obitzuan:Δραμα παρουσιάζομαι ρε. @yiancar:Αν θέλεις ένα ultra portable φορητο αλλά με κάποιες υποχωρήσεις και με αρκετά λεφτά τοτε πάρτο.Γιατί ειναι στα 1800 και σκέψου ότι δεν παίρνεις ούτε ένα optical drive.Αλλα λιγο που ασχολήθηκα μαζί του έμεινα άφωνος από την ποιότητα και την "ανταπόκρισή" του.Και φυσικά για games εκτός από πασιέντζα κτλ δεν νομίζω να θες και πολλά @devilcry:και συ θα πήξεις αυτήν την περίοδο αλλά θα είναι ωραίο πήξιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.