Jump to content

OffTopic;

devious

Recommended Posts

• Replies 4,2k
  • Created
  • Last Reply
Μακάρι να παίρναμε.

Δεν ξέρω ποιά είναι καλύτερα (F-16/Sukhoi) γιατί δεν ασχολούμαι. Αλλά αν (ειδικά αυτήν την περίοδο) παίρναμε ρώσσικα όπλα θα μας άλλαζαν τα φώτα τα αμερικλανάκια...

Εδώ πριν κάποια χρόνια που πήραμε κάποιους S-300 μας απείλησαν με πόλεμο οι Τούρκοι (προφανώς όμως τους έβαλαν οι φίλοι και σύμμαχοι μας αμερικάνοι για μας δώσουν ένα μάθημα από ποιον πρέπει να αγοράζουμε).:mad:

Δεν γινεται μια χωρα που εχει υποδομη ΝΑΤΟ να παρει ενα ρωσικο αεροσκαφος , θα ειναι σαν επανιδρυση της ΠΑ απο οσο μου λεει κολητος ιπταμενος. Εξαλλου οπως ειπε παντα καλα τα SU35 αλλα δε παυει να ειναι 3ης γενιας , απεναντι στα Φ16 και τα λοιπα ειναι 2 κλασεις ανωτερο αλλα απεναντι στο Φ35 και ΕΦ2000 το πινει χαλαρα

Δεν γινεται μια χωρα που εχει υποδομη ΝΑΤΟ να παρει ενα ρωσικο αεροσκαφος , θα ειναι σαν επανιδρυση της ΠΑ απο οσο μου λεει κολητος ιπταμενος. Εξαλλου οπως ειπε παντα καλα τα SU35 αλλα δε παυει να ειναι 3ης γενιας , απεναντι στα Φ16 και τα λοιπα ειναι 2 κλασεις ανωτερο αλλα απεναντι στο Φ35 και ΕΦ2000 το πινει χαλαρα

Ετσι είναι..

Απλα στο άμεσο μέλλον δεν τα δίνουν σε άλλους αυτά τα αεροσκάφη οι Αμερικανοί.

εκοψα το καλωδιο που συνδεει το κουμπι ΟΝ/ΟΦΦ του κουτιου μου κατα λαθος...δωστε κανα φως τι να κανω , ειναι απιστευτα σπαστικη ζημια:mad:

Κολλητήρι και καλάι?

η είναι σε Δύσκολο σημείο?

Γειά σας ρε boyzzzzz

Όσον αφορά τα αεροπλάνα, rafale θα πάρουμε..... Μην έχετε αμφιβολία πως γι'αυτό και τα κολητιλίκια του Σαρκοζί στη σύνοδο του Νάτο.....

Όσον αφορά τα υπόλοιπα..... ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ !!! κανούργια παιχνίδια και όρεξη για σκορρρρρρρρ!!!

Γειά σας ρε boyzzzzz

Όσον αφορά τα αεροπλάνα, rafale θα πάρουμε..... Μην έχετε αμφιβολία πως γι'αυτό και τα κολητιλίκια του Σαρκοζί στη σύνοδο του Νάτο.....

Όσον αφορά τα υπόλοιπα..... ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ !!! κανούργια παιχνίδια και όρεξη για σκορρρρρρρρ!!!

ναι αλλα δεν ερχεσαι παραπανω για κανα καφε .

περιμενω σκορακιααααααααααα!!!!!!!!!!!:D

Παιδιά το air το δοκίμασε κανένας?

σκέφτομαι να το κτυπήσω μόλις έχω λεφτά;)

Δεν ντρέπεσε ρε εσυ να πάρεις τετοιο πράμα??? :eek:

Κι εγώ που νόμιζα πως είσουν ορκίσμενος των παραθύρων

Τελός πάντων έτσι που πάς δεν νόμιζω να το πάρεις μέχρι να βρείς εσυ λ7 έχει ο θεός:D

Thanx για τα καλά σας λογια.:D

@obitzuan:Δραμα παρουσιάζομαι ρε.

@yiancar:Αν θέλεις ένα ultra portable φορητο αλλά με κάποιες υποχωρήσεις και με αρκετά λεφτά τοτε πάρτο.Γιατί ειναι στα 1800 και σκέψου ότι δεν παίρνεις ούτε ένα optical drive.Αλλα λιγο που ασχολήθηκα μαζί του έμεινα άφωνος από την ποιότητα και την "ανταπόκρισή" του.Και φυσικά για games εκτός από πασιέντζα κτλ δεν νομίζω να θες και πολλά:p

@devilcry:και συ θα πήξεις αυτήν την περίοδο αλλά θα είναι ωραίο πήξιμο:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.