Jump to content

OffTopic;

devious

Recommended Posts

• Replies 4,2k
  • Created
  • Last Reply

απο τί ?

εμένα με πιάσανε τα νεύρα μου :( είμαι στην δουλεία ( πατήσια ) και δεν μπορώ να πάω σπίτι μου ( Θρακομακεδόνες ) λόγο χιονιού :mad:

:( θέλω και εγώ :( αλλά για αρχή θέλω να βρω τρόπο να πάω σπίτι μου γιατί με βλέπω να κοιμάμαι στο νετάδικο :(

Vatos που στα Πατήσια είσαι?

Τελικά, αυτό που κατάφερα με το δίσκο είναι να βλέπει κανείς τα δεδομένα από προγράμματα που τρέχουν σε dos. Κατέβασα και το seagate sea tools και πάλι τα βλέπει...Στα windows γιατί δεν μπορώ να δω τον δίσκο, έστω και ως raw image of data?

από την μεταμόρφωση και πάνω προς λαμία παίδες όποιος έιναι από Αθήνα μόνο με αλυσίδες και πάλι δύσκολα

μιλάμε για τρελό χιόνι :Dbanana:finger010:

hpim1950id6.th.jpghpim1951oi9.th.jpg

το σκέφτομαι αλλά

1) είμαι κομμάτια από την δουλειά :o

2) κάνει πολύ κρύο για το κωλ@ρ@κι μου :D

3) θα γεμίσει το stacker χιόνι είναι ανοιχτό από παντού και δεν παίζει να τα βγάλω όλα έξω για ευνοήτους λόγους banana

Κυριες και κυριοι καλησπερα σας, ακολουθει η προγνωση καιρου απο την OufOfSpecs:

Βenchοκαιρος και αυριο στη NorthBridge αλλα και την Southbridge Ελλάδα. Προβλεπονται ανωδικα 3d marks και scores cpuz καθως επισης χαμηλες νεφωσεις σε timings με SPD. Ωστοσο, σε κανονικα για την εποχη επιπεδα θα παραμεινουν τα VCore και τα VDIMM. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπερασει τους -50 βαθμους Κελσίου ενώ κατά το πρωί θα έχουμε ισχυρούς ανέμους και βοριαδες που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τους overclockers μας να επιτελεσουν το εργο τους.

Ας δουμε τωρα το FSB στις 20 μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας.

..... .... .... ... .... . . . . . .! οοοο!

Αυτη ηταν η προγνωση του καιρου απο την OufOfSpecs Team. Καληνυχτα σας νυχτα και σας ευχομαστε καλα κλόκια ρέι :p

Κυριες και κυριοι καλησπερα σας, ακολουθει η προγνωση καιρου απο την OufOfSpecs:

Βenchοκαιρος και αυριο στη NorthBridge αλλα και την Southbridge Ελλάδα. Προβλεπονται ανωδικα 3d marks και scores cpuz καθως επισης χαμηλες νεφωσεις σε timings με SPD. Ωστοσο, σε κανονικα για την εποχη επιπεδα θα παραμεινουν τα VCore και τα VDIMM. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπερασει τους -50 βαθμους Κελσίου ενώ κατά το πρωί θα έχουμε ισχυρούς ανέμους και βοριαδες που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τους overclockers μας να επιτελεσουν το εργο τους.

Ας δουμε τωρα το FSB στις 20 μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας.

..... .... .... ... .... . . . . . .! οοοο!

Αυτη ηταν η προγνωση του καιρου απο την OufOfSpecs Team. Καληνυχτα σας νυχτα και σας ευχομαστε καλα κλόκια ρέι :p

:finger010::finger010::finger010: :D:D:finger011::finger011::brutal006::sauer014:

clocking to death.........

ειμαι με το λαπτοπ στο μπαλκονι και benchαρω...........

και εχει μουφα καρτα....και αργει το aquamark...........

Δεν ξέρω τί μου λέτε αλλά εγώ πήρα την GeForce 2, βγήκα στο μπαλκόνι και έκανα στα γρήγορα ένα 3D 01 και ένα AM3 ... ;)

hpim1163ppdv7.jpg

βρηκα κολπο μην παγώνω.....

001rf1.jpg

λλλλλοοοοοοοοοοοολλλλλ............................

τωρα που το εβαλα μεσα....

το ανεμιστηρακι του...........εχει σταματησει !

ρε σεις μην βάζετε φωτιές βραδιάτικα και έκαψα και την κάρτα μου θα πάω να κάψω και το cpu σε λίγο :p μην με ψήνετε :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.