webhunter Φεβρουάριος 14, 2008 #581 Φεβρουάριος 14, 2008 και τις πτώσεις ρεύματος εσύ τις προκαλείς σε όλο το δίκτυο, ή έβαλες επιτέλους δικιά σου γεννήτρια?
yiancar Φεβρουάριος 14, 2008 #582 Φεβρουάριος 14, 2008 εχει κιάλοΤα χειλάκια τα πήραμε από τη μαμά! Τα χεράκια τα πήραμε από τη μαμά! τα πατουσάκια τα πήραμε από τη μαμά! για τα υπόλοιπα θα μάθουμε το βράδυ στη Ζούγκλα...Ο Μάκης έχει βιντεοσκοπήσει πραγματικό πέναλτυ του ΟλυμπιακούΟ Μακης γνωριζει το private key σας. Χωρις καν να διαβασει το certificate.Ο Μάκης ξέρει τι κρύβει η kinder έκπληξη.«Ποιοι συμμαθητές μου είχαν λάθος βηματισμό»: Ένα βίντεο-αποκάλυψη του μικρού Μάκη, με την κάμερα κρυμμένη στη σημαία.Ο Μακης δεν εχει κινητο με καμερα ...εχει καμερα με κινητο
yiancar Φεβρουάριος 14, 2008 #583 Φεβρουάριος 14, 2008 παιδια hipro 2ερος kingpin 1τος φύγαμε από την κορυφή δεν έχει ελληνική σημαία benchαρε hiprooooo
inertiacreep Φεβρουάριος 15, 2008 #585 Φεβρουάριος 15, 2008 εγώ νωρίτερα το βράδυ σας έχασα...10-11...τον ματιάσαμε τον τάλω...
masxerofkartis143 Φεβρουάριος 15, 2008 #586 Φεβρουάριος 15, 2008 εγώ απο χθές στις 12 τώρα κατάφερα να μπώ
Cuore Sportivo Φεβρουάριος 15, 2008 #589 Φεβρουάριος 15, 2008 μπράβο ρε παίδες....έχετε πολύ ωραίο φόρουμ...
stelios Φεβρουάριος 15, 2008 #590 Φεβρουάριος 15, 2008 Τα νεύρα μου!! Πως γινεται ενα cpu που έπεζε κανονικα σε ένα μοβο χτες, σήμερα να μην ξεκινάει?? Το μοβο είναι οκ.. 3 άλλα cpu που δοκίμασα ξεκινάνε.. To αποκορύφωμα είναι ότι ο cpu πέζει κανονικά σε άλλο μοβο!! :confused:
kallileo Φεβρουάριος 15, 2008 #591 Φεβρουάριος 15, 2008 Τελικα ποιο ειναι το σωστο το cpu, η cpu ή ο cpu?
stelios Φεβρουάριος 15, 2008 #592 Φεβρουάριος 15, 2008 Τελικα ποιο ειναι το σωστο το cpu, η cpu ή ο cpu? Όπως το πάρει ο καθένας.. 'Ο' για 'Ο επεξεργαστής' , 'Η' για 'Η κεντρική μονάδα επεξεργασίας [cpu], 'Το' επιδή απλά είναι ένα πράγμα Διαλέγεις και παίρνεις..
sakis_the_fraud Φεβρουάριος 16, 2008 #593 Φεβρουάριος 16, 2008 Τα νεύρα μου!!Πως γινεται ενα cpu που έπεζε κανονικα σε ένα μοβο χτες, σήμερα να μην ξεκινάει?? Το μοβο είναι οκ.. 3 άλλα cpu που δοκίμασα ξεκινάνε.. To αποκορύφωμα είναι ότι ο cpu πέζει κανονικά σε άλλο μοβο!! :confused: επειδη ολοι μας μερικες φορες κολλαμε, δοκιμασε το εξης. αφαιρεση CPU. clear Cmos. τοποθετιση CPU. boot. εναλλακτικα... αφαιρεση CPU. clear Cmos. boot χωρις CPU. τοποθετιση CPU. boot. ισως παιξει...
stelios Φεβρουάριος 16, 2008 #594 Φεβρουάριος 16, 2008 επειδη ολοι μας μερικες φορες κολλαμε, δοκιμασε το εξης.αφαιρεση CPU. clear Cmos. τοποθετιση CPU. boot. εναλλακτικα... αφαιρεση CPU. clear Cmos. boot χωρις CPU. τοποθετιση CPU. boot. ισως παιξει... Δοκίμασα και αυτά αλλά τίποτα..
yiancar Φεβρουάριος 16, 2008 #595 Φεβρουάριος 16, 2008 ra τι δεν bootari?:@ btw http://www.tiesto.com/content/tpl_media.asp?pid=56&mid=56&m=474 ΠΑΝΙΚΟΟΟΣ
Vatos_locos Φεβρουάριος 16, 2008 #596 Φεβρουάριος 16, 2008 stelios κάνε αυτά που είπε ο Σάκης και βάλε μόνο μία μνήμη πάνω στο σλότ που είναι κοντά στο cpu το έχω δει και αυτό......
kourman Φεβρουάριος 16, 2008 #597 Φεβρουάριος 16, 2008 Clear Cmos με τη μπαταρια βγαλμενη, και αν δεν δουλέψει κι'αυτο, βάλε και κανα αλλο bios
webhunter Φεβρουάριος 16, 2008 #598 Φεβρουάριος 16, 2008 Μόλις έχασα τον 250αρη μου Τον βλέπει μόνο bios, αλλά από εκεί και πέρα ούτε η εγκατάσταση των win xp των αναγνωρίζει, ούτε φυσικά τα xp/vista/server 2003. Δοκίμασα και σε διαφορετική μητρική, αλλά δίχως αποτέλεσμα. Προσπάθησα να τρέξω και το easy recovery professional, αλλά και πάλι τίποτα, δεν τον βλέπει καν τον δίσκο. Υπόψιν, ότι ούτε στο Computer Management δεν μου τον βγάζει, αρά δεν είναι πρόβλημα μόνο partitioning system. Πήγα και τον έβαλα σε εξωτερική θήκη, πάλι χωρίς αποτέλεσμα... Τι άλλο μπορώ να κάνω???Δεν με νοιάζει ο δίσκος, άλλωστε έχει εγγύηση ακόμα 4,5 χρόνια, αλλά τα δεδομένα που έχει πάνω του. PS. Έχω και άλλους 3 δίσκους πάνω στην μητρική τώρα και όλοι δουλεύουν ρολόι τουλάχιστον μέχρι τώρα.
magicman Φεβρουάριος 16, 2008 #599 Φεβρουάριος 16, 2008 Μόλις έχασα τον 250αρη μου Τον βλέπει μόνο bios, αλλά από εκεί και πέρα ούτε η εγκατάσταση των win xp των αναγνωρίζει, ούτε φυσικά τα xp/vista/server 2003. Δοκίμασα και σε διαφορετική μητρική, αλλά δίχως αποτέλεσμα. Προσπάθησα να τρέξω και το easy recovery professional, αλλά και πάλι τίποτα, δεν τον βλέπει καν τον δίσκο. Υπόψιν, ότι ούτε στο Computer Management δεν μου τον βγάζει, αρά δεν είναι πρόβλημα μόνο partitioning system. Πήγα και τον έβαλα σε εξωτερική θήκη, πάλι χωρίς αποτέλεσμα... Τι άλλο μπορώ να κάνω???Δεν με νοιάζει ο δίσκος, άλλωστε έχει εγγύηση ακόμα 4,5 χρόνια, αλλά τα δεδομένα που έχει πάνω του. PS. Έχω και άλλους 3 δίσκους πάνω στην μητρική τώρα και όλοι δουλεύουν ρολόι τουλάχιστον μέχρι τώρα. και γω ημουν σε μια τετοια φαση με το 320αρι, ενω ημουν σιγουρος οτι πανε τα δεδομενα μου, λεω θα τον παω για rma. τελικα ενω δεν τον εβλεπε, μετα απο φορματ τον ειδε στο easy rerovery και πηρα πισω τα 270gb μου.
webhunter Φεβρουάριος 16, 2008 #600 Φεβρουάριος 16, 2008 Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ νατου κάνω format... Μιας και η εγκατάσταση των win δεν τον βλέπει καθόλου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.