Jump to content

OffTopic;

devious

Recommended Posts

inertiacreep έγραψε:
Σβησε κανα cookie η/και τα passwords απο τον φιφη.

Νουμπά :D

Βρε αλλου ειναι το προβλημα μου ! η "αποσυνδεση" ειναι υπερβολικα κοντα στα "νεα μηνυματα" και αντυ να πατησω τα νεα παταω αποσυνδεση :o

• Replies 4,2k
  • Created
  • Last Reply
  polonos έγραψε:
Βρε αλλου ειναι το προβλημα μου ! η "αποσυνδεση" ειναι υπερβολικα κοντα στα "νεα μηνυματα" και αντυ να πατησω τα νεα παταω αποσυνδεση :o

Xaxaxaxa και εγώ το παθαίνω αυτό! :p

τιτλο δεν θυμαμαι, αλλα επαιζε χθες γυρω στις 3 στο "μεγαλο" καναλι!

υποθεση: ληστεια τραπεζας με τη μεθοδο ρι φι φι. το χρηματοκιβωτιο ηταν στο υπογειο της τραπεζας και οι ληστες προσπαθουσαν να μοιυν απο το υπογειο ενος clubbanana

ea6gka έγραψε:

σας θυμιζει καποιον?

Τον καινουργιο γκομενο της Αλικης μας ? :rolleyes::sauer021::smile018:

Σημερα ηρθα Καλαματα....ωραια πολη και μαμω την παραλια. Το μεσημερι πρεπει να ειχε καμια 20 βαθμους....

Κανα αξιοθεατο να προτεινει κανενας?

kallileo έγραψε:
Σημερα ηρθα Καλαματα....ωραια πολη και μαμω την παραλια. Το μεσημερι πρεπει να ειχε καμια 20 βαθμους....

Κανα αξιοθεατο να προτεινει κανενας?

Καλα ρε ενα πμ δεν εστειλες να πουμε :(

Απο αξιοθέατα δεν εχουμε και τα πολλα, ιστορικο κεντρο, παραλιες...ελα να δεις το καστρο το πρωι και μετα κερναω καφε, μιας και μενω εντελως διπλα :D

Σημερα νωρις το πρωι ηρθα και κοιμομουν σχεδον ολη την μερα.

Αυριο εχω δουλεια σε ενα εργοστασιο κοντα στο Καρελια...λογικα απογευμα θα τελειωσω αν δεν γινει καμια μ@λακια. Και πεταω πισω την Τριτη το απογευμα.

Αν εχεις χρονο για μετα τις 6-7 μεσα ειμαι...

Το καστρο που ακριβως ειναι?

unseen έγραψε:
καλα θα περασουμε οι δυο μας...

πως τα εχεις ετσι εκει μεσα! :eek:

η μητρικη δεν φαινεται!

napstor έγραψε:
Πως στεκεται το κανιστρο?

οπως παντα...

βιδωμενο στην καρτα.

προφανως οταν bench-αρει εχει το κουτι οριζοντια. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.