bobos73 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2013 παιδια εχω την ASUS GTX580 DirectCU II και αναρωτιεμαι αν υπαρχει κλειστο κιτ υδροψυξης για αυτην την καρτουλα?ξερει κανεις κατι?αραγε, αν παρουμε για παραδηγμα την H100i ,μπορουμε να την πατενταρουμε ετσι ωστε να κουμπωσει στην καρτουλα που εχω? λετε να μπορει να γινει κατι τετοιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Ιανουάριος 9, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2013 αραγε, αν παρουμε για παραδηγμα την H100i ,μπορουμε να την πατενταρουμε ετσι ωστε να κουμπωσει στην καρτουλα που εχω? λετε να μπορει να γινει κατι τετοιο?Δες εδώ τι μπορείς να κάνεις (με φαντασία και καλή διάθεση)Antec Kuhler/GTX 480 Closed Loop Water Cooling Mod *~GUIDE~*Αν δεν έχεις την H100i, η Zotac έχει δική της λύση για reference GTX580Zotac Unleashes GeForce GTX 580 Infinity Edition Liquid Cooled Video Card - Softpedia Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobos73 Ιανουάριος 9, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2013 ευχαριστω ρε μαν! καρτα εχω την ASUS GTX580 DirectCU II. σε τουτη θελω να βαλω υδροψυξη, αλλα κλειστη γιατι δεν αντεχω τις συντιρισεις στις υδροψυξεις..... θα δοκιμασω να δω αν μπορω να την πατενταρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
inetus3r Ιανουάριος 9, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2013 ευχαριστω ρε μαν! καρτα εχω την ASUS GTX580 DirectCU II. σε τουτη θελω να βαλω υδροψυξη, αλλα κλειστη γιατι δεν αντεχω τις συντιρισεις στις υδροψυξεις..... θα δοκιμασω να δω αν μπορω να την πατενταρω...Μη ξεχάσεις να μας ενημερώσεις για την πορεία του project σου :hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Ιανουάριος 9, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2013 Δες το αντίστοιχο με την GTX480 και μια H70 :Blog - Using a Corsair Hydro SeriesΘυμάμαι ότι κάποιος είχε φτιάξει ένα bracket για αντίστοιχη μοντα και το πούλαγε , αλλά δεν βρίσκω πού ήταν...ϊσως στο overclock.net, ίσως στο guru3d...ψάχτο μία :Άκυρο , το βρήκα :http://www.overclock.net/t/1237219/tript-cc-620-920-h50-h70-gpu-brackets-fan-grills-custom-case-badgesκαι το online shop του τύπου :http://triptcc.com/Δες κι αυτό το θέμα για να έχεις μια εικόνα για αποτελέσματα :http://www.overclock.net/t/1203528/official-nvidia-gpu-mod-club-aka-the-mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobos73 Ιανουάριος 9, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2013 μπραβο βρε παιδια! ευχαριστω πολυ ολους!!! το προβλημα μου ειναι οτι δεν ξερω καθολου αγγλικα και οπως καταλαβαινετε μου ειναι πολυ δυσκολο να ψαξω σωστα. ........εχω μια υδροψυξη με μονο ψυγειο αλλα νομιζω πως ειναι ανεπαρκες. γιαυτο λεω να παρω με δυπλο ψυγειο....... εσεις τι γνωμη εχετε πανω σε αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Ιανουάριος 9, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2013 Χρησιμοποίησε το translate.google.gr για να διευκολύνθεις με την ανάγνωση και τη συλλογή πληροφοριών....κατα τα αλλά νομίζω ότι απο τις έτοιμες υδροψυξεις, οι μόνες απο τις διπλές δεν έχουν τόσο μεγάλη διάφορα τιμής οπότε θα πήγαινα στις διπλές....παρόλα αυτά, δες τον πίνακα με τα αποτελέσματα σε ένα απο τα links που σου έστειλα και αν σε ικανοποιεί μια Μονή τότε είσαι Οκ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobos73 Ιανουάριος 10, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 εδω βλεπω αυτον τον τυπο που εχει την ιδια με εμενα καρτα, εχει βαλει την H100 και την εχει κλοκαρει κιολας και οι θερμοκρασιες ειναι μολις 48! πολυ καλες!CORSAIR H100 Mode GTX580 DirectCU IIhttp://img849.imageshack.us/img849/3514/163vv.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobos73 Ιανουάριος 10, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 απο τα μεσα της επομενης εβδομαδας θα μου ερθουν τα πραγματα. θα τα μελετισω, θα τα εγκαταστισω και μετα θα σας διξω τι καταφερα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobos73 Ιανουάριος 18, 2013 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2013 τελιωσα τις μοντες ,το τεσταρισα και ολα οκ! η καρτουλα με την μια ειναι 7-8 βαθμους κατω και οσο την στρεσαρεις τοσο μεγαλωνει η διαφορα! εν τελει εμεινα πολυ ευχαριστημενος γιατι μου βγηκε. παραθετω μερικες φωτο, αλλα δεν εχω καλη ποιοτητα και δεν ξερω να φτιαχνω και το μεγεθος........ παιδια σορι....... .....επισεις...... ευχαριστω θερμα ολα τα παιδια που με βοηθισαν να δω πως θα υλοποιησω την ολη μοντα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Ιανουάριος 18, 2013 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2013 τελιωσα τις μοντες ,το τεσταρισα και ολα οκ! η καρτουλα με την μια ειναι 7-8 βαθμους κατω και οσο την στρεσαρεις τοσο μεγαλωνει η διαφορα! εν τελει εμεινα πολυ ευχαριστημενος γιατι μου βγηκε. παραθετω μερικες φωτο, αλλα δεν εχω καλη ποιοτητα και δεν ξερω να φτιαχνω και το μεγεθος........ παιδια σορι....... Συγκρινε θερμοκρασιες (delta) με την δικια μου... http://www.thelab.gr/water-cooling/gtx580-kai-h100-diiiiiiiiiig-106075.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobos73 Ιανουάριος 19, 2013 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2013 Συγκρινε θερμοκρασιες (delta) με την δικια μου...http://www.thelab.gr/water-cooling/gtx580-kai-h100-diiiiiiiiiig-106075.html εκανα τα τεστ και ειμαι στις ιδιες με τις δικες σου...... παντος αρκετα κατω απο την μαμα ψυκτρα που ειχε.... ΥΓ. φοβαμε να το παω στα 950...... μεχρι 840 τον πηγα τον πυρηνα και με φουλ δεν ξεπερνα τους 47 βαθμους! ποσο ρεαλιστικα ειναι τα νουμερα των βαθμων που διχνουν τα διαφορα προγραμματα? μοιπως δεν ειναι τοσο χαμηλα και κανουμε καμια ζημια? .......πως και απο που (με ποιον τροπο ενοω) περνουν τις θερμοκρασιες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Ιανουάριος 19, 2013 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2013 ΥΓ. φοβαμε να το παω στα 950...... μεχρι 840 τον πηγα τον πυρηνα και με φουλ δεν ξεπερνα τους 47 βαθμους! ποσο ρεαλιστικα ειναι τα νουμερα των βαθμων που διχνουν τα διαφορα προγραμματα? μοιπως δεν ειναι τοσο χαμηλα και κανουμε καμια ζημια? .......πως και απο που (με ποιον τροπο ενοω) περνουν τις θερμοκρασιες? Μια χαρα ειναι οι ενδειξεις. Δεν ειναι αναγκη να την πας σε συγκεκριμενη συχνοτητα σωνει και καλα, 2 διαφορετικες καρτες συνηθως δεν overclockαρωνται το ιδιο (η δικια σου μπορει να ανεβαινει περισσοτερο με λιγοτερη ταση, λιγοτερο με περισσοτερη ταση κοκ). Οπου νιωθεις εσυ ανετα και αναλόγως με το τι και σε τι βαθμο θελεις να επιτύχεις. Το 840 που εγραψες δεν δειχνει τιποτα αν δεν αναφέρεις την ταση. Η ταση του πυρηνα ειναι αυτή που εχει αμεσο εφεκτ στην θερμοκρασια. Εισαι στο +6,9% αποδοση, αν βλεπεις διαφορα στο πριν και το μετα σε πραγματικες συνθηκες και εισαι ικανοποιημένος τότε enjoy... Για μενα προσωπικα δεν εχει νοημα γιατι σε τετοιες συχνοτητες (και παραπανω) η μαμα ψυκτρα κανει μια χαρα την δουλεια της και αθορυβα. Οπότε υποθετω οτι για να μπηκες στον κοπο και για να δωσεις τα χρηματα για την Η100 λογικά θα κυνηγας σημαντικα μεγαλυτερη αποδοση που με την μαμα ψυκτρα είτε δεν θα μπορουσες να παρεις, είτε οι αμεσες συνεπειες θα ηταν ο εκμαυλιστικός θορυβος (π.χ. manually τα fans στο 60% kok). Anyway, οπως και να εχει, enjoy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chaotic1416003342 Ιανουάριος 19, 2013 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2013 Υπαρχει και αυτο Accelero Hybrid · VGA · Cooling · ARCTIC Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobos73 Ιανουάριος 19, 2013 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2013 βασικα ειμαι της αποψης πως οσο πιο δροσερα τοσο πιο καλα. αυτος ειναι ο βασικος λογος που μπεικα σε μια τετοια διαδικασια. απλα επιδι δεν μπορω τις συντιρισεις ,γιαυτο διαλεξα μια κλειστη λυση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freedom Ιανουάριος 19, 2013 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2013 βασικα ειμαι της αποψης πως οσο πιο δροσερα τοσο πιο καλα. αυτος ειναι ο βασικος λογος που μπεικα σε μια τετοια διαδικασια. Σεβαστο αλλα δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα στερεοτυπο (και στην συγκεκριμενη περιπτωση και για την συγκεκριμενη καρτα ειδικα αν ποτε δεν εχεις δει πανω απο 70 βαθμους σε παιχνιδια, ασε το furmark). Τα εξαρτηματα έχουν απο τον κατασκευαστη συγκεκριμένες προδιαγραφες για θερμοκρασιες και οχι μονο. Η συγκεκριμενη καρτα επειδη τυχαινει να την εχω απο περισυ τον Νοεμβριο, σε default ταση είναι κρύα και εξαιρετικά ησυχη και φυσικά με το default built in fan profile. Οπότε για καποιον που θελει να την δουλευει default ή εστω με παρα πολυ μικρή αυξηση της τασης πυρηνα, για μενα τουλαχιστον, η οποιαδήποτε aftermarket λυση για ψυξη ειναι overkill χωρίς κανένα πρακτικό οφελος. Αντιθετα αν καποιος θελει την μαξιμουμ αποδοση (= OC με "αξιώσεις" για να φαινεται η διαφορα και σε κανενα παιχνιδι αλλιώς δεν εχει νοημα) με απιστευτα καλες θερμοκρασίες, τον ελάχιστο θορυβο και δεν θελει να μπλεχτει με custom υδροψυξη, για μενα ειναι ίσως η καλύτερη λύση. Απο εκει και περα εσυ ξερεις τι θελεις, εσυ αποφασίζεις, καλως ήρθες στο κλαμπ και enjoy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.