Jump to content

6950 warranty check

Pandelas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαίρετε συμφορουμίτες

Σκεύτομαι να πουλήσω την 6950 μου καθώς καταφθάνει αυτές τις μέρες η διάδοχός της..

Όταν την είχα αγοράσει απο το e-shop θυμάμαι έγραφε πως έχει εγγύηση για τρία χρόνια στη φόρμα παραγγελίας.

Ξέρει κανείς αν μπορώ να το ελέγξω απο κάπου με serial No. κτλ?

Απο μια πρόχειρη έρευνα που έκανα στο νετ δε βρήκα κάτι

Τώρα θα μου πείτε τι θες και ρωτάς απο τη στιγμή που έχεις περάσει επάνω waterblock και bios?

Αυτό όμως είναι άλλο θέμα :)

Υ.Γ. είναι υλοποίηση Asus

την αλλη φορα οταν αγοραζεις κατι online να εχεις και καποιο προγραμμα για να τραβας screenshots,πχ tpu capture .

Παίδες επειδή με ενδιαφέρει και μένα το θεματάκι λίγο...δώσατε μισή απάντηση νομίζω. Το ότι είναι asus και πρέπει να έχει 3 χρονάκια το γνωρίζουμε. Το θέμα είναι άν θέλει κάποιος να τσεκάρει Online την ακριβής εγγύηση (υπόλοιπο) που πάει (λίνκ) και το κοιτάει.

Επίσης άν κάποιος πάρει απέξω εξωτερικό κάρτα, οι εγγυήσεις ξεκινούν από την αγορά του προιόντος ? Κοιτάζει με κάποιο τρόπο π.χ η INTEL ότι αγόρασες τον 2600κ τις 27/6/2012 λέμε τώρα από το άμαζον και μετρά μέχρι τις 27/6/2015 ? ΗΗΗΗ κάνεις register το προιόν αφού παραλάβεις/ανοίξεις...πώς ακριβώς πάνε αυτά

ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΝΕΟ θέμα.....ΑΛΛΛΑ (μήν μου ρίξετε κάρτες προς θεού!¨))

Ούτε που το είχα σκευτεί να σου πω την αλήθεια [MENTION=1117]steve_m[/MENTION]

Θυμάμαι λίγο καιρό αργότερα, αφοτου την είχα πάρει, ρίξανε τις εγγυήσεις στα 2 χρόνια στην ίδια ακριβώς υλοποίηση της κάρτας και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση

Θα το εφαρμόσω απο εδώ και στο εξής :T:

[MENTION=12834]Predator_Crack[/MENTION] η απόδειξη είναι must (τώρα το αν θα κάτσουν να κοιτάξουν ημερομηνίες λογικά αυτό θα το κάνει το κατάστημα και όχι η intel, amd κτλ).

Για να κάνεις register πρέπει να βάλεις την ημερομηνία αγοράς και αρκετές φορές και το μαγαζί απ όπου αγόρασες.

Εγώ απ όσο έψαξα σήμερα, απο θέμα asus και gpu δε μπόρεσα να βρώ κάποια σελίδα που να βάζεις το sn και να σου λέει το υπόλοιπο εγγύησης.

Ίδωμεν

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.