BaironKant Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2013 Arrives March 12, 2013Ανοίγω το θέμα για όσους σκέφτονται να ασχοληθούν και για όσους παίζουν την beta.Για όποιον θέλει κλειδί για την beta έχω ένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιανουάριος 8, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2013 Arrives March 12, 2013Ανοίγω το θέμα για όσους σκέφτονται να ασχοληθούν και για όσους παίζουν την beta. Για όποιον θέλει κλειδί για την beta έχω ένα Έχει ήδη γίνει preorder η collectors edition φυσικά Ακόμη δεν έχω ασχοληθεί με την beta αλλά είμαι Diamond class, εάν θες κάνε με add να ρίχνουμε τίποτα πέτσες σε άμοιρους marines:triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιανουάριος 16, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2013 Πάντως μεχρι τώρα οι Zerg έχουν γίνει τρελά OP, το unit Host Swarm τρώει βάσεις και ground units για πλάκα...θέλει nerf. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιανουάριος 16, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2013 Σε οποιον περισσευει κλειδι ας μου στειλει ενα με π.μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kom Ιανουάριος 16, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2013 και εδώ ένα κλειδάκι αν υπάρχειευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Ιανουάριος 16, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2013 [MENTION=3583]BaironKant[/MENTION], ευχαριστω για το key και δημοσια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaironKant Ιανουάριος 16, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2013 Να σε καλά δεν υπάρχει θέμα καλό λιώσιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.