anubis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2013 μπαίνω κατευθείαν στο θέμα... σε netbook με WinXP και σύνδεση wifi δανεική από γείτονα, έχω φτιάξει μία ad hoc σύνδεση, ώστε να συνδεθεί ασύρματα ένα laptop με Win 8 Pro. Το πρόβλημα είναι ότι το laptop στη λίστα των διαθέσιμων δικτύων, δε βλέπει καν το ad hoc που έχω δημιουργήσει στο netbook...! Καμιά ιδέα...??? Παίζει τα Win 8 να μη "βλέπουν" καθόλου ad hoc συνδέσεις...??? Σημειώστε ότι μου είχε δώσει κάποτε ο γείτονας τον κωδικό του wifi, δεν τον έχω απομνημονεύσει και δε θέλω να του τον ζητήσω ξανά... Γι' αυτό και όλη αυτή η φασαρία Link to comment Share on other sites More sharing options...
anubis Ιανουάριος 28, 2013 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2013 3 εβδομαδες μετα ......κ ουτε μια απαντηση ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
swatoner Ιανουάριος 29, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2013 Μπορείς να δεις το pass απο το ασύρματο πάντως με software.Αν το ψάξεις στο google.Win8 δεν έχουν κ πολλοί γιαυτό μην περιμένεις κ απάντηση εύκολα.Με αλλη συσκευή βλέπεις το ad hoc point σου;*Nexus* Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιανουάριος 29, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2013 εδω εισαι WirelessKeyView: Recover lost WEP/WPA key/password stored by Wireless Zero Configuration serviceΑυτο που θες να κανεις θελει 2 καρτες δικτυου δε μπορεις και να εισαι σε αλλο δικτυο και να εχεις ad-hoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιανουάριος 29, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2013 Είχε κάνει μια αλχημεία η microsoft και το wifi miniport κάνει αυτήν ακριβώς τη δουλειά κόβοντας το bandwidth στα δύο ... όταν δουλεύει. Τις περισσότερες φορές δημιουργούσε προβλήματα και στις απλές συνδέσεις ασυρμάτου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιανουάριος 29, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2013 Για την ακριβια αυτό ισχύει μόνο στα win7 και γίνεται πολύ εύκολα με το connectify αλλά το παλικάρι έχει xp οπότε κάτι τέτοιο ειναι άκυρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.