Jump to content

Αγορά απο amazon

Andrewk

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,μήπως μπορείτε να μου εξήγησετε τι παιζει με το amazon?Σαν αρχή απο οτι έχω καταλάβει δεν μπορείς να αγοράσεις με paypal..Με ποιον τροπο μπορείς να πληρωσεις και ποσο ασφαλες είναι;;Επίσης έχω δει οτι σε μερικά προϊόντα απο το amazon έχει δωρεάν μεταφορικά για συκρεκριμενο ποσο και πανω..Δηλαδή κάθε φορά πρεπει να εχεις τέτοιο ποσο ή μετράνε και οι προηγούμενες παραγγελίες σου;;

Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Καλησπέρα.

• Δέν θα δεχθεί το paypal αλλά η αγορά γίνεται με τον κλασικό τρόπο της χρέωσης από πιστωτική. Είτε είναι βίζα η δικιά σου είτε χρεωστική prepaid visa δέν μας ενδιαφέρει. ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ !!! Mε λίγα λόγια φθάνεις στο τελικό στάδιο της παραγγελίας και έπειτα από confirmation/επιβεβαίωση σου τραβάνε τα λεφτά από την κάρτα. Αφού λάβεις τα απαραίτητα e-mail κάνεις την ζωή σου μέχρι να έρθουν τα πράγματα

• Ασφαλέστατο. Ένα απλό search στο web θα σε πείσει πέραν του άν τσεκάρεις εδώ στο thelab θα δείς ότι πλέον ισχύει το μαθηματικό amazon > greek shops = κέρδος + χωρίς μεγάλο μπλέξιμο στα RMA.

• Έχει δωρεάν μεταφορικά για τα ποσά που αναφέρεις (τσεκάρεις την επιλογή super saver delivery - με πωλητή το ίδιο το άμαζον και κάποιες φορές άλλον "FULLFILLED BY AMAZON"). Ισχύει για τις αγορές που κάνεις ανα καλάθι (basket/cart). ΠΡΟΣΟΧΗ: Κάποια προιόντα θα τα δείς ότι έχουν ένδειξη για δωρεάν λόγο κόστους ΑΛΛΑ δέν τα στέλνουν όλα ΕΛΛΑΔΑ με αυτόν τον τρόπο (θέλει express shipping/εξτρα μεταφορικά) ή καθόλου. Παράδειγμα αποτελεί ένα PC CASE.

- Έχεις ασχοληθεί ξανά με αγορές από εξωτερικό πριν πάς σε άμαζον ?

- Θα σου έλεγα απλά, προχώρα άφοβα αλλά πές μας εδώ τι θές να πάρεις άν θές. Συμφέρει συνολικά με το να τα έπαιρνες από εδώ ? Έχεις κέρδος ?

Έχω παραγγείλει αρκετές φορες απο ebay..Δηλαδή στο amazon απλα θα βάζω τον αριθμο της κάρτας μου και θα είμαι οκ;Αν κατάλαβα καλά τα μεταφορικά είναι ανάλογα με την τρέχουσα παραγγελία και δεν έχουν σχέση οι προηγούμενες,σωστα;;Θήκες για tablet θέλω να αγοράσω..

Έχω παραγγείλει αρκετές φορες απο ebay..Δηλαδή στο amazon απλα θα βάζω τον αριθμο της κάρτας μου και θα είμαι οκ;Αν κατάλαβα καλά τα μεταφορικά είναι ανάλογα με την τρέχουσα παραγγελία και δεν έχουν σχέση οι προηγούμενες,σωστα;;Θήκες για tablet θέλω να αγοράσω..

CORRECT... και εφόσον έχεις πάρει από ebay μήν φοβάσαι τπτ.

CORRECT... και εφόσον έχεις πάρει από ebay μήν φοβάσαι τπτ.

Ωραία σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.