schumifer Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2004 Βασικά ,ότι ακριβώς λέει.Μήπως ξέρει κανένας αν και πώς αλλάζουν οι "κοινές εργασίες" των WinXP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 4, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 επειδή έχω Windows αγγλικά δε καταλαβαίνω τι εννοείς με το "κοινές εργασίες"... που το βρήκες αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 4, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Common Tasks εννοείς;Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις; Αυτό που λες είναι λίγο αφηρημένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Σεπτέμβριος 4, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Αντί να έχω τα κλασικά που βάζει από μόνο του να έχω ας πουμε ... cdrom access Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 4, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Δε σε πιάνω...Δίνεις ένα παράδειγμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 4, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 και γω δε μπορώ να καταλάβω, μπορείς να δώσεις ένα screenshot από το tab ή το menu που τα δείχνει όλα αυτά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Σεπτέμβριος 5, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Όταν ανοίγετε ένα παράθυρο explorer ->εργαλεία->επιλογές φακέλων->εμφάνιση κοινών εργασιών στους φακέλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 5, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 όχι αυτά δεν αλλάζουν, απ όσο ξέρω μόνο με registry θα μπορούσε να γίνει αλλά δεν υπάρχουν τα αντίστοιχα κλειδιά για αυτό το shell, και ο κώδικας δεν είναι ανοικτός... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 5, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 ’μα ψαχτείς με tweaking προγραμματάκια του στυλ tweakUI και πετύχει πες το και σε μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.