narta Ιανουάριος 10, 2013 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 [MENTION=14120]narta[/MENTION] αν δεν κάνω λάθος εσύ έχεις WP. Μπορείς να μου πεις τι χάνει κάποιος αν έχει την έκδοση 7.8 αντί για την 8; Επίσης εσύ για το Lumia 800 έχεις κάποια προσωπική άποψη ή γενικά για κάποιο low value (<400€) WP;Δεν εχω στην κατοχη μου καποιο WP. Περασαν 3 απο τα χερια μου, περισσοτερο εκατσε ενα Focus S που το χρησιμοποιησα σαν κυρια συσκευη αρκετο καιρο. Τα 7.8 σε σχεση με τα 8 ΔΕΝ εχουν ΤΡΑΓΙΚΕΣ διαφορες για την ωρα. Εχεις καποιες ευκολιες βεβαια στα WP8 και απλετη (για το λειτουργικο) δυναμη αλλα σε day to day use και αν δεν εισαι κηνυγός του "η εφαρμογη ανοιγει σε 2.888ms πιο γρηγορα στο δικο μου απο το δικο σου" τοτε θα σε βολεψει. Ειλικρινα αν πας ομως για WindowsPhone πηγαινε παρε ενα HTC 8s που ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ, εχει μεν "μονο" 512RAM αλλα εχει dual core S4 και θα εχει αρκετο χρονο/ια ζωης και αναβαθμισεων ακομα, σε σχεση με το Lumia 800. To Lumia ειναι ομορφο αναμφησβητητα, ποιοτικο αλλα ειναι dead end σε θεμα εξελιξης/αναβαθμισεων. Μην το παρεις εκτος αν το βρεις κανα 100αρικο 2ο χερι.Τεχνικα αν πας σε 7.8 σε σχεση με τα 8 εχεις μειον: ΙΕ10, κανονικο multitasking (πχ Skype να τρεχει στο background) και τα ακλουδια που ερχονται σε λιγο καιρο aka native PhoneNT apps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιανουάριος 10, 2013 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 Καλά μόλις διαπίστωσα ότι ούτε το Lumia 800 ούτε το 8S έχουν μπροστινή κάμερα... Δυστυχώς είναι από ατα σημαντικά για μένα χαρακτηριστικά οπότε αποκλείονται τα συγκεκριμένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιανουάριος 11, 2013 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2013 Καλά μόλις διαπίστωσα ότι ούτε το Lumia 800 ούτε το 8S έχουν μπροστινή κάμερα... Δυστυχώς είναι από ατα σημαντικά για μένα χαρακτηριστικά οπότε αποκλείονται τα συγκεκριμένα Είτε περιμένεις το Lumia 620 (που εμενα μου φαινεται super) είτε πας σε Android Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.