___ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2013 μου ήρθε φλασιά με μια ταινία της οποίας είχα δει το trailer , του 2012 νομίζω, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πολλά. Ούτε τίτλο ούτε πότε παίχτηκε, τίποτα. Λέξεις/φράσεις κλειδιά που είναι στην μνήμη μου: Ναρκωτικά Ξενοδοχεία Νησιά Γυναίκες Νέοι που γίνονται λαμόγια Τελικά μπλέκονται Τους κυνηγάνε Κρατάνε ομήρους δικά τους πρόσωπα. Σας λέει κάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιανουάριος 7, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2013 δε την ξερω, ενδιαφερομαι ομως πλεον να τη μαθω και μαλλον περιμενεις το gta και συ :Ρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
___ Ιανουάριος 7, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2013 χαχα, όχι ήταν κάτι ΄τυποι που στήσανε κάποια μπίζνα, λεφτά γυναίκες και τα σχετικά, ζωάρα, μέχρι που άρχισε το κυνήγι και τους την χάλασαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Ιανουάριος 7, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2013 Σαν την ζωή του [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] μου ακούγεται tbh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolves Ιανουάριος 7, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2013 μηπως;Savages (2012) - IMDb Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 7, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2013 Μήπως λες το 21 ( αυτό με τα παιδιά που κλέβουνε καζίνος ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
raven_g20 Ιανουάριος 7, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2013 Far Cry 3 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
___ Ιανουάριος 7, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2013 μηπως;Savages (2012) - IMDbBINGO :big_boss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.