Vasilaros Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2013 Μόλις γύρισα από τις διακοπές και ο καινούριος χρόνος μου επιφύλαξε με το άνοιγμα του πολύμπριζου μια άχρηστη οθόνη.... Εξηγούμε έχω μια LG άνοιξα το πολύμπριζο και στην συνέχεια την οθόνη μου. Καμία ανταπόκριση πιθανών να κάηκε η να έπαθε ζημιά το τροφοδοτικό.[link=http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168513]LG 19'' L194WT-SF WIDE SILVER[/link]Αύριο θα ξέρω από τους ειδικούς του e-shop. Ενδιάμεσα επειδή βιάζομαι άρχισα να ψάχνω για οθόνη και έχω καταλήξει σε 2 SAMSUNG SYNCMASTER E2220 22'' LCD TFT - ΟΘΟΝΗ - E-SHOPCY.COM.CYSAMSUNG S22B150NS 22'' LED BLACK - ΟΘΟΝΗ - E-SHOPCY.COM.CYΛόγο έλλειψης χρημάτων δεν θέλω να ανεβάσω το budget μου άλλο.Υπάρχει κάποια πρόταση ποια να προτιμήσω ή κάποια άλλη οθόνη. Βασίλης
ΝTG Ιανουάριος 6, 2013 #2 Ιανουάριος 6, 2013 χωρις να εχω δει το 165 αλλα το 189 θα ελεγα να δωσεις το εχτρα 20αρικο και να πας σε αυτην.LG IPS231P 23'' SUPER LED IPS BLACK - ΟΘΟΝΗ - E-SHOPCY.COM.CY
Chris92 Ιανουάριος 6, 2013 #3 Ιανουάριος 6, 2013 Καλησπερα,αν μπορεις να διαθεσεις μεχρι 150 ευρω εγω προτεινω αυτο:LG IPS224V | Skroutz.grΚαι μια ακομα ερωτηση ποια καρτα γραφικων εχεις?Παιζεις παιχνιδια?
x@nD3R Ιανουάριος 8, 2013 #4 Ιανουάριος 8, 2013 Φίλε Βασίλη σε περίπτωση που το τροφοδοτικό της οθόνης δεν είναι εξωτερικό και οι τεχνικοί σου πουν πως φταίει αυτο ρίξε μια ματιά εδω LG L226WTQ-BF Monitor Repair : Corporate Computer Σήμερα έφτιαξα την δικιά μου (ιδια με το site) με κοστος 1 ευρώ και 20 λεπτά απο τον χρόνο μου
Vasilaros Ιανουάριος 8, 2013 Author #5 Ιανουάριος 8, 2013 Καλησπερα,αν μπορεις να διαθεσεις μεχρι 150 ευρω εγω προτεινω αυτο:LG IPS224V | Skroutz.grΚαι μια ακομα ερωτηση ποια καρτα γραφικων εχεις?Παιζεις παιχνιδια?Παιχνίδια εκ των πραγμάτων δεν μπορώ γιατί το μηχάνημα μου είναι παλιό και δεν σηκώνει πολλά. Παρόλα αυτά το χρησιμοποιώ για δουλείες χαρτογραφικές. Αλλά όπως και να έχει η οθόνη θα μου μείνει για την επόμενη 5ετία τουλάχιστο, έτσι ελπίζω δλδ.
Vasilaros Ιανουάριος 8, 2013 Author #6 Ιανουάριος 8, 2013 Φίλε Βασίλη σε περίπτωση που το τροφοδοτικό της οθόνης δεν είναι εξωτερικό και οι τεχνικοί σου πουν πως φταίει αυτο ρίξε μια ματιά εδω LG L226WTQ-BF Monitor Repair : Corporate Computer Σήμερα έφτιαξα την δικιά μου (ιδια με το site) με κοστος 1 ευρώ και 20 λεπτά απο τον χρόνο μουΕυχαριστώ πολύ, αν και παρήγγειλα μια οθόνη θα το έχω το νου μου και θα το φτιάξω, έχω ένα φιλαράκι που γνωρίζει κάτι λίγα από ηλεκτρονικά και θα τον χώσω να την φτιάξουμε. και πάλι ευχαριστώ για το Link.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.