Jump to content

πάει η παλιά οθόνη αγορά καινούριας

Vasilaros

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μόλις γύρισα από τις διακοπές και ο καινούριος χρόνος μου επιφύλαξε με το άνοιγμα του πολύμπριζου μια άχρηστη οθόνη.... Εξηγούμε έχω μια LG άνοιξα το πολύμπριζο και στην συνέχεια την οθόνη μου. Καμία ανταπόκριση πιθανών να κάηκε η να έπαθε ζημιά το τροφοδοτικό.

[link=http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.168513]

LG 19'' L194WT-SF WIDE SILVER[/link]

Αύριο θα ξέρω από τους ειδικούς του e-shop. Ενδιάμεσα επειδή βιάζομαι άρχισα να ψάχνω για οθόνη και έχω καταλήξει σε 2

SAMSUNG SYNCMASTER E2220 22'' LCD TFT - ΟΘΟΝΗ - E-SHOPCY.COM.CY

SAMSUNG S22B150NS 22'' LED BLACK - ΟΘΟΝΗ - E-SHOPCY.COM.CY

Λόγο έλλειψης χρημάτων δεν θέλω να ανεβάσω το budget μου άλλο.

Υπάρχει κάποια πρόταση ποια να προτιμήσω ή κάποια άλλη οθόνη.

Βασίλης

Καλησπερα,αν μπορεις να διαθεσεις μεχρι 150 ευρω εγω προτεινω αυτο:LG IPS224V | Skroutz.gr

Και μια ακομα ερωτηση ποια καρτα γραφικων εχεις?Παιζεις παιχνιδια?

Φίλε Βασίλη σε περίπτωση που το τροφοδοτικό της οθόνης δεν είναι εξωτερικό και οι τεχνικοί σου πουν πως φταίει αυτο ρίξε μια ματιά εδω LG L226WTQ-BF Monitor Repair : Corporate Computer Σήμερα έφτιαξα την δικιά μου (ιδια με το site) με κοστος 1 ευρώ και 20 λεπτά απο τον χρόνο μου

Καλησπερα,αν μπορεις να διαθεσεις μεχρι 150 ευρω εγω προτεινω αυτο:LG IPS224V | Skroutz.gr

Και μια ακομα ερωτηση ποια καρτα γραφικων εχεις?Παιζεις παιχνιδια?

Παιχνίδια εκ των πραγμάτων δεν μπορώ γιατί το μηχάνημα μου είναι παλιό και δεν σηκώνει πολλά. Παρόλα αυτά το χρησιμοποιώ για δουλείες χαρτογραφικές. Αλλά όπως και να έχει η οθόνη θα μου μείνει για την επόμενη 5ετία τουλάχιστο, έτσι ελπίζω δλδ.

Φίλε Βασίλη σε περίπτωση που το τροφοδοτικό της οθόνης δεν είναι εξωτερικό και οι τεχνικοί σου πουν πως φταίει αυτο ρίξε μια ματιά εδω LG L226WTQ-BF Monitor Repair : Corporate Computer Σήμερα έφτιαξα την δικιά μου (ιδια με το site) με κοστος 1 ευρώ και 20 λεπτά απο τον χρόνο μου

Ευχαριστώ πολύ, αν και παρήγγειλα μια οθόνη θα το έχω το νου μου και θα το φτιάξω, έχω ένα φιλαράκι που γνωρίζει κάτι λίγα από ηλεκτρονικά και θα τον χώσω να την φτιάξουμε.

και πάλι ευχαριστώ για το Link.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.