Aris137 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2013 Παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα..πήρα πρόσφατα ένα gamepad wireless xbox360 και προσπαθώ να το συνδέσω στο pc(windows 7 64bit)αλλά χωρίς καμία επιτυχία..εγκατέστησα τους drivers όπως φαίνεται εδώ..[ame=http://www.youtube.com/watch?v=kxa5CJsDzwQ]How to Install The Xbox 360 Wireless Gaming Receiver On Windows Vista/7 - YouTube[/ame] αλλά το sync δεν το καταφέρνω...το έχει δοκιμάσει κανείς?Το receiver είναι 3rd party κατασκευαστή από ebay.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rage Ιανουάριος 6, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2013 Παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα..πήρα πρόσφατα ένα gamepad wireless xbox360 και προσπαθώ να το συνδέσω στο pc(windows 7 64bit)αλλά χωρίς καμία επιτυχία..εγκατέστησα τους drivers όπως φαίνεται εδώ.. αλλά το sync δεν το καταφέρνω...το έχει δοκιμάσει κανείς?Το receiver είναι 3rd party κατασκευαστή από ebay.. Τα original παντως παιζουν αψογα. Ελπιζω να μη παει χαμενη η αγορα και να βγαλεις ακρη. Ποσο το πληρωσες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 6, 2013 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2013 Εγω ειχα θεμα με το Original reciever οταν υπηρχαν κ αλλοι drivers απο αλλα χειριστήρια στο συστημα..τσεκαρε αν ειναι αυτο. αλλιως θα ειναι θεμα συμβατοτητας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Ιανουάριος 6, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2013 Τα original παντως παιζουν αψογα. Ελπιζω να μη παει χαμενη η αγορα και να βγαλεις ακρη. Ποσο το πληρωσες?12.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artyom Ιανουάριος 13, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2013 Βάλε τους drivers που είχε μέσα το δισκάκι όχι τους οφισιαλς Στάλθηκε από το ZTE-BLADE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Ιανουάριος 14, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2013 Δεν δουλεύουνε σε 64 bit.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalwdios Ιανουάριος 14, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2013 Δεν δουλεύουνε σε 64 bit..αν αγόρασες απο ebay δεν κάνει δουλειά...την είχα πατήσει και εγώ έτσι μέχρι που αγόρασα το πακέτο που είχε τον μοχλό και τον receiver με την ένδειξη for pc στην κούτα πάνω και χωρίς να εγκαταστήσω drivers ,απλά Plug and play Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aris137 Ιανουάριος 16, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2013 αν αγόρασες απο ebay δεν κάνει δουλειά...την είχα πατήσει και εγώ έτσι μέχρι που αγόρασα το πακέτο που είχε τον μοχλό και τον receiver με την ένδειξη for pc στην κούτα πάνω και χωρίς να εγκαταστήσω drivers ,απλά Plug and playΜπορείς να μου δώσεις link για να αγοράσω κι εγώ το ίδιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalwdios Ιανουάριος 16, 2013 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2013 Μπορείς να μου δώσεις link για να αγοράσω κι εγώ το ίδιο?Ορίστε Microsoft XBOX360 Wir/ess Controller Windows black - PC περιφερειακά - plaisio.gr μετά οποιοσδήποτε controller του xbox αν αγοράσεις τον βλέπει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.