JONNY Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2004 ποιός ενδιαφέρεται να μπει σε ασύρματο δίκτυο στην πόλη της Κέρκυρας? σε ένα μήνα το πολύ λέμε να υλοποιήσουμε την ιδέα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Σεπτέμβριος 3, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 ωραια βρε jonny! ΠΑΜΕ! ολοι μαζι! ! αλλα καποιος να κοψει τους λοφους μου μας χωριζουν! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky Σεπτέμβριος 5, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Οι λόφοι ξεπερνιούνται. Όρεξη να υπάρχει....ας δικτυωθούμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrogas Σεπτέμβριος 5, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Χθες εφυγα απο το ωραιο σας νησι αλλα πολυ λοφος ρε παιδια και πολυ πρασινο επισης Link to comment Share on other sites More sharing options...
JONNY Σεπτέμβριος 5, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Με λίγη καλή θέληση, όλα τα εμπόδια θα ξεπεραστούν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 5, 2004 #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Προσοχή στον εξοπλισμό που θα επιλέξετε. Μην τσιγκουνευτείτε λίγα για να πάρετε κάτι καλύτερο. Και το κυριότερο να το ψάξετε αρκετά προτού καταλήξετε. Είναι κρίμα παρθένες περιοχές να καταλήγουν σε κάτι χαοτικό λόγω της αμάθειας και της ημιμάθειας αυτών που αναλαμβάνουν να στήσουν ασύρματο δίκτυο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JONNY Σεπτέμβριος 5, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Έχεις απόλυτο δίκιο. Είμαστε στο ψάξιμο όσον αφορά τον εξοπλισμό... Μιλάμε για πολύ ψάξιμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 5, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Αν θες βοήθεια, μοιράσου τους προβληματισμούς σας εδώ.Αν και είμαι σίγουρος ότι ήδη θα έχετε προσχωρήσει σε κάποιο forum ασύρματης κοινότητας, που είναι και πιο κατάλληλο για την κουβέντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 5, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Μην ξεχάσετε να προσευχηθείτε όταν το συνδέσετε.(plug&pray) Link to comment Share on other sites More sharing options...
JONNY Σεπτέμβριος 5, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από trendy Αν θες βοήθεια, μοιράσου τους προβληματισμούς σας εδώ. Αν και είμαι σίγουρος ότι ήδη θα έχετε προσχωρήσει σε κάποιο forum ασύρματης κοινότητας, που είναι και πιο κατάλληλο για την κουβέντα. Ψάχνομαι στο AWMN γενικά. Δεν νομίζω ότι θα βρώ πιο αρμόδια άτομα να απαντήσουν στις ερωτήσεις μου... Ευχαριστώ... Αρχική απάντηση από Hero Μην ξεχάσετε να προσευχηθείτε όταν το συνδέσετε. ΘΑ λειτουργήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 5, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από JONNY Ψάχνομαι στο AWMN γενικά. Δεν νομίζω ότι θα βρώ πιο αρμόδια άτομα να απαντήσουν στις ερωτήσεις μου... Ευχαριστώ... ΟΚ είσαι στα σαγόνια του papashark. Αρχική απάντηση από JONNYΘΑ λειτουργήσει Έτσι συνηθίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Σεπτέμβριος 5, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Μακάρι κάθε πόλη να είχε Wireless Network....ΤΥΧΕΡΟΙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Σεπτέμβριος 5, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από Snips Μακάρι κάθε πόλη να είχε Wireless Network....ΤΥΧΕΡΟΙ Βάλε κι εσύ και σιγά σιγά θα βάλουν και οι άλλοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Σεπτέμβριος 5, 2004 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από Hero [Σήμερα, στις 22:26] Βάλε κι εσύ και σιγά σιγά θα βάλουν και οι άλλοι. Ακριβώς αυτό!Το ασύρματο είναι ιδιωτική πρωτοβουλία, δεν περιμένεις τον πΟΤΕ να βάλει DSLAM ή να φέρει γραμμές. Συνεννοήσαι με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους (που υπάρχουν αρκετοί) και ξεκινάτε.Έτσι γίνεται σε όλες τις πόλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JONNY Σεπτέμβριος 5, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 που εισαι εσύ snips? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky Σεπτέμβριος 6, 2004 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 κόμβο κόμβο ... θα το στήσουμε το δίκτυο!Το νησί έχει λόφους, έχει βουνά αλλά αν τα εκμεταλευτούμε σωστά, αυτό είναι υπέρ μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JONNY Σεπτέμβριος 6, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 ναι ρε sharky! η Ιδέα με τις κόκκινες σημαιούλες δεν ήταν άσχημη... Σκέφτηκες να την προτείνεις στο AWMN? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
JONNY Σεπτέμβριος 8, 2004 Author #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2004 ρε παιδιά δεν υπάρχουν κερκυραίοι στο thelab?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Σεπτέμβριος 15, 2004 #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2004 Υπάρχουν υπάρχουν ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.