JONNY Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2004 ποιός ενδιαφέρεται να μπει σε ασύρματο δίκτυο στην πόλη της Κέρκυρας? σε ένα μήνα το πολύ λέμε να υλοποιήσουμε την ιδέα...
spike83 Σεπτέμβριος 3, 2004 #2 Σεπτέμβριος 3, 2004 ωραια βρε jonny! ΠΑΜΕ! ολοι μαζι! ! αλλα καποιος να κοψει τους λοφους μου μας χωριζουν! !
sharky Σεπτέμβριος 5, 2004 #3 Σεπτέμβριος 5, 2004 Οι λόφοι ξεπερνιούνται. Όρεξη να υπάρχει....ας δικτυωθούμε!
jdrogas Σεπτέμβριος 5, 2004 #4 Σεπτέμβριος 5, 2004 Χθες εφυγα απο το ωραιο σας νησι αλλα πολυ λοφος ρε παιδια και πολυ πρασινο επισης
JONNY Σεπτέμβριος 5, 2004 Author #5 Σεπτέμβριος 5, 2004 Με λίγη καλή θέληση, όλα τα εμπόδια θα ξεπεραστούν!
trendy Σεπτέμβριος 5, 2004 #6 Σεπτέμβριος 5, 2004 Προσοχή στον εξοπλισμό που θα επιλέξετε. Μην τσιγκουνευτείτε λίγα για να πάρετε κάτι καλύτερο. Και το κυριότερο να το ψάξετε αρκετά προτού καταλήξετε. Είναι κρίμα παρθένες περιοχές να καταλήγουν σε κάτι χαοτικό λόγω της αμάθειας και της ημιμάθειας αυτών που αναλαμβάνουν να στήσουν ασύρματο δίκτυο.
JONNY Σεπτέμβριος 5, 2004 Author #7 Σεπτέμβριος 5, 2004 Έχεις απόλυτο δίκιο. Είμαστε στο ψάξιμο όσον αφορά τον εξοπλισμό... Μιλάμε για πολύ ψάξιμο!
trendy Σεπτέμβριος 5, 2004 #8 Σεπτέμβριος 5, 2004 Αν θες βοήθεια, μοιράσου τους προβληματισμούς σας εδώ.Αν και είμαι σίγουρος ότι ήδη θα έχετε προσχωρήσει σε κάποιο forum ασύρματης κοινότητας, που είναι και πιο κατάλληλο για την κουβέντα.
Guest Σεπτέμβριος 5, 2004 #9 Σεπτέμβριος 5, 2004 Μην ξεχάσετε να προσευχηθείτε όταν το συνδέσετε.(plug&pray)
JONNY Σεπτέμβριος 5, 2004 Author #10 Σεπτέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από trendy Αν θες βοήθεια, μοιράσου τους προβληματισμούς σας εδώ. Αν και είμαι σίγουρος ότι ήδη θα έχετε προσχωρήσει σε κάποιο forum ασύρματης κοινότητας, που είναι και πιο κατάλληλο για την κουβέντα. Ψάχνομαι στο AWMN γενικά. Δεν νομίζω ότι θα βρώ πιο αρμόδια άτομα να απαντήσουν στις ερωτήσεις μου... Ευχαριστώ... Αρχική απάντηση από Hero Μην ξεχάσετε να προσευχηθείτε όταν το συνδέσετε. ΘΑ λειτουργήσει
trendy Σεπτέμβριος 5, 2004 #11 Σεπτέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από JONNY Ψάχνομαι στο AWMN γενικά. Δεν νομίζω ότι θα βρώ πιο αρμόδια άτομα να απαντήσουν στις ερωτήσεις μου... Ευχαριστώ... ΟΚ είσαι στα σαγόνια του papashark. Αρχική απάντηση από JONNYΘΑ λειτουργήσει Έτσι συνηθίζει.
Snips Σεπτέμβριος 5, 2004 #12 Σεπτέμβριος 5, 2004 Μακάρι κάθε πόλη να είχε Wireless Network....ΤΥΧΕΡΟΙ
Guest Σεπτέμβριος 5, 2004 #13 Σεπτέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από Snips Μακάρι κάθε πόλη να είχε Wireless Network....ΤΥΧΕΡΟΙ Βάλε κι εσύ και σιγά σιγά θα βάλουν και οι άλλοι.
trendy Σεπτέμβριος 5, 2004 #14 Σεπτέμβριος 5, 2004 Αρχική απάντηση από Hero [Σήμερα, στις 22:26] Βάλε κι εσύ και σιγά σιγά θα βάλουν και οι άλλοι. Ακριβώς αυτό!Το ασύρματο είναι ιδιωτική πρωτοβουλία, δεν περιμένεις τον πΟΤΕ να βάλει DSLAM ή να φέρει γραμμές. Συνεννοήσαι με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους (που υπάρχουν αρκετοί) και ξεκινάτε.Έτσι γίνεται σε όλες τις πόλεις.
sharky Σεπτέμβριος 6, 2004 #16 Σεπτέμβριος 6, 2004 κόμβο κόμβο ... θα το στήσουμε το δίκτυο!Το νησί έχει λόφους, έχει βουνά αλλά αν τα εκμεταλευτούμε σωστά, αυτό είναι υπέρ μας!
JONNY Σεπτέμβριος 6, 2004 Author #17 Σεπτέμβριος 6, 2004 ναι ρε sharky! η Ιδέα με τις κόκκινες σημαιούλες δεν ήταν άσχημη... Σκέφτηκες να την προτείνεις στο AWMN? :P
JONNY Σεπτέμβριος 8, 2004 Author #18 Σεπτέμβριος 8, 2004 ρε παιδιά δεν υπάρχουν κερκυραίοι στο thelab??????
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.