Μοκου Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2013 Καλημερα boys!!Εδω και λιγες μερες εχω ενα περιεργο προβλημα με την ενλογο καρτα! Την μια μου παιζει 7.1 και την αλλη 2.1 !!! Κανω διαγραφη λογισμικου προγραμματος και ξανα εγκατασταση. Ετσι παιζει αλλα με το που κλεισω το pc παλι τα ιδια! Σημερα μου παιταξε μυνημα για Low battery στο motherboard! Υπαρχει περιπτωση να μου κανει προβληματα απο εκει??? Το ηχοσυστημα μου ειναι creative inspire T7900! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rory Ιανουάριος 6, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2013 Αν σου πέταξε τέτοιο μνμ τότε ειναι μπαταρία της μητρικής και όχι η κάρτα.Για να είσαι σίγουρος 100% ασε το PC εκτός ρεύματος 10',άνοιξε το και τσέκαρε το ρολόι και τις ρυθμίσεις στο bios αν έχουν χαθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μοκου Ιανουάριος 6, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2013 Thanks man....δεν το περίμενα να είναι από εκεί ολο αυτό!!!! :big_boss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.