ΚΟΣΤΑΣ ΛΑΡΙΣΑ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2013 Γεια σας παιδια,εχω ενα λαπτοπ sony vaio ,και μια τηλεοραση crt (παλια) αλλα μεγαλη ομως.Θελω να συνδεσω το λαπτοπ μου με τη τηλεοραση.Μονο εικονα θελω στη τηλεοραση.Το λαπτοπ εχει hdmi,vgaΗ τηλεοραση μονο RCA in & Scart.Πως θα γινει η συνδεση ντε;Ψαχνω ΠΑΝΤΟΥ μπας και βρω κανα ανταπτορακι απο vga se rca ή κατι τετοιο...Βρηκα κατι κωδικοποιητες μεσω ebay που κανουν αυτες τις μετατροπες.αλλα δε ξερω αμα κανουν δουλεια.Αλλα επειδη ασχολουμαι και με τη τεχνολογια δε ξερω μηπως γινεται να φτιαξω εγω ,ενα καλωδιο να αρχιναει απο vga και να καταληξει σε rca η σε σκαρτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιανουάριος 5, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2013 Το vga σήμα είναι αναλογικό, οπότε δε θα έχεις πρόβλημα να βρεις καλώδιο:vga σε scartvga σε component/rca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΣΤΑΣ ΛΑΡΙΣΑ Ιανουάριος 5, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2013 Ναι, το θεμα ειναι ομως θα παιζει; Ξερω οτι το πρωτο πραμα που πρεπει να κανω ειναι να χαμηλωσω την αναλυση στα 800χ600 στο λαπτοπ για να μπορει να υποστηριξει τη τηλεοραση.Αλλα θα παιξει ετσι απλα με ενα καλωδιο; Το εχει δοκιμασει κανεις;Γιατι η τηλεοραση μπορει να ειναι παλια, αλλα ειναι 32ιντσων και με πολυ καλη εικονα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιανουάριος 5, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2013 Εγώ πριν κάμποσα χρονάκια είχα ένα παρόμοιο setup (είχα και vga σε RCA και vga=>svideo). Σήμα έδινε μια χαρά. Η ποιότητα ήταν για τον φότσο καβάλα όμως. Σε 100Hz 32ρα flat μιλάμε κι'όλας. Για ταινίες μια χαρά. Για κείμενο, ΞΕΧΑΣΕ το. Νομίζω max resolution που βγάζουν τα RCA/SVideo/Scart είναι 576i (ίιιισως και p, δε θυμάμαι) οπότε καταλαβαίνεις. Τώρα άμα ήταν θέμα vga (από laptop ήταν) και στην περίπτωση σου είναι ok η ποιότητα δε ξέρω. Πάντως θα δουλεύει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris2 Ιανουάριος 6, 2013 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2013 Με αυτά τα καλώδια νομίζω θα μπορείς να εχεις εικόνα στην tvVGA CABLE MONITOR D15HD-M/D15HD-M 1.8M - - E-SHOP.GRSCART TO VGA (SCART 30/2M) - CONVERTERS - E-SHOP.GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys100 Ιανουάριος 6, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2013 Με αυτά τα καλώδια νομίζω θα μπορείς να εχεις εικόνα στην tvVGA CABLE MONITOR D15HD-M/D15HD-M 1.8M - - E-SHOP.GRSCART TO VGA (SCART 30/2M) - CONVERTERS - E-SHOP.GRμαλλον το δευτερο το βρισκω να ταιριαζει στον φιλο μας!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΣΤΑΣ ΛΑΡΙΣΑ Ιανουάριος 7, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2013 Χμμμ, καλή μαγκιά...Σας ευχαριστώ παιδιά..Αν και είμαι Γερμανία,κάπως θα το κάνω να το παρω αυτο το πραματάκι.Η ίδια μου η χώρα με έκανε να ξενιτευτώ.Αχχχχχ...Τέσπα.Και πάλι ευχαριστώ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.