Jump to content

ΣΥΝΔΕΣΗ ΛΑΠΤΟΠ ΣΕ ΠΑΛΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΚΟΣΤΑΣ ΛΑΡΙΣΑ

Recommended Posts

Γεια σας παιδια,

εχω ενα λαπτοπ sony vaio ,και μια τηλεοραση crt (παλια) αλλα μεγαλη ομως.Θελω να συνδεσω το λαπτοπ μου με τη τηλεοραση.Μονο εικονα θελω στη τηλεοραση.

Το λαπτοπ εχει hdmi,vga

Η τηλεοραση μονο RCA in & Scart.

Πως θα γινει η συνδεση ντε;

Ψαχνω ΠΑΝΤΟΥ μπας και βρω κανα ανταπτορακι απο vga se rca ή κατι τετοιο...Βρηκα κατι κωδικοποιητες μεσω ebay που κανουν αυτες τις μετατροπες.αλλα δε ξερω αμα κανουν δουλεια.Αλλα επειδη ασχολουμαι και με τη τεχνολογια δε ξερω μηπως γινεται να φτιαξω εγω ,ενα καλωδιο να αρχιναει απο vga και να καταληξει σε rca η σε σκαρτ.

Ναι, το θεμα ειναι ομως θα παιζει; Ξερω οτι το πρωτο πραμα που πρεπει να κανω ειναι να χαμηλωσω την αναλυση στα 800χ600 στο λαπτοπ για να μπορει να υποστηριξει τη τηλεοραση.Αλλα θα παιξει ετσι απλα με ενα καλωδιο; Το εχει δοκιμασει κανεις;

Γιατι η τηλεοραση μπορει να ειναι παλια, αλλα ειναι 32ιντσων και με πολυ καλη εικονα...

Εγώ πριν κάμποσα χρονάκια είχα ένα παρόμοιο setup (είχα και vga σε RCA και vga=>svideo). Σήμα έδινε μια χαρά.

Η ποιότητα ήταν για τον φότσο καβάλα όμως. Σε 100Hz 32ρα flat μιλάμε κι'όλας. Για ταινίες μια χαρά. Για κείμενο, ΞΕΧΑΣΕ το. Νομίζω max resolution που βγάζουν τα RCA/SVideo/Scart είναι 576i (ίιιισως και p, δε θυμάμαι) οπότε καταλαβαίνεις. Τώρα άμα ήταν θέμα vga (από laptop ήταν) και στην περίπτωση σου είναι ok η ποιότητα δε ξέρω. Πάντως θα δουλεύει.

Με αυτά τα καλώδια νομίζω θα μπορείς να εχεις εικόνα στην tv

VGA CABLE MONITOR D15HD-M/D15HD-M 1.8M - - E-SHOP.GR

SCART TO VGA (SCART 30/2M) - CONVERTERS - E-SHOP.GR

μαλλον το δευτερο το βρισκω να ταιριαζει στον φιλο μας!.

Χμμμ, καλή μαγκιά...Σας ευχαριστώ παιδιά..Αν και είμαι Γερμανία,κάπως θα το κάνω να το παρω αυτο το πραματάκι.Η ίδια μου η χώρα με έκανε να ξενιτευτώ.Αχχχχχ...Τέσπα.Και πάλι ευχαριστώ ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.