novice Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2013 Καλησπέρα και καλή χρονιά, Έχω στο γραφείο μου έναν Η/Υ με Windows XP και συνδέεται στο ίντερντ ενσύρματαΓια πρακτικούς λόγους θέλω να συνδέομαι ασύρματα. Πώς μπορώ να δω εάν μπορώ να υλοποιηθεί;Π.χ. χρειάζεται να ψάξω κάτι συγκεκριμένο στο Device Manager; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Ιανουάριος 6, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2013 Απ'ότι αντιλαμβάνομαι αναφέρεσαι σε χώρο εργασίας (γραφείο). Εφόσον υπάρχει router (που εκπέμπει το σήμα για WIFI) σχετικά κοντά, τότε το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα wireless usb adapter. Άν έχεις Laptop τότε 92,99% έχει ενσωματωμένο adapter για τα ασύρματα δίκτυα και το μόνο που θέλει είναι ενεργοποίηση και να έχει καλή λήψη σήματος (Στην περίπτωση αυτή, ανέφερε εδώ το μοντέλο του λάπτοπ σου και συνεχίζουμε, διαφορετικά ανέφερε πάνω κάτω την απόσταση μεταξύ router και υπολογιστή desktop.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
novice Ιανουάριος 6, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2013 Γεια χαρά, Σωστός. Είναι γραφείο, υπάρχει router, εκπέμπει ασύρματα (με το laptop συνδέομαι (ασύρματα)είναι desktop, dell, dimension 8300. Βρήκα ξεχασμένο ένα bluetooth Omnius. Με αυτό μπορεί να γίνει δουλειά ή η δουλειά μας θα γίνει καλύτερα με ένα wireless usb adapter; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιανουάριος 6, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2013 Όχι με bluethooth, χρειάζεσαι ένα wifi usb stick.Kοίτα στο link που σου έδωσαν παραπάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novice Ιανουάριος 6, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2013 Ωραία. Τότε μένει να αγοράσω ένα wifi usb stick Το router είναι σε άλλο δωμάτιο (παρεμβάλλεται τοίχος) και η απόσταση είναι περίπου 5-6 μέτρα.Βέβαια όποτε συνδεόμαι ασύρματα με το laptop δεν έχω συναντήσει θέματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιανουάριος 6, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2013 Έχω χρησιμοποιήσει αυτό TP-LINK TL-WN722N | Skroutz.gr και έχω μείνει ευχαριστημένως.Βέβαια, η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική ανάλογα με το τί παρεμβάλλεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.