Jump to content

Χαμηλή Βαθμολογία των γραφικών aero στα windows 7

PanosDanis

Recommended Posts

Σίγουρα καλύτερα αλλά και πάλι λάθος επιλογές. Χωρίς να δώσεις περισσότερα χρήματα

θα μπορούσες να πας σε επεξεργαστή FX6300, μητρική gigabyte 970 ud3, 7770 κάρτα

γραφικών και να είσαι πολύ καλύτερα και στα παιχνίδια και γενικότερα.

Έχει δίκιο ο φίλος ο Trexx. Ακριβώς με τα ίδια λεφτά θα ήσουνα πολύ καλύτερος. Και με κάνα 30ευρω παραπάνω έπαιρνες και την 7790 και θα ήσουν άρχοντας! Όπως και να χει, με γεια σου ! Καλό λιώσιμο!

Παιδια το ξερω αλλα οταν ειχα κανει τις επιλογες μου και τα αγορασα ηταν ηδη αργα για αλλαγη οποτε και αυτο με καλυπτει αρκετα :D ευχαριστω παντως :)

Παιδια το ξερω αλλα οταν ειχα κανει τις επιλογες μου και τα αγορασα ηταν ηδη αργα για αλλαγη οποτε και αυτο με καλυπτει αρκετα :D ευχαριστω παντως :)

Εφόσον ήθελες τον καλύτερο υπολογιστή που θα μπορούσες να έχεις, (post #12) πως και δεν ρώτησες τι κομμάτια να πάρεις;

Post #1

- Εχω αυτά και θέλω να ανεβάσω τον δείκτη εμπειρίας των Windows!

Παρακάτω σου λένε πως δεν έχει σημασία ο δείκτης και σου προτείνουν κομμάτια. Αν θέλεις μπορούν να σου προτείνουν και αναβάθμιση (wesker post #14)!

Εσύ πουλάς αυτά που έχεις και παίρνεις άλλα! Χωρίς να ρωτήσεις εφόσον δεν ξέρεις.

Εκτός και αν ξέρεις, οπότε αγνόησε το μήνυμά μου και συνέχισε το θέμα που άνοιξες.

Έτσι, συζήτηση να γίνεται γιατί όπως φαίνεται ό,τι προτείνεται πάει στον αέρα!

Εφόσον ήθελες τον καλύτερο υπολογιστή που θα μπορούσες να έχεις, (post #12) πως και δεν ρώτησες τι κομμάτια να πάρεις;

Post #1

- Εχω αυτά και θέλω να ανεβάσω τον δείκτη εμπειρίας των Windows!

Παρακάτω σου λένε πως δεν έχει σημασία ο δείκτης και σου προτείνουν κομμάτια. Αν θέλεις μπορούν να σου προτείνουν και αναβάθμιση (wesker post #14)!

Εσύ πουλάς αυτά που έχεις και παίρνεις άλλα! Χωρίς να ρωτήσεις εφόσον δεν ξέρεις.

Εκτός και αν ξέρεις, οπότε αγνόησε το μήνυμά μου και συνέχισε το θέμα που άνοιξες.

Τις επιλογες μου τις ειχα κανει και ηξερα τι να διαλεξω συμφωνα με τα θελω μου. Δεν λεω οτι δεν μπορουσα να ειχα ρωτησει αλλα οι επιλογες ειχαν γινει.

Τις επιλογες μου τις ειχα κανει και ηξερα τι να διαλεξω συμφωνα με τα θελω μου. Δεν λεω οτι δεν μπορουσα να ειχα ρωτησει αλλα οι επιλογες ειχαν γινει.

Οπότε καταλήγουμε εδώ.

Μπλα-μπλα να γίνεται!

Over and out!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.