Jump to content

-Αξίζει η αγορά;

kostis_pap22

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

-Καλησπέρα παιδιά,βρήκα αυτή την προσφορά από e-shop

EVGA GEFORCE GTX660 TI 2GB GDDR5 PCI-E RETAIL - - E-SHOP.GR

-τι λέτε αξίζει να την αγοράσω ή έχετε κάτι άλλο να μου προτείνεται;

-Το σύστημα μου είναι:mobo gigabyte z77-d3h,ram corsair vengence 2x4 gb,cpu 3570k,psu corsair gs 700 gaming series

Αναλόγως σε τι ανάλυση παίζεις, αν χρησιμοποιείς φίλτρα (Αnti Αliasing) και ποια παιχνίδια παίζεις.

Το συγκεκριμένο μοντέλο της Evga θυμάμαι πως είχε πρόβλημα στον ανεμιστήρα αλλά λογικά το φτιάξανε, όμως δεν ξέρω τι revision θα σου τύχει.

Γενικά τρέχει όλα τα σημερινά παιχνίδια με καλές επιδόσεις σε 1080p.

-Τώρα έχω μια 32'' τηλεόραση LG full hd δεν θυμάμαι μοντέλο :p αλλά κάποια στιγμή θα αλλαχτεί

-Για παιχνίδια γενικά παίζω third person και αρκετά racing,γενικά για κάρτες γραφικών δεν ξέρω και πολλά πράγματα,παίζει κάποιο ρόλο αν χρησιμοποιώ φίλτρα;επίσης δεν ξέρω τι είναι το revision

-Γενικά θέλω μια καλή κάρτα να μπορώ να παίζω σε μεγάλες αναλύσεις και να μην έχω και προβλήματα αργότερα,μη χρειαστώ αλλαγή σε ένα χρόνο δηλαδή

-Συγνώμη αν κουράζω αλλά είμαι και λίγο άσχετος:innocent:

50 ευρώ κάτω ε? Ναι αξίζει, είναι καλή κάρτα. Μόνο να ξέρεις οτί αυτή η υλοποίηση της έβγα δεν είναι και η πιο αθόρυβη. Αλλά για τα λεφτά της είναι καλό deal!

Να ξερεις ομως οτι εχεις περιθωριο παραγγελιας μεχρι σημερα επειδη ειναι προιον προσφορας crazy sundays..Απο αυριο θα εχει την παλια τιμη..

Στάλθηκε από το LG-P990 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.