VasPoly Ιανουάριος 10, 2013 #61 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 Οχι αλλα να προσεξεις τα thermal pads που θα χρειαστει να ειναι στο σωστο παχος γιατι μπορει να μην παταει καλα το block αν βαλεις πιο χοντρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpapostolis Ιανουάριος 10, 2013 Author #62 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 Οχι αλλα να προσεξεις τα thermal pads που θα χρειαστει να ειναι στο σωστο παχος γιατι μπορει να μην παταει καλα το block αν βαλεις πιο χοντρα.Ναι το έχω τσεκάρει αυτό με τα thermal pads. Ευχαριστώ πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpapostolis Ιανουάριος 24, 2013 Author #63 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2013 Τελικά πήρα το Phobya Extreme Nova 1080 με Phobya fans. Πήρα και το Koolance TMS-205 για τους ανεμιστήρες και τα υπόλοιπα. Τώρα έχω απορία για το νερό. Έχω δει πως όταν χρησιμοποιεί κάποιος χρωματιστό νερό και καθαρίζει τα μπλοκ έχουν πιάσει βρόμα. Για τη βρόμα αυτή φταίει το χρωματιστό νερό ή θα έπιανε πάλι και με το διάφανο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιανουάριος 25, 2013 #64 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2013 Συνηθως τα καταλοιπα ειναι αποτελεσμα 3 διαφορετικων καταστασεων: α) μη σωστος καθαρισμος πρινβ) παραγων χρωματισμου που διαχωρίζεται απο το διαλυμα μετα απο καιρο/θερμοκρασιαγ) αλγηΠροσωπικα ειχα υγρο με χρωμα (αποστειρωμενο νερο με Mayhem dye) και δεν ειχα τιποτα απο καταλοιπα. Βεβαια πριν γεμισω, ειχα κανει σχεδον αποστειρωση το συστημα με βραστο απιονισμενο νερο και μετα το drain εβαλα το αποστειρομενο και το dye. Αλγη δεν ειδα, μαλλον λογο silver coil. Στο rebuilt που κανω/τελειωσω, επελεξα χρωματιστους σωληνες ωστε να μην μπλεκω με επικαθισεις κτλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpapostolis Ιανουάριος 26, 2013 Author #65 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2013 Συνηθως τα καταλοιπα ειναι αποτελεσμα 3 διαφορετικων καταστασεων: α) μη σωστος καθαρισμος πρινβ) παραγων χρωματισμου που διαχωρίζεται απο το διαλυμα μετα απο καιρο/θερμοκρασιαγ) αλγηΠροσωπικα ειχα υγρο με χρωμα (αποστειρωμενο νερο με Mayhem dye) και δεν ειχα τιποτα απο καταλοιπα. Βεβαια πριν γεμισω, ειχα κανει σχεδον αποστειρωση το συστημα με βραστο απιονισμενο νερο και μετα το drain εβαλα το αποστειρομενο και το dye. Αλγη δεν ειδα, μαλλον λογο silver coil. Στο rebuilt που κανω/τελειωσω, επελεξα χρωματιστους σωληνες ωστε να μην μπλεκω με επικαθισεις κτλΟπότε να πάρω το διάφανο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιανουάριος 26, 2013 #66 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2013 αποστειρομενο νερο απο φαρμακειο. Παμφθηνο και το πιο καλο. Για χρωμα παρε χρωματιστους σωληνες ή ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ προσθετικο. Εγω εχω τα Mayhem σαν τα καλυτερα (αν και ακριβα/δυσευρετα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpapostolis Ιανουάριος 26, 2013 Author #67 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2013 αποστειρομενο νερο απο φαρμακειο. Παμφθηνο και το πιο καλο. Για χρωμα παρε χρωματιστους σωληνες ή ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ προσθετικο. Εγω εχω τα Mayhem σαν τα καλυτερα (αν και ακριβα/δυσευρετα)Κοίτα για χρωματιστό νερό έλεγα να πάρω το Blood Red της EK αλλά άμα είναι να έχω τα προβλήματα που λες παραπάνω, θα πάρω το διάφανο της ίδιας εταιρίας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Ιανουάριος 26, 2013 #68 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2013 Εχω αυτόAqua Computer Double Protect Ultra Red 1 LT Watercooling Fluidπάνω απο χρόνο μέσα στο 800D μου χωρίς προβλήματα, χωρίς άλγη και ιστορίες.Ο [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] μπορεί να σου πει επίσης γνώμη καθώς το χρησιμοποιεί πολύ απο ότι ξέρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staba Ιανουάριος 26, 2013 #69 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2013 Το έχω δει ότι κάνουν ωραίες κατασκευές στο κουτί μου αλλά το έχω πολλά χρόνια και πραγματικά δε μου πάει η καρδιά να το πειράξω. Για την αντλία τώρα αν λιώνω με κάποιο παιχνίδι ούτε flow meter θα βλέπω, ούτε το πρόγραμμα θα βλέπω. Κάποια άλλη λύση? Δεν ξέρω αν είναι αργα τωρα, αλλα μια που εχια και εγω τον φοβο για το πως θα παρακολουθω την αντλία αν λειτουργεί βρήκα αυτη την λύση στο συστημά μου. Το Flow meter της KOOLANCE παίρνει ρευμα από molex και βγάζει τρίπηνο για παρακολούθηση στροφων, σαν ανεμιστηρας. το κάρφωσα στο CPU FAN πινακι της μητρικής και έτσι αν πέσουν πολυ χαμηλά οι στροφές έχω alarm και αυτόματο Shut down του υπολογιστή..(BIOS) Το κόστος είναι γύρω στα 45 ευρώ, όχι τραγικο για watercooling συστημα, και ηρέμησε το κεφάλι μου γιατί είχα δει φωτο στο δίκτυο, όπου σε σύστημα με sli 580 gtx που σταμάτησε η αντλία και του πήρε κάποια λεπτά να το πάρει χαμπάρι, να του παραμορφώνει τους σωλήνες και το plexi του waterblock από τη θερμοκρασία.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpapostolis Ιανουάριος 27, 2013 Author #70 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2013 Δεν ξέρω αν είναι αργα τωρα, αλλα μια που εχια και εγω τον φοβο για το πως θα παρακολουθω την αντλία αν λειτουργεί βρήκα αυτη την λύση στο συστημά μου. Το Flow meter της KOOLANCE παίρνει ρευμα από molex και βγάζει τρίπηνο για παρακολούθηση στροφων, σαν ανεμιστηρας. το κάρφωσα στο CPU FAN πινακι της μητρικής και έτσι αν πέσουν πολυ χαμηλά οι στροφές έχω alarm και αυτόματο Shut down του υπολογιστή..(BIOS) Το κόστος είναι γύρω στα 45 ευρώ, όχι τραγικο για watercooling συστημα, και ηρέμησε το κεφάλι μου γιατί είχα δει φωτο στο δίκτυο, όπου σε σύστημα με sli 580 gtx που σταμάτησε η αντλία και του πήρε κάποια λεπτά να το πάρει χαμπάρι, να του παραμορφώνει τους σωλήνες και το plexi του waterblock από τη θερμοκρασία.. Και γω πήρα το αντίστοιχο που κουμπώνει στο TMS-205. Πολύ βολική συσκευή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azazil1190 Ιανουάριος 27, 2013 #71 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2013 Εχω αυτόAqua Computer Double Protect Ultra Red 1 LT Watercooling Fluidπάνω απο χρόνο μέσα στο 800D μου χωρίς προβλήματα, χωρίς άλγη και ιστορίες.Ο [MENTION=166]Κοπρίτης[/MENTION] μπορεί να σου πει επίσης γνώμη καθώς το χρησιμοποιεί πολύ απο ότι ξέρωΚαι εγω το ιδιο χρησιμοποιω και δεν εχω δει το παραμικρο.απο κοπριτη τον πηρα ειναι πολυ καλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.