lpapostolis Ιανουάριος 8, 2013 Author #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2013 Η περίπτωση του να βάλεις το fan controller μεσα στο κουτί και οχι μπροστά στίς 5.25" με κάποια ψιλομόντα παίζει;EDIT: Ορίστε και μία ιδέα για το που μπορεί να μπεί! Είχα σκεφτεί κάτι τέτοιο. Ακόμα το σκέφτομαι να σου πω την αλήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpapostolis Ιανουάριος 8, 2013 Author #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2013 Υπαρχουν λυσεις γι αυτο το προβλημα αλλα ειναι ασυμφορες και γενικοτερα ειναι ενα μικρο ρισκο οταν στηνεις υδροψυξη, το πιο πιθανο ειναι να κλεισει ή να κολλησει το συστημα σου απο την υπερβολικη θερμοκρασια πριν καει το οτιδηποτε. Δεν μου εχει τυχει ποτε αλλα ετσι πιστευω.Με αυτό TMS-205 Software Thermal Interface Controller και αυτό INS-FM18 Coolant Flow Meter, Stainless Steel δε μπορώ να κάνω τη δουλειά που θέλω? Αυτό έχει 3 θέσεις για ανεμιστήρες, μήπως ξέρεις πόσους μπορώ να βάλω στην κάθε μία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasPoly Ιανουάριος 8, 2013 #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2013 Μπορεις να το βαλεις αυτο αλλα θα σου κοστισει αρκετα, το ποσους ανεμιστήρες παιρνει το λεει μεσα στην περιγραφη στο link που μου εδωσες χτες σου εδωσα τον τυπο και το μονο που θα σου πω ειναι οτι η D5 καταναλωνει στα 12v 24watt και 2ampere Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpapostolis Ιανουάριος 8, 2013 Author #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2013 Μπορεις να το βαλεις αυτο αλλα θα σου κοστισει αρκετα, το ποσους ανεμιστήρες παιρνει το λεει μεσα στην περιγραφη στο link που μου εδωσες χτες σου εδωσα τον τυπο και το μονο που θα σου πω ειναι οτι η D5 καταναλωνει στα 12v 24watt και 2ampere Θα κοστίσει σχεδόν τα διπλά λεφτά από το fan controller αλλά πιστεύω ότι αξίζει γιατί θα έχω και την ασφάλεια που θέλω. Με βάση τον τύπο που μου έδωσες πριν παίρνει 10 ανεμιστήρες ανά κανάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasPoly Ιανουάριος 8, 2013 #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2013 Αρα βαζεις τα fans του κουτιου σε ενα καναλι, στο δευτερο του ψυγειου και στο τριτο την αντλια σου και μπορεις να τα κανεις ολα οτι θελεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpapostolis Ιανουάριος 8, 2013 Author #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2013 Αρα βαζεις τα fans του κουτιου σε ενα καναλι, στο δευτερο του ψυγειου και στο τριτο την αντλια σου και μπορεις να τα κανεις ολα οτι θελεις!Ναι ότι πρέπει είναι! Η αντλία που πήρα είναι αυτή Aquatuning - Der Wasserk Μπαίνει σίγουρα? Το λέω γιατί έχει χειροκίνητο ρυθμιστήρι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasPoly Ιανουάριος 8, 2013 #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2013 Δεν ξερω τι φισακι εχει, αν ειναι molex θα θελει εναν ανταπτορα.Sent from my NexusHD2 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpapostolis Ιανουάριος 8, 2013 Author #48 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2013 Δεν ξερω τι φισακι εχει, αν ειναι molex θα θελει εναν ανταπτορα.Sent from my NexusHD2 using Tapatalk 2Πραγματικά με έχεις βοηθήσει πάρα πολύ! Ευχαριστώ. Ας πάμε στους ανεμιστήρες τώρα. Ψήνω τους Noiseblocker. Να πάρω τον M12-S2 ή τον M12-S3HS? http://www.noiseblocker.de/en/Multiframe120.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasPoly Ιανουάριος 8, 2013 #49 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2013 Τους m12-p μεχρι 2000rpm γιατι ετσι και αλλιως θα μπορεις να τους ρυθμιζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpapostolis Ιανουάριος 8, 2013 Author #50 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2013 Τους m12-p μεχρι 2000rpm γιατι ετσι και αλλιως θα μπορεις να τους ρυθμιζεις.Αυτοί όμως είναι pwm, δεν έχει σημασία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasPoly Ιανουάριος 9, 2013 #51 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2013 Αυτοί όμως είναι pwm, δεν έχει σημασία?Καμια, τους βαζεις κανονικα στο fan controler, μια απορια πες μου αναλυτικα τι εχει το συστημα σου.Εχεις σκεφτει πως θα περασεις τα καλωδια προς το ψυγειο?Τις σωληνες?Το res και η αντλια που θα βρισκονται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpapostolis Ιανουάριος 10, 2013 Author #52 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 Καμια, τους βαζεις κανονικα στο fan controler, μια απορια πες μου αναλυτικα τι εχει το συστημα σου.Εχεις σκεφτει πως θα περασεις τα καλωδια προς το ψυγειο?Τις σωληνες?Το res και η αντλια που θα βρισκονται?Το ρεζερβουάρ έχει μπει ήδη αριστερά από τη μητρική, η αντλία θα μπει στις 2 τελευταίες 5.25 από τη μέσα μεριά και αν έχεις δει το V2000 έχει ένα panel για το psu και έχει από πάνω του 2 θέσεις για ανεμιστήρες, θα κοπεί η μία θέση και θα φτιαχτεί ένα μικρό panel που θα παίρνει 2 quick disconnects και θα έχει και μια τρύπα για τα καλώδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasPoly Ιανουάριος 10, 2013 #53 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 Την αντλια γιατι δεν την βαζεις ακριβως απο κατω απο το res? Για τις σωληνες εχεις δει αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpapostolis Ιανουάριος 10, 2013 Author #54 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 Την αντλια γιατι δεν την βαζεις ακριβως απο κατω απο το res? Για τις σωληνες εχεις δει αυτο?Αρχικά δε μου άρεσε πολύ να βάλω αντλία και res μαζί και είπα να τα βάλω ξεχωριστά, πήρα και τα αντίστοιχα αξεσουάρ και νομίζω ότι το συγκεκριμένο res που πήρα δε μπαίνει πακέτο με την αντλία. Αυτό που μου έδειξες δεν το είχα δει, είχα δει μόνο αυτά που έχει η Koolance. Τώρα με έβαλες σε σκέψεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasPoly Ιανουάριος 10, 2013 #55 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 Δεν σου λεω να τα κανεις ενα μαζι απλα να βαλεις την αντλια κατω απο το res μαζι με το top που θα εχεις παρει θα δειξει πιο ομορφο απο το να κρυψεις την αντλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpapostolis Ιανουάριος 10, 2013 Author #56 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 Δεν σου λεω να τα κανεις ενα μαζι απλα να βαλεις την αντλια κατω απο το res μαζι με το top που θα εχεις παρει θα δειξει πιο ομορφο απο το να κρυψεις την αντλια.Δε θα είναι κρυμμένη, απλά θα βιδώσει εκεί που είπα και θα φαίνεται από το παράθυρο του κουτιού κανονικά. Για το μπλοκ του επεξεργαστή τι προτείνεις? Αρχικά έλεγα να πάρω το XSPC Raystorm επειδή διάβαζα πολύ θετικά σχόλια αλλά μου αρέσει πάρα πολύ το EK Supremacy και τείνω περισσότερο προς αυτό αν και διαβάζω πως δεν είναι τόσο καλό όσο το Raystorm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasPoly Ιανουάριος 10, 2013 #57 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 WaterBlock RoundupΚαλη ανάγνωση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpapostolis Ιανουάριος 10, 2013 Author #58 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 WaterBlock RoundupΚαλη ανάγνωση!Απ' ότι βλέπω δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους οπότε λέω να πάρω το EK μια και μου αρέσει πολύ εμφανισιακά. Πάστα έχω την MX-4, δεν είναι καλύτερη από την MX-2 που χρησιμοποιούν στο τεστ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasPoly Ιανουάριος 10, 2013 #59 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 Αφου εχεις την mx-4 βαλε αυτην οι διαφορες ειναι πολυ μικρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lpapostolis Ιανουάριος 10, 2013 Author #60 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2013 Αφου εχεις την mx-4 βαλε αυτην οι διαφορες ειναι πολυ μικρες.Μάλλον χαζή ερώτηση. Κάνει και για την κάρτα γραφικών που θα της βάλω το μπλοκ ή χρειάζεται άλλη πάστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.