Jump to content

Αγορά monitor

billios13

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,

θέλω να αγοράσω ένα monitor για το Pc μου και έχω δύο-τρεις επιλογές κατά νου και θα ήθελα τη γνώμη σας..

Η μία είναι αυτή : Msystems.gr - Προϊόντα - Dell Alienware OptX AW2310 23¨ 3D Wide, η άλλη είναι αυτή : Msystems.gr - Προϊόντα - Philips E-line 237E3QPHSU 23¨ IPS Wide LED, και η τρίτη είναι αυτή : Msystems.gr - Προϊόντα - Dell U2412M Ultrasharp 24¨ Wide LED IPS..

Τι μου προτείνετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Καλησπέρα,

θέλω να αγοράσω ένα monitor για το Pc μου και έχω δύο-τρεις επιλογές κατά νου και θα ήθελα τη γνώμη σας..

Η μία είναι αυτή : Msystems.gr - Προϊόντα - Dell Alienware OptX AW2310 23¨ 3D Wide, η άλλη είναι αυτή : Msystems.gr - Προϊόντα - Philips E-line 237E3QPHSU 23¨ IPS Wide LED, και η τρίτη είναι αυτή : Msystems.gr - Προϊόντα - Dell U2412M Ultrasharp 24¨ Wide LED IPS..

Τι μου προτείνετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

την κουρτινα 3, κυριως λογο αναλυσης 1920*1200

την κουρτινα 3, κυριως λογο αναλυσης 1920*1200

το 16:10 είναι ξεκάθαρα πιο άνετο για εργασία στον υπολογιστή εκτός αν έχεις άλλους περιορισμούς από παιχνίδια ή αν παρακολουθείς διαρκώς ταινίες 16:9 σε full screen στην οθόνη του υπολογιστή (μάλλον χλωμό).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.