Jump to content

2700 T-bred o/c max?

Snips

Recommended Posts

Το stepping φαινεται να ειναι παρα πολυ καλο, με λιγη τυχη θα εχεις τα 2.5GHz και με καλη ψυξη και ταση ισως χτυπησεις και αρκετα παραπανω. Αλλα ποτε δεν ξερεις.

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 19:26]

Το stepping φαινεται να ειναι παρα πολυ καλο, με λιγη τυχη θα εχεις τα 2.5GHz και με καλη ψυξη και ταση ισως χτυπησεις και αρκετα παραπανω. Αλλα ποτε δεν ξερεις.

Αν εχει και καλη μητρικη;) αλλιως...

Αρχική απάντηση από Snips [03-09-2004 20:27]

βασικα τον βρήκα μαζί με 1χ512 κingston 333 και άλλα 2 χ 256 333 1 ΝΑΝΥΑ kai ενα WINBOND οπότε μάλλον αξίζει

WINBOND ? τι ακριβως ? αν ειναι ch-6 καλυετρα μην τη παρεις..

Aυπάρχει κάποιο link που να έχει καταχωρήσεις με το ανώτατο fsb ου έχουν ανέβει διάφορες ΜΝΗΜΕΣ ανάλογα με τον τύπο και τον κωδικό τους?

δηλ..

elixir 256MB DDR-2700U - 25330 (M2U25664DS88A0G-6 μου πήγε μέχρι 200 fsb .....΄

Kingstone BH-5 2700 DDR 256 MB ..(τάδε αριθμός ) μου πήγε μέχρι 230 fsb

site δηλαδή με καταχωρήσεις από τους ίδιους τους users

:toomuchne

@Elpis τελικά είναι ένα TWINMOS 333MHZ dim με winbond AH-6.

Δοκιμάζοντας τις μνήμες διαπίστωσα ότι μετά τα 200mhz βγάζουν errors στο memtest.

άραγε εδώ τερματίζουν? Το VDIMM το έχω στα 2.6 αλλά όσο και να το ανεβάσω τα errors δεν σταματούν. Κάνω κάτι λάθος ή όντως οι μνήμες δεν ανεβαίνουν άλλο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.