Tsakonas Ιανουάριος 8, 2013 #41 Ιανουάριος 8, 2013 για πλαισιο σιγουρα. αν και το e-shop αρχιζει να μου τα χαλαει.... εχω δωσει μια χαλασμενη καρτα και περιμενω να βγει το πιστωτικο 3 βδομαδες τωρα.......στις 2 βδομαδες δικαιουσαι προιον αντικαταστασης για να κανεις την ντολεια σου. ΓΓΚ ασαπ χασαπ...
stevedri Ιανουάριος 8, 2013 Author #42 Ιανουάριος 8, 2013 στις 2 βδομαδες δικαιουσαι προιον αντικαταστασης για να κανεις την ντολεια σου. ΓΓΚ ασαπ χασαπ... θα τους δωσω και αυτη την βδομαδα (λογο αργιων κτλ..) και μετα βλεπουμε.....
budhas Ιανουάριος 10, 2013 #43 Ιανουάριος 10, 2013 Παντως το after sale του πλαισιο δεν ειναι οπως το ξεραμε το 2000.Πλεον εχει γινει πιο αυστηρο και ολο κοιτανε να σου την κανουν.
Predator_Crack Ιανουάριος 10, 2013 #44 Ιανουάριος 10, 2013 Εγώ αυτό που ξέρω για το πλαίσιο είναι ότι κάποτε φιλαράκι του στήσανε μηχάνημα (+50 ευρώ) και ο κύριος πανέξυπνος είχε περάσει drivers της nvidia για την 4870!!! ;Όχι δέν αναφέρομαι σε driver ati και πέρασμα nvidia για το PHYSX. Ήταν απλά μεγάλη περίπτωση και πάλι καλά που ήμουν και εκεί αλλιώς δέν θα έπαιζε ποτέ και θα τους το ξανα έπαιρνε πάλι πίσω και τα σχετικά.....ΑΝ το παραπάνω συμβαίνει για στήσιμο φαντάζομαι τί γίνεται με τις εγγυήσεις. Δέν θα ξαναασχοληθώ ευτυχώς μαζί τους. Είμαι πιά ΚΕΡΚΥΡΑ αλλά έχει φάει Χ το μαγαζάκι για μένα σε σχέση με άλλα ΙΝΤΕΡΝΕΤομάγαζα.
budhas Ιανουάριος 10, 2013 #45 Ιανουάριος 10, 2013 Εχω και εγω πολλες περιπτωσεις με το τεχνικο τμημα.Απορω με τι κριτιρια τους κανουν προσληψη και τι εκπαιδευση εχουν.
astrolabos Ιανουάριος 10, 2013 #46 Ιανουάριος 10, 2013 Παντως το after sale του πλαισιο δεν ειναι οπως το ξεραμε το 2000.Πλεον εχει γινει πιο αυστηρο και ολο κοιτανε να σου την κανουν.Γι'αυτό να ευχαριστείτε τους RMAκηδες που το είχαν κάνει επάγγελμα και κάθε 6 μήνες "ψώνιζαν" νέο σύστημα.
budhas Ιανουάριος 10, 2013 #47 Ιανουάριος 10, 2013 Προφανως και κατι δεν γινοταν καλα και αλλαξαν τακτικη.Αλλα γενικως πλεον δεν ειμαι ικανοποιημενος.
stevedri Ιανουάριος 10, 2013 Author #48 Ιανουάριος 10, 2013 Παντως το after sale του πλαισιο δεν ειναι οπως το ξεραμε το 2000.Πλεον εχει γινει πιο αυστηρο και ολο κοιτανε να σου την κανουν.εχει τυχει σε κανα δυο να παραγγειλουν build to order απο πλαισιο... εβαζες πχ corsair psu και σου βαζαν chieftech ... αλλα πληρωνες corsair.... και οταν τους πιγαινες την μοναδα πισω και ζητουσες εξηγησεις , σου λεγαν κατα λαθος... τεσπα..ειχα πει πριν οτι περιμενα ενα πιστωτικο απο e-shop gtx 480 και τι μου δωσαν για αντικατασταση..... GTX 660:baby:οτι να ναι..... τελικα δωσανε μια πολυ καλη τιμουλα (κοντεψα να βγαλω αφρους) και πηρα με μια μικρη διαφορα 2 660τι
swatoner Ιανουάριος 10, 2013 #49 Ιανουάριος 10, 2013 εχει τυχει σε κανα δυο να παραγγειλουν build to order απο πλαισιο... εβαζες πχ corsair psu και σου βαζαν chieftech ... αλλα πληρωνες corsair.... και οταν τους πιγαινες την μοναδα πισω και ζητουσες εξηγησεις , σου λεγαν κατα λαθος... τεσπα..ειχα πει πριν οτι περιμενα ενα πιστωτικο απο e-shop gtx 480 και τι μου δωσαν για αντικατασταση..... GTX 660:baby:οτι να ναι..... τελικα δωσανε μια πολυ καλη τιμουλα (κοντεψα να βγαλω αφρους) και πηρα με μια μικρη διαφορα 2 660τιΝτάξει αυτάαα είναι...
Vasilis 07 Ιανουάριος 11, 2013 #50 Ιανουάριος 11, 2013 Γι'αυτό να ευχαριστείτε τους RMAκηδες που το είχαν κάνει επάγγελμα και κάθε 6 μήνες "ψώνιζαν" νέο σύστημα.Ισχύει αυτό ή μιλάμε για τυχαία περιστατικά ? Προσωπικά μου έτυχε σε καινούριο σύστημα να καεί το τροφοδοτικό enermax σε 8 μήνες. Ευτυχώς που δεν πήρε και κάτι άλλο μαζί.
budhas Ιανουάριος 11, 2013 #52 Ιανουάριος 11, 2013 Επειδη ειχε το καλυτερο after sale τοτε ,τωρα εχει γινει αυτο που ειναι.Το Νο1 σε τζιρο και με τα κερδοι συνεχως να ανεβαινουν.Θυμαμαι και εγω οτι παντα ηταν προθυμοι ειτε να σου αντικαταστησουν το προιον ειτε να σου δωσουν πιστωτικο υπολοιπο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.