Andrewk Ιανουάριος 7, 2013 #21 Ιανουάριος 7, 2013 Καλά οκ τώρα τελευταια το έχει παρακάνει το Π..Παλιά τουλάχιστον είχε καλες τιμες..Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
swatoner Ιανουάριος 7, 2013 #22 Ιανουάριος 7, 2013 Τα χουμε ξαναπει.Οσοι θελουν να ψωνιζουν απο π,δυστυχως θα χρειαστει να βρεθουν καποια στιγμη σε αυτη τη θεση.Τοσα καταστηματα-ισοπς με καλυτερες τιμες και σωστο αφτερμαρκετ σαπορτ υπαρχουν,γιατι μερικοι,ενω διαβαζουν τοσα στα τεχνολογικα φορουμς,ψωνιζουν ακομα απο κει δεν μπορω να το καταλαβω!Να πω οτι θα κοροιδεψουν τον πατερα μου,που δεν ξερει τι ειναι το ποντικι,τοτε θα πω ενταξει ρε αδερφε δεν γνωριζες και την πατησες.Πολλές φορές αγοράζουμε απο το Π για τους εξής λόγους.1) Διαθεσιμότητα. Κάνεις παραγγελία και την επόμενη μέρα είναι στο κατάστημα που έχεις επιλέξει είτε σπίτι σου. Ενώ πολλές φορές σε άλλα καταστήματα δεν υπάρχει άμεσσα stock τεμάχιο και θα πρέπει να περιμένεις.2) Τιμή μερικές φορέςΜερικές φορές έχει αρκετά καλές τιμές. Πχ σε printer HP δύσκολα να τους ανταγωνιστείς αφού τα πουλάνε όσο το αγοράζεις απο τον εισαγωγέα.Και πριν 3 χρόνια το Π δεν ήταν σε αυτή την κατάντια.
stevedri Ιανουάριος 7, 2013 Author #23 Ιανουάριος 7, 2013 πηγα παλι τωρα το πρωι απο το καταστημα (το τηλ του καταστηματος δεν το σηκωνε κανενας) και με βαλαν παλι στην αναμονη. να περιμενω τηλ για πιστωση η αντικατασταση απο τα κεντρικα... και ενα λινκ ποσο θα πουλησουν το σκληρο οταν ερθει απο rma seagateSeagate 7200.11 ST31500341AS 1.5TB HDD 3.5" Recertified (32MBCache, 7200RPM, Sata 3Gb/s) - Σκληροί Δίσκοι - plaisio.gr
stevedri Ιανουάριος 7, 2013 Author #24 Ιανουάριος 7, 2013 τελικα μου καναν αντικατασταση με 1.5 tb green. τελος παντων. ευτηχως που δεν εχω πολλα πραγματα με εγγυηση πλαισιο.....
stevedri Ιανουάριος 7, 2013 Author #26 Ιανουάριος 7, 2013 εαν διαβασεις απο την αρχη ειχα θεμα με την εγγυηση του σκληρου....(εαν εννοεις για το θεμα)εδωσα σκληρο στα 7200 και πηρα 5900..( εαν εννοεις για το σκληρο)
Τζώρτζης Ιανουάριος 7, 2013 #27 Ιανουάριος 7, 2013 Αγαπητέ το έχω παρακολουθήσει εξαρχής αλλά, διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, διέκρινα μια δυσανασχέτηση ως προς την έκβαση της υποθέσεώς σου στο post 24 ως εκ τούτου και η ερώτηση.Αν η δυσανασχέτηση έχει να κάνει με την όλη πορεία/ταλαιπωρία έως το τέλος τότε αναγνωρίζω το δίκιο σου (προσωπική υποκειμενική άποψη) και δυστυχώς έχουν αλλάξει τα πράγματα προς το χειρότερο το τελευταίο διάστημα.
stevedri Ιανουάριος 7, 2013 Author #28 Ιανουάριος 7, 2013 και για την ταλαιπωρια , αλλα και οτι εδωσα σκληρο στα 7200 και πηρα green..
Τζώρτζης Ιανουάριος 7, 2013 #29 Ιανουάριος 7, 2013 Δεν είναι και τόσο κακός ο green και μη ξεχνάς πως έχεις εγγύηση για τον σκληρό πλέον 24 μήνες αν όχι παραπάνω.Οπότε η ταλαιπωρία είναι το θέμα που πάει τέλειωσε και οι αναγνώστες έχουν λάβει το μήνυμα.
vagsk Ιανουάριος 7, 2013 #30 Ιανουάριος 7, 2013 Και ποιο είναι το πρόβλημα ακριβώς;Το πρόβλημα είναι ότι οι green έχουν χάλια επιδόσεις και είναι κυρίως "αποθήκες" δεδομένων. Κάποιος που δεν έχει SSD στο σύστημα του και πάει από 7200 σε 5900 θα έχει και την ανάλογη απώλεια ταχύτητας. Επειδή ο μηχανικός δίσκος είναι πλέον το πιο αργό κομμάτι του συστήματος ρίχνει συνολικά και την αίσθηση ταχύτητας στο υπόλοιπο σύστημα.Επίσης οι green εκδόσεις είναι πιο value και γενικά έχουν περισσότερα ελαττωματικά κομμάτια από τις high end που συνήθως είναι στα 7200.Ελπίζω τέλος καλό όλα καλά με τον δίσκο του φίλου. Έχω σταματήσει να αγοράζω από το Π εδώ και καιρό εκτός και αν είναι κάνα καλώδιο ή τίποτα σε γραφική ύλη. Γενικά πράγματα που η εγγύηση μετράει το Π δεν ...EDIT:Δεν είναι και τόσο κακός ο green και μη ξεχνάς πως έχεις εγγύηση για τον σκληρό πλέον 24 μήνες αν όχι παραπάνω.Οπότε η ταλαιπωρία είναι το θέμα που πάει τέλειωσε και οι αναγνώστες έχουν λάβει το μήνυμα.Αυτό καλό είναι να το τσεκάρει online μετά από μερικές βδομάδες. Μπορούν από το service να το περάσουν τον νέο δίσκο ως αντικατάσταση του παλιού οπότε τρέχει η εγγύηση του πρώτου δίσκου στον δεύτερο.
Τζώρτζης Ιανουάριος 7, 2013 #32 Ιανουάριος 7, 2013 Αν η απόδειξη που πήρε αναγράφει εγγύηση Πλαισίου χ χρόνια αυτή ισχύει από όσο ξέρω από προσωπική εμπειρία.Αν ο [MENTION=17113]stevedri[/MENTION] πίστευε πως αδικείται να μην δεχόταν τον σκληρό που του προσέφεραν και να ζήταγε παρόμοιων επιδόσεων ή πιστωτικό. Εφόσον όμως ολοκληρώθηκε έτσι η συναλλαγή, τέλος καλό όλα καλά.
stevedri Ιανουάριος 7, 2013 Author #33 Ιανουάριος 7, 2013 Αν η απόδειξη που πήρε αναγράφει εγγύηση Πλαισίου χ χρόνια αυτή ισχύει από όσο ξέρω από προσωπική εμπειρία.Αν ο @stevedri πίστευε πως αδικείται να μην δεχόταν τον σκληρό που του προσέφεραν και να ζήταγε παρόμοιων επιδόσεων ή πιστωτικό. Εφόσον όμως ολοκληρώθηκε έτσι η συναλλαγή, τέλος καλό όλα καλά.η αποδειξη ειναι για 2 χρονια, οσο δινει η seagate αυτη τη στιγμη. αν δεις τι εχει αυτη τη στιγμη το πλαισιο σε 1.5 tb ειναι ολοι green εκτος απο τον 7200.11 ( τετοιον εδωσα για rma και εννοηται δεν τον ξαναπαιρνω), το πιστωτικο δεν συμφεραι γιατι θα εβαζα απο την τσεπη μου. οποτε green αναγκαστηκα.
Havic Ιανουάριος 7, 2013 #34 Ιανουάριος 7, 2013 Δεν είναι και τόσο κακός ο green και μη ξεχνάς πως έχεις εγγύηση για τον σκληρό πλέον 24 μήνες αν όχι παραπάνω.Οπότε η ταλαιπωρία είναι το θέμα που πάει τέλειωσε και οι αναγνώστες έχουν λάβει το μήνυμα. Ναι το λάβαμε, παχαίνουν από τα ξίγκια ακόμα και αν ανήκουν σε μύγες. Δεν είναι κακός σε σχέση με τον προηγούμενο που είχε; Δεν νομίζω (rpm γαρ)… Όσο για την εγγύηση δεν του κανανε χάρη ούτε κάποια εξαίρεση.. η ελληνική νομοθεσία το λεει.Αν η απόδειξη που πήρε αναγράφει εγγύηση Πλαισίου χ χρόνια αυτή ισχύει από όσο ξέρω από προσωπική εμπειρία.Αν ο @stevedri πίστευε πως αδικείται να μην δεχόταν τον σκληρό που του προσέφεραν και να ζήταγε παρόμοιων επιδόσεων ή πιστωτικό. Εφόσον όμως ολοκληρώθηκε έτσι η συναλλαγή, τέλος καλό όλα καλά. Μόνο στο bold συμφωνώ. όσο για το πιστωτικό θα γελάσω… θα του έδιναν στην τιμή αγοράς με αποτέλεσμα να πρέπει να συμπληρώσει χρήματα, για να σε προλάβω αν ήταν gpu η τιμή δεν θα ήταν σίγουρα η αγοράς.
HellhammeR Ιανουάριος 7, 2013 #35 Ιανουάριος 7, 2013 και για την ταλαιπωρια , αλλα και οτι εδωσα σκληρο στα 7200 και πηρα green.. Δεν έπρεπε να δεχθείς. 7200 έδωσες, 7200 έπρεπε να πάρεις.
stevedri Ιανουάριος 7, 2013 Author #36 Ιανουάριος 7, 2013 Δεν έπρεπε να δεχθείς. 7200 έδωσες, 7200 έπρεπε να πάρεις. μα αφου δεν ειχε. αυτο δεν λεω πριν....
vagsk Ιανουάριος 7, 2013 #37 Ιανουάριος 7, 2013 μα αφου δεν ειχε. αυτο δεν λεω πριν....Αν δεν έχεις ανοίξει τη συσκευασία υποθέτω ότι μπορεί να γίνει επιστροφή, πίστωση και πληρώνοντας τη διαφορά να πας σε επόμενο μοντέλο όπως π.χ. αυτό εδώ ...Seagate Barracuda 2TB HDD 3.5" (64MB Cache, 7200RPM, Sata 6Gb/s) - Σκληροί Δίσκοι - plaisio.grη οποιοδήποτε άλλο. Τέσπα, το θέμα είναι εσύ να είσαι ικανοποιημένος με αυτό που θα πάρεις.
stevedri Ιανουάριος 7, 2013 Author #38 Ιανουάριος 7, 2013 Αν δεν έχεις ανοίξει τη συσκευασία υποθέτω ότι μπορεί να γίνει επιστροφή, πίστωση και πληρώνοντας τη διαφορά να πας σε επόμενο μοντέλο όπως π.χ. αυτό εδώ ...Seagate Barracuda 2TB HDD 3.5" (64MB Cache, 7200RPM, Sata 6Gb/s) - Σκληροί Δίσκοι - plaisio.grη οποιοδήποτε άλλο. Τέσπα, το θέμα είναι εσύ να είσαι ικανοποιημένος με αυτό που θα πάρεις.δεν τον ανοιξα. θα τον πουλησω..... τον σκληρο τον αντικατεστησα ειδη με αυτον....http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.305802
stevedri Ιανουάριος 8, 2013 Author #40 Ιανουάριος 8, 2013 ρε eshop και flesio μονο για καλωδια πλεον! για πλαισιο σιγουρα. αν και το e-shop αρχιζει να μου τα χαλαει.... εχω δωσει μια χαλασμενη καρτα και περιμενω να βγει το πιστωτικο 3 βδομαδες τωρα.......
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.