Jump to content



Τσετσενια , χαμος!


ea6gka

Recommended Posts

Δεν λέω ότι δεν είναι αισχρό αυτό που έγινε , κυρίως εφόσον συμπεριλαμβάνει και παιδάκια . Δεν βρίσκω όμως να είναι χειρότερο από το να βομβαρδίζεις πόλεις και χωριά με άμαχους . Κυρίως όταν τους καταδικάζεις σε αφανισμό με τα "φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον " έξυπνα όπλα τους . Η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμμιά αξία . Είμαστε όλοι αναλώσιμοι , πάντα είμασταν .

Σε κάνει ν'αναρωτιέσαι για το μέλλον που μας περιμένει . Ποιούς βολεύει αυτή η διεύρυνση της τρομοκρατίας ως παγκόσμιος εχθρός της ανθρωπότητας . Φανταστείτε τι "αντιτρομοκρατικά" μέτρα θα ληφθούν για την εξάλειψη του φαινομένου .

Η τρομοκρατία είναι το μόνο όπλο των αδικημένων , κατατρεγμένων κλπ δυστυχισμένων . Το θέμα είναι αν τους παρακινεί η χρηματοδοτεί κάποιος . Γιατί αυτή η έξαρση τελευταία ? Είναι τυχαίο ?

Link to comment
Share on other sites

Για σκεφτείτε λίγο.

Η Ρωσία έχει πυραυλικά συστήματα έτσι δεν είναι?

Γιατί δε ρίχνει μια βροχή για να ισοπεδώσει τη Τσετσενια όπως ακριβώς έκαναν οι αμερικανοί στο Ιράκ και όπου αλλού έχουν χώσει τη μύτη τους?

Αν οι ρώσοι είναι οι στυγνοί εγκληματίες τότε γιατί δε το κάνουν αυτό ??? γιατί δε τους ισοπεδώνουν τα πάντα και μετά να τα χαρακτηρίσουν «παράπλευρες απόλυες» ή «λάθη» ?

Link to comment
Share on other sites

στην τσετσενία δεν υπάρχει ανοικτός πόλεμος όπως έγινε στην γιουγκοσλαβία.... υπάρχει μια ομάδα τσετσένων που θέλουν την ανεξαρτησία τους και μάχονται για αυτό τον σκοπό, Πάντως ο Πούτιν ήταν πολυ τυχερος απο την διεθνή συγκυρία. Πριν γίνουν τα γεγονότα στην Νεα Υόρκιη την 11 Σεπτεμβρίου όλοι πιέζανε τον Πούτιν για μια ειρηνική διπλωματική λύση...Μετά τα γεγονότα οι τσετσένοι "ανακυρηχθηκαν" τρομοκράτες (δεν εξετάζω αν είναι ή οχι) και ο Πούτιν ήταν ελεύθερος να συνεισφέρει στον "αγώνα κατά της τρομοκρατίας" πολεμώντας τους τσετσένους αυτονομιστές

Link to comment
Share on other sites

οι ρωσοι παντα ετσι ηταν και δεν προκειτε να αλλαξουνε, μαζευουν πολυ κοσμο ριχνουν μια πετρα στο τζαμι και μποθκερνοθν χυμα μεχρι να σκοτωθουνε οι αλλοι, φυσικα οι απωλειες δεν τους πειραζουν καθολου. Δεν ειναι για λεπτες υποθεσεις οι ρωσοι, μονο για ντου

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.