Jump to content

κινητό απο κίνα (οχι κινεζιά :P)

Constandinos

Recommended Posts

στο ψάξιμο για σχετικά φτηνό κινητό, έπεσα στα "κινέζικα", που στη ουσία τα χαρακτηριστικά τους είναι πολύ καλά. είμαι ανάμεσα σε

1. Huawei Ascend G500 - Full phone specifications

που το βρίσκω εδώ HUAWEI ShanYao OTB Android 4.0 MTK6577 Dual-core 1G MHz 4.3''IPS Screen Dual Camera

και εδώ

Huawei U8836D Ascend G500 pro Shine Gorilla Glass IPS Android Dual Sim 4.3QHD Dual-core 1.0GHz [3029] - US$209.00 - Smartphone Professional - EtoTalk

2. Huawei Ascend G600 - Full phone specifications

που υπάρχει επίσης εδώ Huawei Ascend G600 U8950D Honor+ Dual sim Dual Core 4.5 inch IPS 540*960 Android 4.0 Ecompass 3G

αλλά δεν είναι dual sim και με προβληματίζουν τα 768 ram που έχει

και τα δύο, ειναι root απο xda :)

3. also, to zte ZTE U950 Quad-core 4.3 inch 800*480 Screen with Android OS 4.0 TD-SCDMA Built-in Bettery φαινεται καλο, 4πυρηνο tegra3, αλλα δεν το εχω πολυψάξει.... τα φώτα σας :T:

Ευχαριστώ για το Link, κοίτα, πριν 2 μήνες πήρε φίλος μου αυτό ZTE V970 3G WCDMA Android4.0 Dual Core 1.0GHz Dual Sim 4.3"QHD είναι όπως ακριβώς του υποσχέθηκαν, χωρίς προβλήματα. Άλλωστε, γι αυτό θα γίνει με paypal η αγορά, για να αποφύγω τέτοιου είδους ρίσκα. Τα χαρακτηριστικά των συσκευών που κοιτάω, τα διπλοτσεκάρω με τα site των κατασκευαστών τους, για παράδειγμα, στο παραπάνω ποστ μου, το heiwei g600 αναφέρεται ως δίκαρτο απο το merrimobiles, ενω δεν είναι. Στο etotalk δείχνει βίντεο του κινητού με δυο υποδοχές για sim, κοινώς ψιλομπάχαλο.....αλλά. αυτό θα πάρω μάλλον, το G600, έχει πολύ καλά specs για 180 ευρώ που μου βγαίνει...

Platform

Operating System

Android 4.0

Band

GSM: 850/900/1800/1900MHz

UMTS-1: 900/2100 MHz

UMTS-51: 850/1900/2100 MHz

CPU

Dual-core 1.2GHz

Appearance

Style

Bar

Dimension (H X W X D)

134mm x 67.5mm x 10.5 mm (None NFC)

Display

Size

4.5-inch

Resolution

qHD (960 X 540)

Camera

Camera resolution

8MP BSI Auto Focus camera

Capacity

Memory

768M RAM /4GB ROM

Extended

Up to 32GB micro SD

Connectivity

USB

Micro USB 2.0

Wi-Fi

802.11b / 802.11g / 802.11n

Bluetooth

Bluetooth 3.0

Entertainment

FM radio

Supported

GPS/A-GPS/Compass

Sensors

Proximity sensor

Supported

Compass

Supported

Battery*

Type

Li-Ion

Capacity

1930mAh

Sar

The SAR limit also adopted by Europe is 2.0 W/kg averaged over 10

grams of tissue. The highest SAR value for this device type when

tested at the ear is 0.536W/kg, and when properly worn on the body

is 0.492 W/kg. http://www.telecom.co.nz/digital-content/assets/documents/mobile/Huawei-Ascend-G600.pdf

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Ευχαριστώ για το Link, κοίτα, πριν 2 μήνες πήρε φίλος μου αυτό ZTE V970 3G WCDMA Android4.0 Dual Core 1.0GHz Dual Sim 4.3"QHD είναι όπως ακριβώς του υποσχέθηκαν, χωρίς προβλήματα. Άλλωστε, γι αυτό θα γίνει με paypal η αγορά, για να αποφύγω τέτοιου είδους ρίσκα. Τα χαρακτηριστικά των συσκευών που κοιτάω, τα διπλοτσεκάρω με τα site των κατασκευαστών τους, για παράδειγμα, στο παραπάνω ποστ μου, το heiwei g600 αναφέρεται ως δίκαρτο απο το merrimobiles, ενω δεν είναι. Στο etotalk δείχνει βίντεο του κινητού με δυο υποδοχές για sim, κοινώς ψιλομπάχαλο.....αλλά. αυτό θα πάρω μάλλον, το G600, έχει πολύ καλά specs για 180 ευρώ που μου βγαίνει...

Platform

Operating System

Android 4.0

Band

GSM: 850/900/1800/1900MHz

UMTS-1: 900/2100 MHz

UMTS-51: 850/1900/2100 MHz

CPU

Dual-core 1.2GHz

Appearance

Style

Bar

Dimension (H X W X D)

134mm x 67.5mm x 10.5 mm (None NFC)

Display

Size

4.5-inch

Resolution

qHD (960 X 540)

Camera

Camera resolution

8MP BSI Auto Focus camera

Capacity

Memory

768M RAM /4GB ROM

Extended

Up to 32GB micro SD

Connectivity

USB

Micro USB 2.0

Wi-Fi

802.11b / 802.11g / 802.11n

Bluetooth

Bluetooth 3.0

Entertainment

FM radio

Supported

GPS/A-GPS/Compass

Sensors

Proximity sensor

Supported

Compass

Supported

Battery*

Type

Li-Ion

Capacity

1930mAh

Sar

The SAR limit also adopted by Europe is 2.0 W/kg averaged over 10

grams of tissue. The highest SAR value for this device type when

tested at the ear is 0.536W/kg, and when properly worn on the body

is 0.492 W/kg. http://www.telecom.co.nz/digital-content/assets/documents/mobile/Huawei-Ascend-G600.pdf

Απο ποιοτητα κατασκευης τι λεει? Το zte γλυκοκοιταζω και εγω γιατι στο xda εχει βγει πολυ πραμα για το συγκεκριμενο.

Απο αποψη specs/price μεχρι στιγμης ειναι το πιο ακριβο, αλλα λεει δωρεαν μεταφορικα για ελλαδα πραγμα μου δεν εχω ψαξει για ahappydeal και merimobiles.

Απο ποιοτητα κατασκευης τι λεει? Το zte γλυκοκοιταζω και εγω γιατι στο xda εχει βγει πολυ πραμα για το συγκεκριμενο.

Όπως λέει και ο Βαγγέλης, το zte είναι μια χαρά για τα λεφτά του, να φανταστείς, ότι όταν το πήρε τον δούλευα. Εγώ απο την άλλη, μετα απο ψάξιμο, πήγα και παρήγγειλα αυτόWholesale JIAYU G3 2012 CPU MTK6577 4.5" inch 1280*720 IPS screen Android 4.0 3G Smartphone 8MP Camera GPS WiFi free shipping. Το έχω κοντά στους 2 μήνες τώρα, και μέχρι στιγμής, κανένα πρόβλημα, πέρα από το μέγεθος,(το κινητό είναι τεράστιο μιλάμε) αλλά η οθόνη είναι πραγματικά φοβερή για τα λεφτά του, η μπαταρία μου έχει βγάλει 4 μέρες, μόνο του ατόπημα είναι η έλλειψη ελληνικών στο μενού, άλλα γράφω και διαβάζω ελληνικά παντού, χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτή την στιγμή, φοράει την ics, σε αναμονη για την official JB, με την beta να δουλεύει νεράκι... και η τιμή του, στα 165 με 2 μπαταρίες, screen protector, ακουστικά και μεταφορικά από το Minideal... ήρθε με singapore registered airmail, σε 10 μέρες.. την οποία προτείνω ανεπιφύλακτα, για παραγγελίες από κίνα(μακριά απο china post).

Απο αποψη specs/price μεχρι στιγμης ειναι το πιο ακριβο, αλλα λεει δωρεαν μεταφορικα για ελλαδα πραγμα μου δεν εχω ψαξει για ahappydeal και merimobiles.

αν δεν κάνω λάθος, στις περισσότερες σελίδες, το shipping με singapore post είναι είτε δωρεάν, είτε κοστίζει ελάχιστα(2-3 euro)..

Το έχω κοντά στους 2 μήνες τώρα, και μέχρι στιγμής, κανένα πρόβλημα, πέρα από το μέγεθος,(το κινητό είναι τεράστιο μιλάμε)

Γιατί το λες αυτό? Επειδή μήπως όταν μιλάς μοιάζεις με αυτόν?

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.