LefterishXc Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2013 Καλησπέρα σε όλους κ καλη χρόνια..είναι η πρώτη φορά που ανοίγω ένα θέμα..Στο ψητό λοιπόν.έχω πρόβλημα με τα tmpin 1 k 2 δείχνει πηδαει κάποια στιγμη στους 120-130 βαθμούς κ πέφτει επιτόπου..καμία ιδέα; Δεν έχω κάνει κανένα υπερχρονισμο πάντως..ευχαριστώ προκαταβολικά
eXhale Ιανουάριος 4, 2013 #2 Ιανουάριος 4, 2013 tmpin1 λογικα πρεπει να ειναι επεξεργαστης και tmpin2 το σοκετ?(μοβο)με μια γρηγορη αναζητηση το εχουν δει κ αλλοι αυτο το προβλημα.δοκιμασε ενα αλλο προγραμμα εκτος του HWmonitor,τυπου speedfan.Αν και λογικα παιζει να υπαρχει προβλημα με τον αισθητηρα γιατι αμα εφτανε τοσους βαθμους θα εκλεινε κατευθειαν.Επισης,δοκιμασε να δεις τα τεμπς κ μεσω βιος αλλα δεν παιζει ρολο διοτι ειναι idle τοτε.
LefterishXc Ιανουάριος 4, 2013 Author #3 Ιανουάριος 4, 2013 Καταρχάς ευχαριστω για την απάντηση.έχω ελενξει τα bios κ είναι 28-32 CPU και 27 mobo έχω 6 case fun..επειδή φοβόμουν τα MOSFET πριν καμία βδομάδα έφτιαξα απο κάτι παλιές ψυκτρες κ τα εβαλα πάνω με ελάχιστη logo κ θερμοαγωγιμη.Αλλα απο ότι φενεται τζιφος μάλλον κάποιο σφάλμα παίζει στη μητρική :meeting:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.