Jump to content

Kingston 3200Val = OCZ 3700 ?

!@C-MoS@!

Recommended Posts

Προσφατα αγορασα 2 dimmακια kingston 3200ddr και παρατηρισα οτι πανω εχει τα ιδια τσιπακια που εχει και η OCZ3700ddr....

Δλδ μπορει να παει μεχρι και 460mhz ?????

Δε το εψαξα παραπανω...

Μηπως δεν εξαρταται μονο απο το τσιπακι που εχει το ποσο ψηλα θα παει ?

Μια φοτο με το τσιπακι....((V58c2256804SAT5B))

To ιδιο τσιπακι εχει και αυτη... http://www.legitreviews.com/reviews/ocz3700/index.html

Τι παιζει?(πανε 220-230MHz με 2.6 και 3-3-3-11(δε δοκιμασα παραπακτω))Για errorfree δεν ειδα....

:unsure: :unsure: :unsure:

post-792-1416071195,5513_thumb.jpg

Θα πω την ταπεινη μου γνωμη, χωρις ομως να ειναι και απολυτα σωστη:

Πιστευω οτι η διαφορα δεν ειναι στο τσιπακι παρολο που αν στη μια θα ανεβαινει πχ 20Mhz θα ανεβαινει αντιστοιχα και στην αλλη, αλλα η διαφορα ειναι στο pc 3200 και στο 3700. Οι pc 3200 αρχιζουν απ τα 200mhz ενω η 3700 απο 466mhz.

Το τσιπ αυτο προσωπικα δεν το ξερω, το ποσο θα ανεβει η ραμ σου εξαρταται απο το burn in που θα φαει αλλα και απο το αν ειναι καλο το τσιπ. Παντως πιστευω οτι δεν θα την φτασει την ocz.

Πιστευω να σε βοηθησα

Διονυσης

Μην ξεχνας ομως οτι ναι μεν η OCZ διαλεγει τα καλα κομματια, ομως παρομοια κομματια υπαρχουν και στις απλες 400αρες αρκει να εισαι λιγο τυχερος, η OCZ δεν πουλαει τοσα κομματια που να καταναλωσει ολα τα καλα κομματια απο την παραγωγη της mosel.

Ρε συ πετυχες τετοιες μνημες και δεν τις εδωσες για τεστ σε εμενα που εχω μπουχτισει με τις ινφινεον???φτουυυυ Θανατος στον προδοτη......

Σοβαρα τωρα αν ειναι ερορ φρη εκει περα μαλλον πανε το ιδιο καλα με τι ΟΚΖ...Μην πω και καλυτερα

Παιδια εγω σημερα δοκιμασα για πρωτη φορα την kingston μου που μαλλον εχει το ιδιο τσιπ με το παραπανω(δεν θυμαμαι γιατι εχω ψυκτρα) και τρελαθηκα. Δειτε αυτο με timings 3-3-3-8-11-16 ταση μονομονο 2.6v και 240mhz

post-1352-1416071207,9785_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.