panos099 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2013 Για σας και από εμένα και καλώς σας βρήκα. Στην σχολή μου έχουν βάλει μια εργασία να ψάξω να βρω τι χρειάζεται για να κάνω ένα DNS server και επίσης τρόπους ψύξης. Από αυτά δεν ξέρω τίποτα και επίσης ότι αναζήτηση έκανα στο google δεν βρήκα τίποτα και με έχουν "πιάσει" τα νεύρα μου :rant: Θέλω όποιος ξέρει να με βοηθήσει. Ευχαριστώ και καλή χρονιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 3, 2013 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2013 Μπορείς να ξεκινήσεις από εδώ:HowStuffWorks "How Domain Name Servers Work"Computer cooling - Wikipedia, the free encyclopedia Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos099 Ιανουάριος 3, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2013 Σε ευχαριστώ για το πρώτο link. Εγώ ψάχνω για ψύξη γενικά σε server room και όχι για pc. Συγνώμη που δεν το διευκρίνισα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 4, 2013 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2013 ενα aircodition σε σταθερη θερμοκρασια παντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos099 Ιανουάριος 4, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2013 Ναι αυτό το ξέρω αλλά δεν ξέρω εάν το καλύπτει γιατί θα είναι server room. Τέλος πάντων ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιανουάριος 4, 2013 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2013 Πήγαινε και μια βόλτα στο APC.com ίσως βρεις πληροφορίες, ή κάποιες ιδέες για το τι να ψάξεις.Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 5, 2013 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2013 Αν δεν είσαι μηχανολόγος τι δουλειά έχεις να ασχολείσαι με λεπτομέρειες για την ψύξη? Πέρα από το για να εξυπηρετήσεις τόσα DNS requests θες ένα μηχάνημα με αυτές τις προδιαγραφές που έχει Χ κατανάλωση δεν βλέπω τι άλλο μπορείς να κάνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιανουάριος 8, 2013 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2013 Θέλεις έναν σέρβερ και ένα λογισμικό για dns, όπως το isc-bind. Από εκεί και πέρα υπάρχουν προδιαγραφές για το πόσα hits θα μπορείς να εξυπηρετήσεις και πρέπει να βρεις τι σέρβερ θα βάλεις. Οι κατασκευαστές επώνυμων σέρβερς για την εύρυθμη λειτουργία του σέρβερ επιβάλουν ένα εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας, που το πετυχαίνεις με κλιμαστικό σε συνεργασία με κυκλοφορητή αέρα. Επίσης θέλεις και αδιάκοπη παροχή ρεύματος (ups), ίσως και διπλή παροχή.Αυτό είναι περισσότερο δουλειά pre sales παρά εργασία για σχολή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos099 Ιανουάριος 13, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2013 Άστα φίλε μου... Αυτήν την εργασία την θέλουμε ώστε να βγάλουμε κοστολόγιο... Μόνο κοστολόγιο και είμαι σε σχολή Ηλεκτρονικής. Άστα βράστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.