Jump to content

DNS Server και ψύξη

panos099

Recommended Posts

Για σας και από εμένα και καλώς σας βρήκα. Στην σχολή μου έχουν βάλει μια εργασία να ψάξω να βρω τι χρειάζεται για να κάνω ένα DNS server και επίσης τρόπους ψύξης. Από αυτά δεν ξέρω τίποτα και επίσης ότι αναζήτηση έκανα στο google δεν βρήκα τίποτα και με έχουν "πιάσει" τα νεύρα μου :rant: Θέλω όποιος ξέρει να με βοηθήσει. Ευχαριστώ και καλή χρονιά.

Αν δεν είσαι μηχανολόγος τι δουλειά έχεις να ασχολείσαι με λεπτομέρειες για την ψύξη? Πέρα από το για να εξυπηρετήσεις τόσα DNS requests θες ένα μηχάνημα με αυτές τις προδιαγραφές που έχει Χ κατανάλωση δεν βλέπω τι άλλο μπορείς να κάνεις.

Θέλεις έναν σέρβερ και ένα λογισμικό για dns, όπως το isc-bind.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν προδιαγραφές για το πόσα hits θα μπορείς να εξυπηρετήσεις και πρέπει να βρεις τι σέρβερ θα βάλεις. Οι κατασκευαστές επώνυμων σέρβερς για την εύρυθμη λειτουργία του σέρβερ επιβάλουν ένα εύρος θερμοκρασίας λειτουργίας, που το πετυχαίνεις με κλιμαστικό σε συνεργασία με κυκλοφορητή αέρα. Επίσης θέλεις και αδιάκοπη παροχή ρεύματος (ups), ίσως και διπλή παροχή.

Αυτό είναι περισσότερο δουλειά pre sales παρά εργασία για σχολή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.