GoriLLakoS Σεπτέμβριος 4, 2004 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Διαβασε ολο το φορουμ extreme cooling .....κακο δεν θα σου κανει...καλο θα κανει...! φιλικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Σεπτέμβριος 4, 2004 Author #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 ναι βασιλη,το εχω διαβασει ερκετες φορες,αλλα ως νεος εχω αναπαντητα ερωτηματα!Question:σε ενα συστημα waterchiller το waterμπλοκ zalman θα μπορεσει να μπει η χιονια στο καμπαναριο??παρακαλω απαντηστε γιατι με καιει(επειδη με καιει δεν σημαινει πως ειμαι gay)με ευβλαβεια αναμενω απαντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 4, 2004 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 με το waterchiller, κρυωνεις το νερο σου. οποιο μπλοκ και να βαλεις, μικρες οι διαφορες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Σεπτέμβριος 4, 2004 Author #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 το θεμα ειναι θα μπορω να το προσαρμοσω,η θα θελει πολυ μεγαλη μανουρα?κ πες πως προσαρμοζει με ζορι,αν απο την πιεση σπασει?? ?? ?? ?? ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 4, 2004 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 μια ερωτηση το παραφλου σε σχεση με το νερο ή το απιονισμενο νερο εχει καποια διαφορα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 4, 2004 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 σε αποδοση, μαλλον ναι (μικροτερη). αλλα δυσκολο να το καταλαβεις. αφηνει ομως καταλοιπα, που δεν αφηνει το νερο, το οποιο ομως μπορει να προκαλεσει διαβρωση. το απιονισμενο απο την αλλη, δεν εχει κανενα απο τα δυο μειονεκτηματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 4, 2004 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 μμμ...αρα απιονισμενο νερο και λιγο οινοπνευμα ή ιωδιο για τα μικροβια,σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsihlini Σεπτέμβριος 4, 2004 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από blade_pan μμμ...αρα απιονισμενο νερο και λιγο οινοπνευμα ή ιωδιο για τα μικροβια,σωστα? σωστα :T: εκτος και αν θες ωραια χρωματα κτλ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 4, 2004 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Αρχική απάντηση από tsihlini [Σήμερα, στις 20:54] σωστα :T: εκτος και αν θες ωραια χρωματα κτλ!! δε μπορω να τα εχω ολα μαζι?για χρωματα μου φαινεται υπαρχουν κατι πρασινα,κοκκινα κ.α υγρα..αν σε αυτα βαλω οινοπνευμα ή ιώδιο δε νομιζω να υπαρχει προβλημα@!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Σεπτέμβριος 4, 2004 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 όσο πιο πολλά βάζεις αυξάνεις την αγωγιμότητα του νερού, οπότε αν αρχίσει να σταζει....:nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Σεπτέμβριος 5, 2004 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 5, 2004 Λες ε?Δε μπορει να τα θες ολα δικα σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Σεπτέμβριος 6, 2004 Author #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2004 μ αρεσει ρε παιδες που στην δικια μου ερωτηση δεν απαντησε κανεις κ εχετε αλλη συζητηση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.