Jump to content

βοηθεια σας!!!!!!!!

Tanner

Recommended Posts

παιδες εχω φτιαξει ενα watercooling system και θα ηθελα να κανωμοντιφα στο υπαρχον συστηματος για μεγαλητερη ψυξη.καθε προταση ευπροσδεκτη:banging:

Για αρχή....βάλε σκέτο απιονισμένο νερό με κάνα προσθετικό για τα μαμούνια αντί για παραφλού.

’λλαξε το ψυγείο με κάποιο της προκοπής ή βελτίωσε τη ροή αέρα σε αυτό.

Και τέλος πάρε μπλοκ της προκοπής.Δεν έχω ακούσει τπτ ιδιαίτερο για το zalman.

Αυτά για το άζωτο που λες φανερώνουν όμως λίγο άγνοια, χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω. Στο πολύ φιλικο στα λέω. Διάβασε λέω εγώ λίγο περισσότερο τι παίζει με τον κάθε τρόπο ψύξης για να καταλάβεις 5 πράματα και μετά περνας στις ερωτήσεις.

Γιατί ,είπα εγώ να διαβάσεις κάνα Αρλεκιν για να μάθεις?

Εδώ είπα να διαβάσεις. Υπάρχει κατηγορία για όλα, με πληθώρα τρόπων και υλοποιήσεων. ¨οταν θα καταλαβαίνεις περι τήνος πρόκειται θα μπορείς να κάνεις ευστοχες ερωτήσεις.

Όταν λες ότι θες να βάλεις άζωτο σε ένα δοχείο....και να ψύχεις κάποιο υγρό για να το κυκλοφορείς....ε απλά δεν στέκει! Μέσα από το δοχείο με το άζωτο δεν κυκλοφορεί τίποτα.

χαλαρααα.....

γυαλισε το μπλοκ, βαλε πιο μεγαλη αντλια και 2 ανεμιστηρες στο ψυγειο (αν δε θες να πας σε πιο μεγαλο ψυγειο).

το peltier, μαλλον χειροτερα θα τα κανει το πραγματα. δε φαινεται να εχεις συστημα που μπορει να αντεξει τοσο μεγαλο φορτιο.

το αζωτο δεν ειναι μονιμη λυση, αφου εξατμιζεται και ξαναγυριζεις στα παλια. το προβλημα δεν ειναι να το βρεις, αλλα να το επανακυκλοφορεις.

δεν ξερω, αλλα να το κανεις τι; για το αζωτο; δε γνωριζω με τι κομπρεσσορα κυκλοφορεις υγρο αζωτο, αλλα σιγουρα θα ειναι πολυ πιο ακριβο απο το ολοκληρο τον υπολογιστη σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.