Tanner Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2004 παιδες εχω φτιαξει ενα watercooling system και θα ηθελα να κανωμοντιφα στο υπαρχον συστηματος για μεγαλητερη ψυξη.καθε προταση ευπροσδεκτη:banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 3, 2004 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Για λεγε τα specs του watercooling συστήματος..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Σεπτέμβριος 3, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 ψυγειο με χαλκοσωληνες 17χ15χ4,waterblock zalman, αντλια powerhead,fan 12αρη 220v,και παραφλου για υγρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 3, 2004 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Βαλε πελτιερ κ απο πανω το μπλοκ......! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Σεπτέμβριος 3, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 αναμενω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Σεπτέμβριος 3, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 θελω να το αποφυγω το peltier,θα το χρησιμοποιησω ως τελευταια λυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 3, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Βαλε 2 χ120αρηδες να φυσαν ετο ψυγειο κ παραγγειλε κανενα μπλοκ απο τον 11 αν θες να δεις βελτιστες επιδωσεις....η αντλια ποσα λιτρα την ωρα ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 3, 2004 #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 H αντλία ποσα λίτρα ανα ωρα ? Και τι θερμοκρασιες εχεις idle/full.... ΕDIT: Μετά απο σπόντα κάποιου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Σεπτέμβριος 3, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 σκεφτομαι να βαλω σπειρωμα μεσα σε ενα δοχειο που να περιεχει αζωτο(αλλα δεν ξερω που να βρω) και να το μονοσω αρκετα και καλαειναι 800L/h Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 3, 2004 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Παίδες, να χρησιμοποιείτε και την "διόρθωση" αν πρόκειται να συμπληρώσετε 3-4 λέξεις ... μην κάνετε νέο post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Σεπτέμβριος 3, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 σε idle εχω 45(athlon 3200+ 2,3Ghz) κ σε full 49-50τι γνωμη εχετε για την ιδεα μου και αν θα εξατμιζεται το αζωτο η θα χανει θερμοκρασια Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Σεπτέμβριος 3, 2004 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Για αρχή....βάλε σκέτο απιονισμένο νερό με κάνα προσθετικό για τα μαμούνια αντί για παραφλού.’λλαξε το ψυγείο με κάποιο της προκοπής ή βελτίωσε τη ροή αέρα σε αυτό.Και τέλος πάρε μπλοκ της προκοπής.Δεν έχω ακούσει τπτ ιδιαίτερο για το zalman.Αυτά για το άζωτο που λες φανερώνουν όμως λίγο άγνοια, χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω. Στο πολύ φιλικο στα λέω. Διάβασε λέω εγώ λίγο περισσότερο τι παίζει με τον κάθε τρόπο ψύξης για να καταλάβεις 5 πράματα και μετά περνας στις ερωτήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Σεπτέμβριος 3, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 ρε man,αν δεν ξερεις κατι απο καπου θα αρχισειες να ρωτησεις και να μαθεις.εγω επελεξα απο εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Σεπτέμβριος 3, 2004 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Γιατί ,είπα εγώ να διαβάσεις κάνα Αρλεκιν για να μάθεις? Εδώ είπα να διαβάσεις. Υπάρχει κατηγορία για όλα, με πληθώρα τρόπων και υλοποιήσεων. ¨οταν θα καταλαβαίνεις περι τήνος πρόκειται θα μπορείς να κάνεις ευστοχες ερωτήσεις.Όταν λες ότι θες να βάλεις άζωτο σε ένα δοχείο....και να ψύχεις κάποιο υγρό για να το κυκλοφορείς....ε απλά δεν στέκει! Μέσα από το δοχείο με το άζωτο δεν κυκλοφορεί τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Σεπτέμβριος 3, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 ε αυτο σου λεω ρε man(παντα φιλικα),αν δεν ηξερα δεν θα ρωταγα,επειδη δεν ξερω ρωταω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 3, 2004 #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 χαλαρααα.....γυαλισε το μπλοκ, βαλε πιο μεγαλη αντλια και 2 ανεμιστηρες στο ψυγειο (αν δε θες να πας σε πιο μεγαλο ψυγειο).το peltier, μαλλον χειροτερα θα τα κανει το πραγματα. δε φαινεται να εχεις συστημα που μπορει να αντεξει τοσο μεγαλο φορτιο. το αζωτο δεν ειναι μονιμη λυση, αφου εξατμιζεται και ξαναγυριζεις στα παλια. το προβλημα δεν ειναι να το βρεις, αλλα να το επανακυκλοφορεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Σεπτέμβριος 3, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 χμμμ εχεις δικιοενα κομπρεσερ 1/5Η ποσο κοστιζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Σεπτέμβριος 3, 2004 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 δεν ξερω, αλλα να το κανεις τι; για το αζωτο; δε γνωριζω με τι κομπρεσσορα κυκλοφορεις υγρο αζωτο, αλλα σιγουρα θα ειναι πολυ πιο ακριβο απο το ολοκληρο τον υπολογιστη σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Σεπτέμβριος 3, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 οχι ρε συ,για waterchill λεω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tanner Σεπτέμβριος 4, 2004 Author #20 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 τιποτα αλλες προτασεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.