Jump to content

X 38 mobo

webhunter

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μετά από δοκιμές με την Abit IP35 Pro σε crossfire κατέληξα ότι δεν μας τα λέει καλά η δεύτερη pci-ex που είναι 4χ και λέω να δοκιμάσω κάτι που έχει 16 και στις 2. Ποια μητρική έχετε να προτείνετε? Η να περιμένω κανά μήνα χωρίς υπολογιστή για να πάρω x-48?

Θα προτιμούσα κάτι μη asus (δεν μου γεμίζει το μάτι) με ddr2 υποστήριξη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Στην ελλαδα Χ38 υπαρχει μονο απο ASUS και Gigabyte.

Υπαρχει και η υλοποιηση της DFI, η DFI LANParty DK X38-T2R αλλα δεν εχει ερθει στην Ελλαδα ακομα.

Εγω προσωπικα, θα περιμενα το X48...

(δεν πιστευω να αργησει και πολυ...)

προτεινω να περιμενεις να βγει η υλοποιηση της foxconn εχω διαβασει οτι πραγματικα μαμαει αν εχεισ προβλημα να την βρεις στειλε 1 mail ανακαλυψα οτι υπαρχει αντιπροσωπος στην κυπρο

Με χ16 αυτή είναι η όλη δουλεία του συγκεκριμένου chipset, εγώ το μονο που δεν κατάλαβα είναι η διαφορά χ38 με χ48 μπορεί να μου εξιγίσει κάπιος???

Με χ16 αυτή είναι η όλη δουλεία του συγκεκριμένου chipset, εγώ το μονο που δεν κατάλαβα είναι η διαφορά χ38 με χ48 μπορεί να μου εξιγίσει κάπιος???

η διαφορά είναι 10Χ :rolleyes:

αστειεύομαι φυσικά!

Μετά από δοκιμές με την Abit IP35 Pro σε crossfire κατέληξα ότι δεν μας τα λέει καλά η δεύτερη pci-ex που είναι 4χ και λέω να δοκιμάσω κάτι που έχει 16 και στις 2. Ποια μητρική έχετε να προτείνετε? Η να περιμένω κανά μήνα χωρίς υπολογιστή για να πάρω x-48?

Θα προτιμούσα κάτι μη asus (δεν μου γεμίζει το μάτι) με ddr2 υποστήριξη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπερα Webhunter μια μητρικη που θα σου προτινα με 1000 ειναι της Gigabyte η GA-X38-DQ6 (oxi -X38T) βλεπε εδω

http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2665

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αν και θα περιμένω λίγο καιρό, μήπως και εμφανιστεί εκείνη η abit με τo x48 που λέγαμε. Μιας και το p35 της βγήκε τρομερό κομμάτι.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αν και θα περιμένω λίγο καιρό, μήπως και εμφανιστεί εκείνη η abit με τo x48 που λέγαμε. Μιας και το p35 της βγήκε τρομερό κομμάτι.

η υλοποιηση της abit με το Χ48 δεν θα διαφερει και πολυ απο την reference.

στα εργαστηρια της abit δουλευουν ηδη με το P45. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.