Jump to content

Mini Pc ... Φουρνος μικροκυματων!!

Dark Oblivion

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους ... και καλη χρονια!

Υστερα απο το δυο threads πιο κατω που ρωτουσα γνωμες - συμβουλες για το πιο κουτακι να διαλεξω,εχω στην κατοχη το Lian li - V350.

Εστησα τα εξης κομματια:

mobo : Asus P5RD1-VM

cpu : intel pentium 4 3.00gH

psu : Thermaltake 500watt

hdd : 2xsata (δεν παιζει ρολο)

και το μεγαλο μου θεμα gpu : Sapphire 4890 vipor - X

Τα εστησα,τα εβαλα μπροστα ξεκινησα να κανω το setup των win και μετα απο καποια ωρα δεν το ακουμπουσες το κουτι. Εψηνες μπιφτεκακια πανω στο 'πλατο'...

Τι μπορει να φταιει? Ειναι λογικο?Να καταργησω την καρτα και να χρησιμοποιησω μονο της mobo?Ετσι και αλλιως κυριως για net θα το εχω.

Ασε δε ... που τα δυο ανεμιστηρια του κουτιου,μαζι με της καρτας και του τροφοδοτικου... ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΥΝ ΝΕΚΡΟΥΣ.

Sapphire 4890 vipor - X

:laughing: ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ

ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΣΟΥ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ?!?

Κάνε αυτό που έγραψες. (βασικά αφού και

εσύ ο ίδιος το σκέφτηκες, θα 'πρεπε να το

'χεις κάνει είδη) Πριν την ξηλώσεις, άνοιξε

κανά πρόγραμμα και γράψε μας τι θερμο-

κρασία έχει η gpu να γελάσουμε λίγο. :p

Αν το έχεις μόνο για νετ, δεν έχει νόημα να έχεις τέτοια κάρτα.. χώρια που καίει και αρκετό ρεύμα.

Από την άλλη, αν θες να την αφήσεις μέσα την 4890, θα σου πρότεινα να βγάλεις το πλαϊνό.

Αν το έχεις μόνο για νετ, δεν έχει νόημα να έχεις τέτοια κάρτα.. χώρια που καίει και αρκετό ρεύμα.

Από την άλλη, αν θες να την αφήσεις μέσα την 4890, θα σου πρότεινα να βγάλεις το πλαϊνό.

Ναι... ισχυει ,μετα που δουλεψα το κουτι χωρις τα πλαινα ηταν μια χαρα. Αλλα με βλεπω να βγαζω την καρτουλα...

εγω στο δικο μου κουτακι Lian li mATX αλλα και στο Silverstone SG01S-W με 670gtx και 3750Κ ειναι ολα παγωμενα χειμωνα καλοκαιρι!

Επι την ευκαιρια να σε ρωτησω κατι επειδη ενδιαφερεται ενας φιλος να φτιαξει ενα HTPC αλλα με 3570k και καλη καρτα γραφικων ποια η διαφορα μεταξυ του δικου σου Lian Li και αυτων των 2 Silverstone Sugo SG01 | Skroutz.gr

Silverstone Sugo Evolution SG01 (black, with window) | Skroutz.gr

Επι την ευκαιρια να σε ρωτησω κατι επειδη ενδιαφερεται ενας φιλος να φτιαξει ενα HTPC αλλα με 3570k και καλη καρτα γραφικων ποια η διαφορα μεταξυ του δικου σου Lian Li και αυτων των 2 Silverstone Sugo SG01 | Skroutz.gr

Silverstone Sugo Evolution SG01 (black, with window) | Skroutz.gr

Το Lianli με ενα κοψιματακι εσωτερικα απο kopriti πεταει...μιλαμε για τρελη ροη αερα!

Εχω 4ερα κουτια υποψην. Στην υπογραφη εχω τα 3 γιατι δεν χωραει να γραψω το 4ο κουτι (lianli) που πηρα το μικρο και το οποιο ειναι historical case και δεν πωλειται.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.