GoriLLakoS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2004 Λοιπον θελω να μου πειτε μια συνθεση για pc με PCI-E VGA κ μνημες DDR2...!Θα χρησιμοποιητε για παιχνιδια,εργασιες,ελαχιστο overcklock,μουσικη,dvd για ταινιες,clopyrights ολων των ειδων... κτλ κτλ Επεξεργαστη εχουμε κατασταλαξει στον 3.2......northwood θα βρω στην αγορα η μπα???...κ μαλλον για τετοια καρτα(οχι μαλλον,σιγουρα)...μια 6800gt.......μνημες , πειτε μου προτασεις αλλα μονο για ελλαδα μερια.....σκληρους???2χ160 seagatepsu??tagan 480κουτι???ενα μεχρι 100 ευρω.....κανενα coolermaster λεω ....η τι αλλο????μητρικη???drives???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 3, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 ηχεια θα μπουν τα 7.1 της creative....πληκτρολογιο κ ποντικι τι προτεινεται.....καλα,αφηστε τα τελευταια αυτα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 3, 2004 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Και να βρεις στην αγορά NW, δεν θα καταφέρεις να τον ταιριάξεις στην μητρική, μιας και ddr2+pci exp έχουν οι νέες μητρικές της intel που θέλουν τους νέους pinless prescott. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 3, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 τελος παντων δεν πειραζει αν δεν ειναι κ northwood....ας παμε κ σε παταζεστο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 3, 2004 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Εσύ έχεις ψάξει τίποτα ή θα ψωνίσεις από τα έτοιμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 3, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Ετοιμα εννοεις ετοιμες προσφορες????οχι καλε....κομματι κομματι λεω να τον χτισω...αν εννοεις αυτο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Σεπτέμβριος 3, 2004 #7 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι τη βοηθεια μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 3, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από ea6gka δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι τη βοηθεια μας... την χρειαζομαι,πως δεν την χρειαζομαι...πολυ πιθανο να ξερεται κατι παραπανω απο μενα...απλα θελω να μου πειτε τις προτασεις σας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 3, 2004 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 για εσενα ειναι το συστημα?το ρωταω αυτο γιατι βλεπω οτι εχεις FX...εκτος αν το θελεις για 2ο pc... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 3, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Την τριτη ερχοναι τα περισσοτερα απο αυτα που βλεπεις στη υπογραφη...δεν ειναι ακριβως για μενα ,αλλα θα το πειραζω κ εγω..χε!χε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Σεπτέμβριος 3, 2004 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras για εσενα ειναι το συστημα?το ρωταω αυτο γιατι βλεπω οτι εχεις FX...εκτος αν το θελεις για 2ο pc... ε αν είναι να φτιάξει και 2ο pc με τόσα λεφτά και μείνει με την AOC 17'' θα πρέπει να τον κλείσουμε μέσα LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 3, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Αντε παλι τα ιδια... :cry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaman Σεπτέμβριος 3, 2004 #13 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 ’στους ρε Βill...Κακοί άνθρωποι... Εμένα μ'αρέσει το "CRT 17" " στην υπογραφή!! 19άρες έχουμε όλοι...FX53 όμως??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zarras Σεπτέμβριος 3, 2004 #14 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 ...και εγω ΑΟC εχω την 19'' την στρογγυλη ομως οχι την wannabe επιπεδη.... ειναι οτι φθηνοτερο και χειροτερο εχει δει ποτε το ματι μου. τρελλο distortion, και εντελως λαθος χρωματα.... παντος αν επερνα ξανα Monitor παλι aoc θα επερνα... ειναι σχεδον τσαμπα.... MH TOΥΣ ΑΚΟΥΣ ΡΕ! Η AOC κυριολεκτικα ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 3, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 3, 2004 Author #16 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Για πειτε ρε παιδια.....σκαλωσα στην μητρικη..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Σεπτέμβριος 3, 2004 #17 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 στη μητρική εφόσον δε θες να κάνεις OC (είσαι σίγουρος?) πάρε ότι βρεις μπροστά σου, αν θες να κάνεις oc όμως καλύτερα να πας για ASUS αφού οι τύποι φαίνεται ότι έχουν κάνει την καλύτερη δουλεία στο BIOS (αυτό κάνει την διαφορά). Υπάρχει ένα συγκρητικό με 12 μητρικές αλλά δε ξέρω είναι με το 925 ή με το 915... Αnyway άποψη μου είναι ότι πετάς τα λεφτά σου στο 775 αφού το παλιό το socket είναι πιο γρήγορο στα default αυτή την στιγμή. Προτείνεται μόνο επειδή έχει PCIe για καλύτερη αναβαθμισιμότητα στο μέλλον με την προυπόθεση ότι ο κάτοχος του δε είναι διατιθέμενος να αλλάξει και mobo στο μέλλον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Σεπτέμβριος 3, 2004 #18 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2004 Αρχική απάντηση από Zarras.....Η AOC κυριολεκτικα ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ! Χαχαχα,τελειο :laughing: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Σεπτέμβριος 4, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 4, 2004 Λοιπον εχουμε κ λεμε.... Μ/Β Gigabyte 8I915P-D PRO LANCPU IntelP4 PR LGA775 3.2GΜνημες 2x512 DDRII Samsung PSU Tagan 480VGA Gigabyte GeForce PSX 5900MDD VO+DVIHD 2x160 Seagate Sata NCQSAMSUNG DVDROM 16X48LG dvdrw 4129 DualLayerKeyboard Logitech MediaMouse Logitech MX1000Ηχεια Creative Inspire 7.1 7700Case Thermaltake Tsunami VA3000BWA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.